IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Отговарям: никога не съм притежавал от въпросното "дружество". Да не стане само "чиста акция" от теорията на известния Професор Каро. Притежател съм бил на акции на Гагата, ама след като за пореден път "честният мажоритар" не спази правилата и не отправи търгово, като придоби около 68% от дружеството, си бих камшиците оттам.
    Бъдещето ще покаже....

Вероятно ще бъдеш пак изненадан....

Та колко дивидент дават ХЕС , спрямо и сравнено с БТХ в близките 10 години...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Продаде ли ...?
      Толкова ли е трудно да отговориш....?
      В момента приличаш на момченце което си е загубило близалката и се мъчи да Убеди останалите, че не им трябват и на тях близалки...
      за мен каквото и да напишеш против БТХ и Шиши е даже приятно за душата ми ...
      цената ще падне ако излъжеш няколко човека....
      ще гласуват доста по голям дивидент от ХЕС ,доста....
      А това е реална пара....
      Отговарям: никога не съм притежавал от въпросното "дружество". Да не стане само "чиста акция" от теорията на известния Професор Каро. Притежател съм бил на акции на Гагата, ама след като за пореден път "честният мажоритар" не спази правилата и не отправи търгово, като придоби около 68% от дружеството, си бих камшиците оттам.

Коментар

Да давам ли още жокери как парите да излязат от БТХ? Или сам ще си отговориш на този въпрос? Помисли малко, не е трудно, поразмърдай сивото вещество. Писах ти не отдавна да внимаваш. От "мажоритаря" никой нищо хубаво не е видял в БГ. Правило номер 2 проччете ли го: никога не е късно да продадеш някой ШИТ.
        Продаде ли ...?
        Толкова ли е трудно да отговориш....?
        В момента приличаш на момченце което си е загубило близалката и се мъчи да Убеди останалите, че не им трябват и на тях близалки...
        за мен каквото и да напишеш против БТХ и Шиши е даже приятно за душата ми ...
        цената ще падне ако излъжеш няколко човека....
        ще гласуват доста по голям дивидент от ХЕС ,доста....
        А това е реална пара....
        http://www.capital.bg/biznes/moiat_k...r=facebook#_=_

А как е в 10 годишен период...?
        ще бъдеш изненадан..
        Лош Шиши ,лош Шиши...много лош!
        Last edited by Монти; 26.06.2017, 22:46.

Коментар

Нострадамуусе ,
          Ти да не мислиш че БлаБТ е банка Антинари.....
          Той вече купи София БТ и Плевен БТ за 102 милиона в полза от БТХ ,марките са само на БТХ
          Продаде ли тук ,ако не си да те почакаме ли да помислиш към 37 ....?
          Да давам ли още жокери как парите да излязат от БТХ? Или сам ще си отговориш на този въпрос? Помисли малко, не е трудно, поразмърдай сивото вещество. Писах ти не отдавна да внимаваш. От "мажоритаря" никой нищо хубаво не е видял в БГ. Правило номер 2 проччете ли го: никога не е късно да продадеш някой ШИТ.

Коментар

На 10 май Джони какво написа Трябва да се прекръстя на Нострадамус
            Нострадамуусе ,
            Ти да не мислиш че БлаБТ е банка Антинари.....
            Той вече купи София БТ и Плевен БТ за 102 милиона в полза от БТХ ,марките са само на БТХ
            Продаде ли тук ,ако не си да те почакаме ли да помислиш към 37 ....?

Коментар

А какво ще стане, ако Булгартабак си купи Техномаркет за 100 мил. евро например? В Техномаркет няма нищо, а само дългове. Парите така ще отидат изцяло в Шиши и няма да дели с никой. Имаме го опита с парцела на Гагарин Или да не му давам идеи
              На 10 май Джони какво написа Трябва да се прекръстя на Нострадамус

Коментар

Ужас, какво е придобил реално Блабт? Дълговете на дружеството Техномаркет ли? Не мога да повярвам, че има хора реално инвестиращи тук.
                БлаБТ не БТХ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  http://www.capital.bg/biznes/kompani...agoevgrad-bt/? Пеевски е прехвърлил "Техномаркет" на "Благоевград-БТ"
                  Ужас, какво е придобил реално Блабт? Дълговете на дружеството Техномаркет ли? Не мога да повярвам, че има хора реално инвестиращи тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Не знам как живеете с илюзията, че ще спечелите от шиши...
                    Както много хора живеят с илюзията че ще спечелят от Чичо Оги , ХИМ ,Бедо и ЕУБГ и т.н...
                    Това става само ако интереса на мажо е еднакъв с техния интерес....

Коментар

• Не знам как живеете с илюзията, че ще спечелите от шиши...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

От тези всички врътки как разбра къде са парите или просто така ти се иска ? тук играта е тука има тука няма. Всичко е тъмна Индия и само шиши знае каква е играта. За жалост шиши и сие държат властта и могат да правят явно какво си искат.
                        БТХ продава а не купува.... за сега.
                        Има два варианти скоро втори дивидент или отписване ...

Така че там са парите.....
                        купуууува Блабт..
                        Утре мога и аз да купя нещо, ако и други смятат така.....

Коментар

Това става заразително ,Чичо Оги си купи ,Направи си сам а тук ще продават телевизори ......
                          Предполагам това е временна придобивка ,преди да бъде препродадена... в посока Дубай....
                          Парите в БТХ още стоят ...
                          Това е важното ,точат се дъщерните...от кеш.
                          От тези всички врътки как разбра къде са парите или просто така ти се иска ? тук играта е тука има тука няма. Всичко е тъмна Индия и само шиши знае каква е играта. За жалост шиши и сие държат властта и могат да правят явно какво си искат.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            http://www.capital.bg/biznes/kompani...agoevgrad-bt/? Пеевски е прехвърлил "Техномаркет" на "Благоевград-БТ"
                            Това става заразително ,Чичо Оги си купи ,Направи си сам а тук ще продават телевизори ......
                            Предполагам това е временна придобивка ,преди да бъде препродадена... в посока Дубай....
                            Парите в БТХ още стоят ...
                            Това е важното ,точат се дъщерните...от кеш.

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...agoevgrad-bt/? Пеевски е прехвърлил "Техномаркет" на "Благоевград-БТ"

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                                Грахам, сигурен ли си за банката?
                                Нищо сигурно няма в тоя живот.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X