IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инта имам над 300 бр ,не са много а и имам да купувам още толкова...
    Изпадал ли си в положение когато падаш да викаш за продавачите а когато се качва да викаш за купувачите....?
    Пионеже имам три позиции и съм много кротък и пиша главно тук , в хим имам над 3К и там всеки мой пост го приемат на нож ,понеже смятат че ще им свалям акцията....тя една акция....Гагарин пък пишещите много вдигнаха топката .....
    А аз го давам плажуваш по северното и вървя на юг......
    Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Продавачите изчезнаха......
      Включително и стотарките на 45,5....
      Ако така продължава.....да не ни мине когка път 50 е пак на линия...
      А и да ми мине аз съм на предна линия купува...
      Не е препоръка..

Да те подкрепя малко , че като гледам колко си ялънкат, не си струва драскането ти

Коментар

• Явно тук има някакви новини.
        Как се купува смело.
        Някой знае ли нещо?

Не е препоръка за инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Какво е станало?
          Продавачите изчезнаха......
          Включително и стотарките на 45,5....
          Ако така продължава.....да не ни мине когка път 50 е пак на линия...
          А и да ми мине аз съм на предна линия купува...
          Не е препоръка..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А аз с отвращение гледам днешната сесия в позицията БТХ ,заредих трицифрена поръчка над 36 и разчитах на вчерашните новини в капитал и емоцията на Джони-браво а то какво стана....
            Какво е станало?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Дет'се вика Грую си купи акции ама с отвръщение ....
              А аз с отвращение гледам днешната сесия в позицията БТХ ,заредих трицифрена поръчка над 36 и разчитах на вчерашните новини в капитал и емоцията на Джони-браво а то какво стана....

Коментар

Дет'се вика Грую си купи акции ама с отвръщение ....
                Точно така
                Парите не миришат - за мен например велика @@@@@@ (да не казвам какво е) е най-голямата като борсова капитализация акция на БФБ, но това не попречи на много хора да направят отлични печалби с изкуственото (поне според мен, вероятно греша) помпене на цената. А парите са си пари - да видим малкият ми експеримент тук до какво ще доведе или пак ще си ходя по други региони и с различни деривати да си играя
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дет'се вика Грую си купи акции ама с отвръщение ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Тук играта си е ва банк, а отзад се усмихва Шиши.. Успех Монти..
                    Мерси Кире , аз не съм се притеснил толкова колкото мнозинството от форума....
                    Доста хора в момента Усещат че основните позиции са се набалончили и нямат голям мекдан да растат а може и да върнат ....
                    Това ще принуди да се търсят по слаболиквидни позиции но с гарантиран риск и доста висока степен за успех.
                    Харесва ми че Грую е влезъл той има по добра информация от заводите в БлаБТ и щом е рискувал на БФБ и то в БТХ...
                    Не е препоръка... ....

Коментар

• Ето ме и мен, ще се включа и аз, че се появиха доста стари никове тук, пък и някои от по-напористите нови, дето често си мислят, че всичко, що хвърчи, се яде и обратното Ма няма лошо, в спорът се ражда истината или поне се търси такава.

Тъй като ивнаги стоя зад думите си и изяснявам предварително ситуацията, за да се знае от каква позиция тръгвам, искам предварително да обявя, че вчера си купих малко бройки тук. Държа да отбележа, че това е първата ми покупка на акции на БФБ от 9,5 години, като с последната такава - Енемона, регистрирах печалба през турболентната 2008, когато 99% от хората регистрираха сериозни загуби (то и моята загуба по други позиции не беше малка, но си е направо печалба, при положение че излязох изцяло на около 1500 Софикс). Толкоз за скромната ми персона.

Конкретно - притесненията си ги имам, споделям почти всичко негативно, което е изписано тук, но я ми кажете някой читав мажоритар на БФБ? Поне един? Странно как хора, които са "ортаци" с Цеко от Алеко, Оги Доги, Бобоци, преди това Баневци, Бедовци, Домуси и т.н. ми говорят за корпулентния господин с магистратура по Право от ЮЗУ за нещо извънредно и необичайно от картинката? То да беше само Шиши - с мед да го намажеш, ама на.

Иначе споделям мнението на Монти, че тук ще има пари, които ще се извадят законно от дружеството под формата на дивидент, защото на Дебелян му трябват чисти пари - ние все пак сме част от ЕС и в някакъв момент ще дойде проверка и тук. Дали съм прав - ще видим, времето ще покаже, но засега друго дружество с потенциал за удвояване (с дивидентите) аз поне на нашата измислена борсичка не виждам, защото ефектът Експат е само въпрос на време да тръгне в противоположната посока на тая, с която изстреля абсолютно изкуствено борсата преди 1 година.

Лека и доходна, ще си говорим пак след време - тук все пак са доста стари никове, а един беше и на отговорна длъжност преди време, та все ще му го говорят звездите
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Тук играта си е ва банк, а отзад се усмихва Шиши.. Успех Монти..
                        Абсолютно.Здрави нерви трябват.Аз затова съм мнооого внимателен.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Тук играта си е ва банк, а отзад се усмихва Шиши.. Успех Монти..

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Истината никога не е по средата. В случай, че обсъждам квантова физика с някой нобелов лауреат това няма да го направи по-глупав и да го измести по средата защото аз си нямам и хабер от нещата. Това беше малко оф топик.
                            А иначе по темата. Да пожелаем успех на Монти в надъхването на публиката.
                            Зависи колко дълго време спорите .....
                            Life won't wait for you.

Коментар

Другари, като безпристрастен към този момент наблюдател, смятайки, че тук присъстващите коментатори са всичките на 20-25+ години, ви питам ...... абе вие не знаете ли, че истината е винаги по средата?
                              Истината никога не е по средата. В случай, че обсъждам квантова физика с някой нобелов лауреат това няма да го направи по-глупав и да го измести по средата защото аз си нямам и хабер от нещата. Това беше малко оф топик.
                              А иначе по темата. Да пожелаем успех на Монти в надъхването на публиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

При Корп истината посредата ли беше...или беше до края...а играчът тук е същият...
                                Тук има лек имидж ефект .... Боко ще каже ето ФГВБ взе едиколкоси дивидент .... "Аз съм добър цар".Така си мисля аз поне.Но ако усетя, че Монти е прав за поне 20 лв. следващ дивидент и то през тази година /не случайно се заговор точно в този момнет за промяна в законодателаството и въвеждане на 6 - мес. дивиденти/, то почти сигурно ще вляза отново в играта.Но всеки си има глава
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X