IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Късно в петък пък Булгартабак отчете 19% годишен спад на консолидираната печалба през четвъртото тримесечие на 2014 г. до 19,719 млн. лв. Приходите от продажби за периода се увеличават с 20% на годишна база до 152,480 млн. лв. За цялата минала година печалбата на холдинга намалява с 53% до 31,576 млн. лв. при повишение на продажбите с 3,4% до 534,792 млн. лв.

никакъв коментар.....защо ли ...
    Даже и сделки няма.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
      Спад 53% е зле както и да го погледнеш !

10 лв дивидент ? Цената ли помпиш ?
      При 7 300 000 акция трябват 73 000 000 милиона
      А обещаното не е като даденото
      .
      Спад 53% е зле както и да го погледне...
      Така ли е ...
      След 60 % спад на цената на акцията е добре според теб както и да го погледнеш...
      Така ли е...
      Само че има около 120 милиона печалба....за тези две години ,без да се дава дивидент....
      Миналата година имаше над 80 милиона който искаше миролио ,а тази още 32....
      Аз не съм сляБ и не съм проЗт...
      Така че по внимателно с крясъците и Уголемения шрифт....
      Все пак не се знае кой ще гласува на това ОСА.....така ли е ....
      И още нещо мойто прогноза за 35 лева ,не се сбъдна и аз още не съм влязъл тук....просто тествам акцията.....след като продаде Индексния

Коментар

.
        Не бе, иска да каже, че ще го продават и кой от къде е

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

За мен е добра печалба от 32 милиони с приказките който се говореха......за катаклизми ,Пеевски ,Миролио ,Василев....
          32 милиона и холдинг без грам миноритари в дъщерните...
          Обещанието за 4 лев дивидент на ръководството прави акцията перспективна в тази трудна година на БФБ...
          Да не забравяме че беше 110 лв и се търсеше дивидент от десетки лева...за 2014 г...
          Сега имаме обещание за 4 дивидент от ръководството и 46 лв .....акция ,където мисля че имаме дъно..........
          Ако миноритарите натиснат може и повече....дивидент в което вярвам до 10 лв...
          Не е препоръка...

.

Коментар

53 % спад на печалбата за 2014-а

За мен е добра печалба от 32 милиони с приказките който се говореха......за катаклизми ,Пеевски ,Миролио ,Василев....
            32 милиона и холдинг без грам миноритари в дъщерните...
            Обещанието за 4 лев дивидент на ръководството прави акцията перспективна в тази трудна година на БФБ...
            Да не забравяме че беше 110 лв и се търсеше дивидент от десетки лева...за 2014 г...
            Сега имаме обещание за 4 дивидент от ръководството и 46 лв .....акция ,където мисля че имаме дъно..........
            Ако миноритарите натиснат може и повече....дивидент в което вярвам до 10 лв...
            Не е препоръка...

Коментар

• 53 % спад на печалбата за 2014-а

Коментар

• Табак маркет ВАС

http://www.sac.government.bg/court22...5?OpenDocument

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                  Някой да е говорил за прогнозен дивидент без да е питал ?! Шегуваш се, нали?!

А сериозно-отчета си е супер! Експанзията на външните пазари продължава с пълна сила. Поздравления!
                  Очакваме консолидирания!

Разбира се ,че отчета е супер....
                  При дивидент от дъщерните от 89 милиона през миналата година ....„
                  Сега правят няколко милиона без дивидент....
                  Според мен тук ще е интересен отчета който включва и работата на дъщерните....
                  Ако речат могат и 40 лева дивиден да дадат....
                  така ,че има потенциял за растеж до старите нива .....ако се реши проблема с пакетите в Корп....
                  Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

А сериозно-отчета си е супер! Експанзията на външните пазари продължава с пълна сила. Поздравления!
                    Очакваме консолидирания!
                    дават основание на мениджмънта да счита, че е възможно дружеството да изплати дивидент за 2014 г. в диапазона 3,8-4,3 лв. на акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Хм, уж директорите говориха за 4 лв. дивидент, ама в отчета печалба йок.
                      Май не са питали пълничкия шеф преди да дават надежди на акционерите...

Очакваме консолидирания!

Коментар

• Хм, уж директорите говориха за 4 лв. дивидент, ама в отчета печалба йок.
                        Май не са питали пълничкия шеф преди да дават надежди на акционерите...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          .............
                          ккаво стана с отчетчето в това дружество......
                          Много тъмно и няма инсайдъри.....

Коментар

• Аз пуша само цигари с бандерол!!! За да има места в детските градини за децата ни

Коментар

• Яснооо-

http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia-187254/

Коментар

• След сериозните обеми в последните дни, сериозен интерес по позицията днес от страна на купувачите?!

Коментар

Working...
                                X