IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Греъм ,
    никой нещо не слага , момчето трупа постове и аз му помагам.......
    Много дезинформативна беше информацията на румънския сайт....
    Хем затварят базата в Швабия ,хем мамалигарите щели да я поемат частично....па и даже и марките на БТХ със 100 нови работни места ..
    Нещо не се връзва.....
    Ама това се опитвам да кажа.Няма никакво значение ще местят ли или не.Печалбата за БЛАБТ/БТХ от ишлемето ще е изключително ниска и изключително лесно източвана ... Въпросът е след утре дали ще ви дадат още дивиденти а другото са празни приказки
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Пак ли за това производство .... КОЙ нормален инвеститор изобщо слага в сметките си "производството" на цигари на ишлеме в сметките си?!?!?
      Греъм ,
      никой нещо не слага , момчето трупа постове и аз му помагам.......
      Много дезинформативна беше информацията на румънския сайт....
      Хем затварят базата в Швабия ,хем мамалигарите щели да я поемат частично....па и даже и марките на БТХ със 100 нови работни места ..
      Нещо не се връзва.....

Коментар

• Пак ли за това производство .... КОЙ нормален инвеститор изобщо слага в сметките си "производството" на цигари на ишлеме в сметките си?!?!?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение

Май е било само за замазване на очите.
          Нали не се шегуваш......?
          Милиони мастербокса за замазване на очитее.....?
          И коИ очи се замазват.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение

От БАТ преди време казааха, че ще се произвеждат тук от 12 до 24 месеца.
            Май е било само за замазване на очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение

Слаболиквидна подценена ,без мажо да крепи цената......
              И въпреки всичко върви нагорЕ

611
              52296
              1 814 035,12
              +35,49%
              27,16
              34,69
              50,00

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
                Само на мен ли ми се струва доста зле това, че производството на продадените марки цигари се измества в Румъния?

Коментар

• Само на мен ли ми се струва доста зле това, че производството на продадените марки цигари се измества в Румъния?

Коментар

• Моля, прекратете личните спорове на обща тематика и се придържайте към темата.
                    रादोस्त

Коментар

• Как го не досрамя тоя от ОББ да ми сече поръчката? Вземи ги бре - тия одят с бакшиш от къде 23лева!

Коментар

Не е обиди, просто твоето е невежество и непознаване психологията на маркета.....
                        Хим е акция под натиск от както е пуснаха на 4 лв и сега е пак под натиск и възможноста да се изкара някой лев е със спекула и винаги е стояла пред спекулантите .
                        Това че са се събрали да бранят цената е резултат от непознаване на маркета ,падащ нож не се лови и тук цената не мож я спря ако отсреща е мажо.........
                        Коментара е че съм продал през 12 стинки и искам пак да сваля цената да купя наново и да си правя дребни врътки....
                        А акцията е толкова тъпа ,че даже и дребни врътки не заслужава...
                        А и имаше един като теб ,който ги сипеше същите в Доверие когато излезнах на 2,1.-2,15..
                        Та после тонове постове изсипа когато стигна на 1,61.....
                        А форума е за развличане и ако има частица анализи тя е в полза на автора на поста....
                        Другото е техническата страна на борсата....
                        Мисля че разбираемо ти посочих как се приемат във форума твоите сделки, а именно като сигнал, че цената най-вероятно ще се насочи в противоположна на твоята посока, ти почваш да ми обясняваш, че не разбирам маркета и съм невеж! Какво общо има това?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4

Разбираш ме погрешно и винаги ставаш аграсивен и започваш да сипеш обиди, от които няма особен смисъл! От предния ти пост, останах с впечатление, че се учудваш, че те посрещат на нож в темата за Химимпорт след като си купил някакви акции и си дал мнение! И аз ти обясних защо се настройват към теб по-този начин, че точно сега не си нужен там и затова те гонят, все пак виждаш че се стремят да удържат цената! А ти веднага почваш с обидите! Какво ти става, това не е нормално!
                          Не е обиди, просто твоето е невежество и непознаване психологията на маркета.....
                          Хим е акция под натиск от както е пуснаха на 4 лв и сега е пак под натиск и възможноста да се изкара някой лев е със спекула и винаги е стояла пред спекулантите .
                          Това че са се събрали да бранят цената е резултат от непознаване на маркета ,падащ нож не се лови и тук цената не мож я спря ако отсреща е мажо.........
                          Коментара е че съм продал през 12 стинки и искам пак да сваля цената да купя наново и да си правя дребни врътки....
                          А акцията е толкова тъпа ,че даже и дребни врътки не заслужава...
                          А и имаше един като теб ,който ги сипеше същите в Доверие когато излезнах на 2,1.-2,15..
                          Та после тонове постове изсипа когато стигна на 1,61.....
                          А форума е за развличане и ако има частица анализи тя е в полза на автора на поста....
                          Другото е техническата страна на борсата....

Коментар

Инта имам над 300 бр ,не са много а и имам да купувам още толкова...
                            Изпадал ли си в положение когато падаш да викаш за продавачите а когато се качва да викаш за купувачите....?
                            Пионеже имам три позиции и съм много кротък и пиша главно тук , в хим имам над 3К и там всеки мой пост го приемат на нож ,понеже смятат че ще им свалям акцията....тя една акция....Гагарин пък пишещите много вдигнаха топката .....
                            А аз го давам плажуваш по северното и вървя на юг......
                            Не е препоръка...
                            Ами ти си индикатор за цената, като влезеш в няква позиция и това е един от най-силните селл сигнали и обратното! Ти си нещо като Gartman за БФБ! Благодарни сме ти за това, но не се учудвай, че те гонят от Химимпорт в момента, толкова време се борят купувачите да запазят текущите нива, а ти взе че си отвори позиция!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Така така, той света се върти вече около София, време и вие да се завъртите из него, че да придадете малко "кинетика"!
                              Ако изкарат Хиката от Софикс ,ще купя поне 20 К в лева от софикс фонда на изгодна цена ,това ще ми е в полза на мерпетум мобиле....
                              Не е препоръка....

Коментар

• Така така, той света се върти вече около София, време и вие да се завъртите из него, че да придадете малко "кинетика"!

Коментар

Working...
                                X