IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Логично.БАТ си имат заводи да си правят цигарите.За ишлеме в Благоевград ще остане малко.
    Разбира се че е логично ако искат да разширят пазара.....да не искаш да бъдат изнудвани от Шиши след май другата година....

моето мнение е че тютюневите заводи в ЕС са бита карта...
    В цяла западна Европа затварят тютюневите фабрики....
    Интересно е че тези заводи в Плоещ не се славят с добро качество ....
    Мислех че сръбски или унгарски ще поемат част от работата....
    така че бъдещето ще покаже ,каква е играта....
    мисля че БлаБТ ще бъде купен от БАТ защото ще му отидат пазарите на БТХ....
    Не е препоръка...

Коментар

• Логично.БАТ си имат заводи да си правят цигарите.За ишлеме в Благоевград ще остане малко.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Поредна присъда за мафиотската държава и липса на правосъдие.. Донякъде това е негативна оценка и за собственика на БТХ.. За съжаление нищо не се споменава за другите им планове..

Коментар

• Плоещ е почти в България. Еее, отсреща оттатък Дунава. Ще си рече човек, че инвестицията е почти в България. Почти.

Коментар

• Медиафакс: Купувачът на марките на "Булгартабак" ги мести в Румъния

http://www.dnevnik.bg/biznes/2017/07...ulgartabak_gi/

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
              Според някакъв румънски сайт.
              Въпросът тук е за кеша, кога ще се разпредели?

Не е препоръка за инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
                Кои ще са пазарите, интересно?

Коментар

• А сега де ?

https://money.bg/investments/noviyat...mpaign=sidebar

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение

Това сигурно ли е,щото в протокола няма гласуване по т.12 и следващите.Какъв е този протокол?Тия от КФН не виждат ли?
                    Не знам защо е тази аларма . Има протокол на страницата на БФБ и всички точки са гласувани...

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

И всички точки бяха гласувани, и въпроси по някои от тях имаше.
                      Не е фалшив протокола, а с пропуснати / случайно, разбира се / последни три точки от дневния ред.
                      Пълният протокол ще го видим след две седмици, вероятно...
                      Това сигурно ли е,щото в протокола няма гласуване по т.12 и следващите.Какъв е този протокол?Тия от КФН не виждат ли?

Коментар

• Причини за влизане или излизане всеки ще си намери.Любо Пъпката излезе от Софарма на 2 и малко над лева И аз миналия път влезнах заради дивидента въпреки, че знаех Шиши що за стока е .... и затова сега не се решавам толкова лесно .... така, че ... всеки си има глава на раменете .....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

А,бе и ти си прав,да ти кажа...ама след "случая" Еларг,хич им няма доверие на специалистите,дето се подвизават по фондовете...Като се чу ,че ще се пристъпва към ликвидация/акцията си вървеше към 70 стотинки/отворих им сайта и там доста подробно беше описано, каква земя и къде я притежават....Почнах да гледам минималните цени ,на които се купува в дадения регион и съвсем по бакалски да смятам,дето се вика - нива по нива...Смятах,смятах и ми излезе че мин. цена на ликвидационен дял трябва да е около 2 лева...Още другия ден си понакупих и зачаках...На около 1.20 миниха големи пакети и се разбра,че някакви фондове са разпродали...И си рекох,та аз ли да знам повече от тях,,явно нещо не съм сметнал,както трябва и най-вероятно - това ще е цената.Пък и доволно,вече имах 60% горница..И аз продадох....Е,ликвидационният дял излезе,че е в крайна сметка е 2.5,та преди още да се разбере,че ще е 2.5 ,пак влязах на 1.5 и на 2.3 вече окончателно разпродадох....
                          Не е задължително продавачите да са мазохисти и да продадат на супер неизгодна за тях цена....Как беше оня израз :Прости им Господи,те не знаят какво правят...
                          Не казвам,че тук ще се повтори подобен сценарий,ама тя и Еларга си беше много мразена акция,пък какво стана накрая...
                          Алианц излезна на 1,2 а доверие около 1,50 а сметката беше за над 2 лв , от 1,08 до 2,30 се возех на влакчето...
                          сега се надявам и тук да бъде нещо подобно.....
                          при ликвидация няма влизащи от Институционалните и затова е такава мъка по позицията.....

това потвърждава бъдещето , че тютюните ги закриват....
                          не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ами да, те продавачите ... не се интересуват от пари.... - те са си дойни крави - мазухисти -
                            живота без загуба за тях , не е живот!
                            А,бе и ти си прав,да ти кажа...ама след "случая" Еларг,хич им няма доверие на специалистите,дето се подвизават по фондовете...Като се чу ,че ще се пристъпва към ликвидация/акцията си вървеше към 70 стотинки/отворих им сайта и там доста подробно беше описано, каква земя и къде я притежават....Почнах да гледам минималните цени ,на които се купува в дадения регион и съвсем по бакалски да смятам,дето се вика - нива по нива...Смятах,смятах и ми излезе че мин. цена на ликвидационен дял трябва да е около 2 лева...Още другия ден си понакупих и зачаках...На около 1.20 миниха големи пакети и се разбра,че някакви фондове са разпродали...И си рекох,та аз ли да знам повече от тях,,явно нещо не съм сметнал,както трябва и най-вероятно - това ще е цената.Пък и доволно,вече имах 60% горница..И аз продадох....Е,ликвидационният дял излезе,че е в крайна сметка е 2.5,та преди още да се разбере,че ще е 2.5 ,пак влязах на 1.5 и на 2.3 вече окончателно разпродадох....
                            Не е задължително продавачите да са мазохисти и да продадат на супер неизгодна за тях цена....Как беше оня израз :Прости им Господи,те не знаят какво правят...
                            Не казвам,че тук ще се повтори подобен сценарий,ама тя и Еларга си беше много мразена акция,пък какво стана накрая...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ами да, те продавачите ... не се интересуват от пари.... - те са си дойни крави - мазухисти -
                              Казваш не били мазохисти ами нека висят като прани гащи през тези горещини а ние сме на море....
                              сигурен че в даден момент ще ги хвърли на всякаква цена ама въпроса е да удави позицията в момента....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

В момента има голям който не може да излезе и никой няма да му помогне ,защото той е сложил таргет от 42лв и излиза бавно и с промеждутъци...
                                ..
                                От два месеца от както западните банки не купуват на тези цени , слага ордер и колко му купят добре ,но вече няма желаещи да му помогнат....
                                А парите по сметките на БТХ ще се разпределят скоро ,но това не интересува продавача ,той иска да излезе но не иска да продава на всяка цена....
                                Е ще чака много.-...
                                Не е препоръка...

Коментар

Working...
                                X