И кво, хайпа свърши ли пак? +8, - 3 тук егати Виенското колело
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
РќРёРµ РЅРµ планираме РґР° нападаме РґСЂСѓРіРё страни, РЅРµ СЃРјРµ нападали Рё Украйна – РІ Украйна СЃРµ създаде ситуация, която създава преки заплахи Р·Р° Руската федерация. РўРѕРІР° заяви СЂСѓСЃРєРёСЏС‚ външен министър Сергей
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Защо да ги губи? Какво ще му попречи, нещата да минават през Молдова например? Тамън ще ползва евтино финансиране.
П.С. Чичо така успяваше чрез Украйна да пробутва и аналгин-хинин-а в някои западни държави, които иначе го обявиха за забранен в ЕС преди години.
Но да, моето притеснение също е основно свързано със заводите му там. Каза, че някои бомби са паднали сравнително близко, но за момента не планира да спират работа и че ще се грижи за работниците си. Поне за сега...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение
Не хейтвам нищо, просто вчера четох статията в Капитал и забелязах доста предстоящи щети. Основно за фабриката около Киев и офисите в Киев. Да не говорим, че губи Русия и Беларус като пазари, както и отписването на очакваните вземания..
П.С. Чичо така успяваше чрез Украйна да пробутва и аналгин-хинин-а в някои западни държави, които иначе го обявиха за забранен в ЕС преди години.
Но да, моето притеснение също е основно свързано със заводите му там. Каза, че някои бомби са паднали сравнително близко, но за момента не планира да спират работа и че ще се грижи за работниците си. Поне за сега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Знам че много хора го искат този погром, но е твърде вероятно да не се случи.. Донев си каза в интервюто, че стоката от складовете им бива изкупувана яко и не се предвижда спиране на доставките към районите във война, защото това си е вид хуманитарна дейност.. не може да се оставят хората без лекарства.. Отделно че е много вероятно пренасочването към по-евтини такива, каквито са тези на Софарма.
Та в крайна сметка хейтърите може да останат доста разочаровани
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнениеСлед погрома, който очаква Софарма, има голям риск за мен(по–голям отколкото Путин да влезе в Молдова) чичо ви да се мъчи да я спасява чрез Доверие.
Та в крайна сметка хейтърите може да останат доста разочаровани
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнениеСлед погрома, който очаква Софарма, има голям риск за мен чичо ви да се мъчи да я спасява чрез Доверие.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
От снощи и на мен ми се върти тази мисъл в главата. Въпросът ми е как, чрез заеми или ще го изиграе малко по завоалирано с нова инвестиция.М.... . ш..... ..й.о!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнениеСлед погрома, който очаква Софарма, има голям риск за мен чичо ви да се мъчи да я спасява чрез Доверие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Колега, подобни глупости не ги изричай на глас, че Съдбата много обича да наказва свръх-уверени играчи!
Пазарите и ДОХ подскочиха именно заради появилата се надежда за скорошен край на войната. Ако тази надежда се окаже напразна още другата седмица може да видиш 5-цатаИначе да, съгласен съм за свръх очакванията и в 2те посоки.
Тя тази надежда ще стане ясна още днес, но дори и да се провали, рано или късно войната ще спре. Моят хоризонт тук е дългосрочен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение15 може и да няма, но определено ще е над 10, ако ще и войната да продължи цяла година. Стига Путин да не обърне поглед и към Молдова, въпреки, че не му е грам интересна и няма нищо което да му трябва там, но както казах, последно 10, си е последно 10.
Относно статията на ЦБ вчера, малко като: "всичко ни е наред, но ние искаме да съобщим, че всичко е наред." Което може да буди подозрение само в обратна посока...
Пазарите и ДОХ подскочиха именно заради появилата се надежда за скорошен край на войната. Ако тази надежда се окаже напразна още другата седмица може да видиш 5-цата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Доколкото чувам войната в Украйна влияе положително на банката - има много валутни сделки за покупки на евро и долари от молдовците (уплашени да държат парите се в молдовски леи) и съответно големи положителни курсови разлики за банката. Очаквам с нетърпение резултатите за февруари и после за март, като мисля че ще ударим рекордни печалби!!!М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
15 може и да няма, но определено ще е над 10, ако ще и войната да продължи цяла година. Стига Путин да не обърне поглед и към Молдова, въпреки, че не му е грам интересна и няма нищо което да му трябва там, но както казах, последно 10, си е последно 10.
Относно статията на ЦБ вчера, малко като: "всичко ни е наред, но ние искаме да съобщим, че всичко е наред." Което може да буди подозрение само в обратна посока...
Коментар
Коментар