If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Борбата е безмилостно жестока,
Борбата е епична...
Баси 2 часа ме нямаше и тука някви 11-ки летят, гонят 11.50... Тия ще вземат да ме накарат да се замислям дали да празнувам Коледа по-рано...
Грую, защо трябва да чакаме да стане 7, 8 или 10 лв или повече, че да инвестираме? Сега е ред на тези, които са се съмнявали в печалбите на Холдинга, подиграваха ни се и са изпуснали по подходящ момент за влизане. Но има такива, които и 30 лв да стане пак ще говорят колко сме сбъркали. Но си мисля, че да отказваш да инвестираш в Алтерко и Доверие преди година е все едно да знаеш числата от тотото и да отказваш да пуснеш фиш. Но ти препоръчвам и тук да си купиш 15 акции, че да станеш милионер.
Отлично знаеш, че тази акция зависи само от прищевките на чичикака, както и другите му акции де, затова перлата му - Трейдинга е в киреча, а някаква си молдовска банка лети. Утре ще реши друго и цената ще слезе на 3 лева. Или ще се качи на 30 - въпрос на прищявка и кой ще му седне на коленцето. Същото е и сдругата акция, която даваш за пример - абсолютен финансов инженеринг на един, дето се оказа, че повечето тук го познавали лично, щото късал от залъка си, за да има за бедните и нещастни дребосъци.
Тук 15 акции няма да си купя, шото имам принципна позиция да не купувам абсолютно нищо, свързано с беуградския честен частник, но пожелавам успех до кота 12, полсе ще е по-интересно, щото адептите занят само тази цифричка, но не и къде ще ходи след нея, а нова сбирка в кулите на Мордор засега не се очертава
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Интересно ми едно нещо - колко от вас купиха от 7 нагоре, че все за бикове говорите? Пределно ясно е, че това е врътка на чичикака и ортака, за да достигнат обещаното на адептите 12 и вие, дето уж сте бикове, нямате думата, а само седите и чакате чичикака и ортака да почнат да пълнят. Това безкрайно много ми напомня на Патките, където всички чакаха горския, а перЕспективите бяха от добри по-добри...
Грую, защо трябва да чакаме да стане 7, 8 или 10 лв или повече, че да инвестираме? Сега е ред на тези, които са се съмнявали в печалбите на Холдинга, подиграваха ни се и са изпуснали по подходящ момент за влизане. Но има такива, които и 30 лв да стане пак ще говорят колко сме сбъркали. Но си мисля, че да отказваш да инвестираш в Алтерко и Доверие преди година е все едно да знаеш числата от тотото и да отказваш да пуснеш фиш. Но ти препоръчвам и тук да си купиш 15 акции, че да станеш милионер.
Давай, дай ми поне една причина цената на акцията да е на сегашните нива, освен врътките на чичикака и ортака. С пиъри, очаквания за бизнеса, политическата среда и т.н. Мисля, че съм единственият в темата, който е вадил цифри, освен НАЙ-чо с неговото 12, де - повечето от вас дори не са си направили труда да потърсят и прочетат нещо различно от инфото на страницата на Доверие, ако изобщо са прочели и него. Всичко друго е лафчетата за прахосмукачки и бици
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Дано падне и кота 12, че Греъм се е зарекъл да черпи - за кой пореден път да кажа, че не завиждам на никого? А от мен научи едно основно правило - лафчетата ад хоминем (това си го цъкни в гугъла какво е) са признак само и единствено на липса на аргументи - препоръкЪ е
Дано падне и кота 12, че Греъм се е зарекъл да черпи - за кой пореден път да кажа, че не завиждам на никого? А от мен научи едно основно правило - лафчетата ад хоминем (това си го цъкни в гугъла какво е) са признак само и единствено на липса на аргументи - препоръкЪ е
Когато фактите говорят, тогава и боговете мълчат......но Грую никога.....
Щом се появи Грую ще падне от раз кота 11.........
Сега е време за басове.....
Интересно ми едно нещо - колко от вас купиха от 7 нагоре, че все за бикове говорите? Пределно ясно е, че това е врътка на чичикака и ортака, за да достигнат обещаното на адептите 12 и вие, дето уж сте бикове, нямате думата, а само седите и чакате чичикака и ортака да почнат да пълнят. Това безкрайно много ми напомня на Патките, където всички чакаха горския, а перЕспективите бяха от добри по-добри...
Tи си много заблуден ......но си и вярваш от което само губиш....
Въртиш една и съща плоча.....тя вече се изтърка.....
Който игаре пичели......някои и златната топка.....
Коментар