IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Колеги мечкадари, усещате ли как баба меца тихо тихо пристъпва насам
    Даже сухите съчки не смеят да изпукат
    От страх стъпва като изплашено коте. Препоръчвам й да не застава на пътя на биковете.
    Last edited by realista; 02.12.2021, 12:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
      Може да има инструкции от кулите да ги мести...
      Преди време всички го е*аваха за описанията му как стяга колата си дни преди ОСА-то на Трейдинга защото това му е събитието на годината. Бъзикаха го как "рита буците по селските бостани" по цял ден и бачка в някакъв пропаднал клон на банка на края на света. Тогава смятах че тези, които го хулят, грешат. Смятах, че човекът, въпреки своето ограничено съществуване не заслужава това! Даже бяхме приятели във Фейсбука...Е, грешал съм. Моля се съдбата никога да не ме наведе толкова и принуди да се крия като мишок заради пари!

П.П. Имам и Доверие, и Трейдинг
      Last edited by 15%; 02.12.2021, 00:42.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

На партньорите в трейдинга няма ли да ни пуснеш нещо?
        Явно има различен вид партньорства ! Дано не стане и тук като партньорството в Трейдинга, че и при мама ! Особено опашатите лъжи с дивидентите отказаха много хора да са партньори с некоректния голям такъв !

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Аз съм леко притеснен от такъв партньор. Като си спомня какво хвалене беше в трейдинга, като беше 8-9 кинта чак се плаша от появявата му сега.
          Е там 8-9, тук 9-10, има ръст някакъв.
          Значи максът може да е близо
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Може да има инструкции от кулите да ги мести...

Коментар

• Аз съм леко притеснен от такъв партньор. Като си спомня какво хвалене беше в трейдинга, като беше 8-9 кинта чак се плаша от появявата му сега.
              Last edited by polax; 01.12.2021, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Я, ти си ме изпреварил
                Аз и с разпъването на акордеона те изпреварих

П.П. Жалко е човек /особено мъж/ да се крие и мълчи! Оттам идва и приказката "мълчи като ........"
                Last edited by 15%; 01.12.2021, 22:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Я, ти си ме изпреварил

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    С най-добри пожелания към всички партньори в Доверие обединен холдинг АД!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Aq-Hrf1uE2Y&t=210s
                    А какво стана с другото партньорство?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      С най-добри пожелания към всички партньори в Доверие обединен холдинг АД!!!

Коментар

• С най-добри пожелания към всички партньори в Доверие обединен холдинг АД!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ега стане, чичикака бил обещал на адептите, така че може и ти да намажеш, а покрай теб и аз
                          Какво ще мажеш, ваксата на ските ли, ако си без артии ?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

12 до Коледа.....
                            Ега стане, чичикака бил обещал на адептите, така че може и ти да намажеш, а покрай теб и аз
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              тук на колко беше, че не помня, щом не трябва и аз да престирам
                              12 до Коледа.....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Ей Грую, Грую....серсемино....Не ми казвай, че ще те огрее за уискито...?!?!?! Не вярвах....аз и за дивидента сбърках...ако сбъркам и за това....Никога не ми е било толкова приятно да греша,баси....
                                тук на колко беше, че не помня, щом не трябва и аз да престирам

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X