IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Ей Грую, Грую....серсемино....Не ми казвай, че ще те огрее за уискито...?!?!?! Не вярвах....аз и за дивидента сбърках...ако сбъркам и за това....Никога не ми е било толкова приятно да греша,баси....
    тук на колко беше, че не помня, щом не трябва и аз да престирам

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Честита 10ка. Не го очаквах днес. Мисля, че е време тук мечките да заспят зимен сън.
      Благодаря на колегата за данните относно заемите.
      Мисля, че Май 2022 г. ще е много динамичен месец тук

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
        Колеги мечкадари, усещате ли как баба меца тихо тихо пристъпва насам
        Даже сухите съчки не смеят да изпукат
        DEEP BLUE SEA 3 Trailer (2020) - YouTube

Коментар

• Ей Грую, Грую....серсемино....Не ми казвай, че ще те огрее за уискито...?!?!?! Не вярвах....аз и за дивидента сбърках...ако сбъркам и за това....Никога не ми е било толкова приятно да греша,баси....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            Колеги мечкадари, усещате ли как баба меца тихо тихо пристъпва насам
            Аз виждам как големия шницел го ръфат като пирани....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Колеги мечкадари, усещате ли как баба меца тихо тихо пристъпва насам

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                Някой има ли инфо колко точно остава от заема за покупка на банката ?
                Според отчета към 30.09.21 задължението към Софарма по дългосрочния заем е 51,4 млн. лв., но имат и допълнителни заеми към тях и към други свързани и несвързани дружества общо за още близо 32 млн. лв. Отделно самото ДОХ имат дълг и към банките в размер на 37,3 млн. лв.

Коментар

• Някой има ли инфо колко точно остава от заема за покупка на банката ?

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                    Да сипне на пазар
                    Ще счупи платформата....на моята се виждат само 10 отляво и няма толкова търсене
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Играе си явно... Стига да не е айсбер, но силно се съмнявам. Иначе и аз си пожелавам заветната 12-ка, без да са ми се обаждали до края на годината. И не е невъзможно, все пак другата седмица може да очакваме малък отчет на банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Той ги беше сложил на 10...после ги качи на 10,20 ...сега е на 10,10....
                        Да сипне на пазар

Коментар

• Не е така. Сутринта беше друг на 10 лв.

Коментар

Софа днес изби всякаква риба... Такива обороти на БФБ не е имало много отдавна.
                            Видях ги и после слезе на 10.10..
                            По спомен Чичо можеше да танцува и тук този месец? Предполагам, че ако има нещо ще е другата седмица, но за посоката имам известни колебания.
                            Той ги беше сложил на 10...после ги качи на 10,20 ...сега е на 10,10....
                            Life won't wait for you.

Коментар

Трудна ще да е тая десятка. Тоя на 10.20 ще има зор с него. Чудно ми е само дали наистина до Коледа ще успее да стигне 11ка или ще приключи годината на 10.
                              Тоя на 10.20 е бъде схрускан и за още ще питат. А за нова година си пожелавам 12 лв.

Коментар

• Софа днес изби всякаква риба... Такива обороти на БФБ не е имало много отдавна.
                                Видях ги и после слезе на 10.10..
                                По спомен Чичо можеше да танцува и тук този месец? Предполагам, че ако има нещо ще е другата седмица, но за посоката имам известни колебания.

Коментар

Working...
                                X