Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Грую, защо трябва да чакаме да стане 7, 8 или 10 лв или повече, че да инвестираме? Сега е ред на тези, които са се съмнявали в печалбите на Холдинга, подиграваха ни се и са изпуснали по подходящ момент за влизане. Но има такива, които и 30 лв да стане пак ще говорят колко сме сбъркали. Но си мисля, че да отказваш да инвестираш в Алтерко и Доверие преди година е все едно да знаеш числата от тотото и да отказваш да пуснеш фиш. Но ти препоръчвам и тук да си купиш 15 акции, че да станеш милионер.
Тук 15 акции няма да си купя, шото имам принципна позиция да не купувам абсолютно нищо, свързано с беуградския честен частник, но пожелавам успех до кота 12, полсе ще е по-интересно, щото адептите занят само тази цифричка, но не и къде ще ходи след нея, а нова сбирка в кулите на Мордор засега не се очертаваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Интересно ми едно нещо - колко от вас купиха от 7 нагоре, че все за бикове говорите? Пределно ясно е, че това е врътка на чичикака и ортака, за да достигнат обещаното на адептите 12 и вие, дето уж сте бикове, нямате думата, а само седите и чакате чичикака и ортака да почнат да пълнят. Това безкрайно много ми напомня на Патките, където всички чакаха горския, а перЕспективите бяха от добри по-добри...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
С аргументи ЩЕ ТЕ ЗАРИНА.............
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Дано падне и кота 12, че Греъм се е зарекъл да черпи - за кой пореден път да кажа, че не завиждам на никого? А от мен научи едно основно правило - лафчетата ад хоминем (това си го цъкни в гугъла какво е) са признак само и единствено на липса на аргументи - препоръкЪ е......
- 1 like
Коментар
-
Дано падне и кота 12, че Греъм се е зарекъл да черпи - за кой пореден път да кажа, че не завиждам на никого? А от мен научи едно основно правило - лафчетата ад хоминем (това си го цъкни в гугъла какво е) са признак само и единствено на липса на аргументи - препоръкЪ е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЩом се появи Грую ще падне от раз кота 11.........
Сега е време за басове.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Интересно ми едно нещо - колко от вас купиха от 7 нагоре, че все за бикове говорите? Пределно ясно е, че това е врътка на чичикака и ортака, за да достигнат обещаното на адептите 12 и вие, дето уж сте бикове, нямате думата, а само седите и чакате чичикака и ортака да почнат да пълнят. Това безкрайно много ми напомня на Патките, където всички чакаха горския, а перЕспективите бяха от добри по-добри...
Tи си много заблуден ......но си и вярваш от което само губиш....
Въртиш една и съща плоча.....тя вече се изтърка.....
Който игаре пичели......някои и златната топка.....Last edited by radon222a; 06.12.2021, 16:16.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нека се ослушват. Никой няма да ги чака.
Коментар
-
Нека се ослушват. Никой няма да ги чака.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКато че ли биковете не искат кота 11 да пада....стигнат рогато до 10,95 и....спрат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКато че ли биковете не искат кота 11 да пада....стигнат рогато до 10,95 и....спрат...чакат ...ослушват се.....но като подмине 11 ще се разбързат, но.....вече на по-скъпи цени....нещо като затишие прд буря.....
Last edited by radon222a; 06.12.2021, 15:51.
Коментар
Коментар