Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеДа не са спазарили банката тези приятели?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеДа не са спазарили банката тези приятели?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Много куца прогнозаама грешката ми хареса.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Направо ми стана жал за мечките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДнес затваряме на 10.90лвама грешката ми хареса.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Аз съм си казал прогнозата- 12 лв до Нова година,, а след година минимум X 2. Ще чакаме отчети и други новини. Може и да се окаже, че съм песимист. Успех.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Отлично знаеш, че тази акция зависи само от прищевките на чичикака, както и другите му акции де, затова перлата му - Трейдинга е в киреча, а някаква си молдовска банка лети. Утре ще реши друго и цената ще слезе на 3 лева. Или ще се качи на 30 - въпрос на прищявка и кой ще му седне на коленцето. Същото е и сдругата акция, която даваш за пример - абсолютен финансов инженеринг на един, дето се оказа, че повечето тук го познавали лично, щото късал от залъка си, за да има за бедните и нещастни дребосъци.
Тук 15 акции няма да си купя, шото имам принципна позиция да не купувам абсолютно нищо, свързано с беуградския честен частник, но пожелавам успех до кота 12, полсе ще е по-интересно, щото адептите занят само тази цифричка, но не и къде ще ходи след нея, а нова сбирка в кулите на Мордор засега не се очертава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеБорбата е безмилостно жестока,
Борбата е епична...
Баси 2 часа ме нямаше и тука някви 11-ки летят, гонят 11.50... Тия ще вземат да ме накарат да се замислям дали да празнувам Коледа по-рано...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ти за фактор ли се имаш.
Коментар
Коментар