IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Чичото е в по-голям зор вече, отколкото пердполагаш. Разпищолил се е в 10 позиции и береше плодове от алчните инвеститори. Е да но не може да крепи толкова позиции наведнъж. Виж само трейдинга как се спаружи. Ако удари тройката дали там няма да се хвърли на амбразурата или тука ще балонира на 20?? Ами фармата? Нали и там се чака да набалончва до 5. Варанти маранти, финанс-инженеринг! А от там беше генератора за кеша който набута в молдован за да го купи! Мислете малко!
    Като гледам не го бъркаше декември купи дела на ромите за60-70 м варантите си изкупи... тъй че не го мисли него... тук с пет милиона знаеш ли къде отива акцията... човека си има план според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
      Чичо не е наивен знае че гледате ФФ ... а и кой мислите че подкрепи мощно акцията в най големият стрес....според мен ще видим 15 ле ако спре войната може и 20 лв
      Чичото е в по-голям зор вече, отколкото пердполагаш. Разпищолил се е в 10 позиции и береше плодове от алчните инвеститори. Е да но не може да крепи толкова позиции наведнъж. Виж само трейдинга как се спаружи. Ако удари тройката дали там няма да се хвърли на амбразурата или тука ще балонира на 20?? Ами фармата? Нали и там се чака да набалончва до 5. Варанти маранти, финанс-инженеринг! А от там беше генератора за кеша който набута в молдован за да го купи! Мислете малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Може да е това последното дружество, Калиман май се казваше. Сега си направих една проста таблица, ФФ се е увеличил от началото на м. март до 30.03 със 139 800 бр. акции.

П.С. Чичо според мен има интерес цената да е по-висока за да продава после на нея и от там да пълни закъсалия кораб-майка.
        Чичо не е наивен знае че гледате ФФ ... а и кой мислите че подкрепи мощно акцията в най големият стрес....според мен ще видим 15 ле ако спре войната може и 20 лв

Коментар

9-ката е превзета, днес и утре 10ка ? Забелязвам лек отлив от Агрията и ПИБ и май следващата ракета ще е тук. А пък и април месец чичо може да се включи с прахосмука.
          Официално евентуален прахосмук за мажовци-вътрещари е разрешен през 6, 9 и 12-ти месец

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Милион и двеста лв, изсипани на пазар / за месец.
            Прехвърлени срещу хартишки в портфейли на кандидат-милионери
            Добре се справя чичото. Ако кара така след още 2-3 месеца, ще може да купува на 5
            Както казва Еминем - "...да свалят цената, за да пълнят още "
            Продължих си таблицата и за Февруари, там скромно само с 31 153 бр. (Точно толкова притежава Стоев към 31.12. на консолидирана база) е увеличен ФФ, или общо 170 953 бр., което на фона на 8 635 867 бр. акции на акционери с над 5% е ~ 2 %, което ми идва нищожно. Да не говорим за прокситата, чрез които Чичака оперира, процента освободен ФФ ще падне още. Не е препоръка за нищо, просто споделям наблюдения.

Коментар

Може да е това последното дружество, Калиман май се казваше. Сега си направих една проста таблица, ФФ се е увеличил от началото на м. март до 30.03 със 139 800 бр. акции.
              Милион и двеста лв, изсипани на пазар / за месец.
              Прехвърлени срещу хартишки в портфейли на кандидат-милионери
              Добре се справя чичото. Ако кара така след още 2-3 месеца, ще може да купува на 5
              Както казва Еминем - "...да свалят цената, за да пълнят още "

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Еми, хубаво ги пишеш тези, но данните в ЦД показват че ФФ от известно време се увеличава почти ежедневно.. Нали знаеш какво означава това?

П.С. Чичо според мен има интерес цената да е по-висока за да продава после на нея и от там да пълни закъсалия кораб-майка.
                Last edited by Network; 31.03.2022, 14:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Мисля, че тази година чичо ще дърпа от тук парички за да си поддържа фармата, варантите и плановете с трейда
                  Което не значи, че ритейла не може да вдигне цената, но ще е мъка
                  може и първо да вдигне цената, което няма да му е трудно, за да продава на по-високи нива
                  Чичото игралец все менка от един джоб в друг. Но много джобове има.
                  Неговата Стана като "тука има тука нема" и сега се чудим в кой джоб ще е парата

Коментар

Еми, хубаво ги пишеш тези, но данните в ЦД показват че ФФ от известно време се увеличава почти ежедневно.. Нали знаеш какво означава това?
                    Мисля, че тази година чичо ще дърпа от тук парички за да си поддържа фармата, варантите и плановете с трейда
                    Което не значи, че ритейла не може да вдигне цената, но ще е мъка
                    може и първо да вдигне цената, което няма да му е трудно, за да продава на по-високи нива

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Че искат да свалят цената, за да пълнят още
                      И затова продават така ли
                      A онея в агрия купуват, значи не искат да пълнят...още.
                      И затова там продаде и тук дойде

Коментар

Че искат да свалят цената, за да пълнят още

Коментар

Не исках да го казвам това, защото означава "...приземяване, приземяване приземяване"
                          Човекът не е гледал при ФФ какво става....
                          Last edited by Балониада; 31.03.2022, 14:18.

Коментар

Основните акционери купуват на нива от 10-11 и дори 12 лева, а ти се притесняваш да влезеш на 9... Дръж си парите в банката, аз имам планове скоро да се пенсионирам, въпреки че ми остават още 20 години (официално).

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

На кого ще продавате утре пиленца, ако още днес се пребалонирате??
                              Основните акционери купуват на нива от 10-11 и дори 12 лева, а ти се притесняваш да влезеш на 9... Дръж си парите в банката, аз имам планове скоро да се пенсионирам, въпреки че ми остават още 20 години (официално).

Коментар

и утре е ден!
                                На кого ще продавате утре пиленца, ако още днес се пребалонирате??

Коментар

Working...
                                X