Първоначално изпратено от Балониада
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЧичо не е наивен знае че гледате ФФ ... а и кой мислите че подкрепи мощно акцията в най големият стрес....според мен ще видим 15 ле ако спре войната може и 20 лв
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Може да е това последното дружество, Калиман май се казваше. Сега си направих една проста таблица, ФФ се е увеличил от началото на м. март до 30.03 със 139 800 бр. акции.
П.С. Чичо според мен има интерес цената да е по-висока за да продава после на нея и от там да пълни закъсалия кораб-майка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение9-ката е превзета, днес и утре 10ка ? Забелязвам лек отлив от Агрията и ПИБ и май следващата ракета ще е тук. А пък и април месец чичо може да се включи с прахосмука.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Милион и двеста лв, изсипани на пазар / за месец.
Прехвърлени срещу хартишки в портфейли на кандидат-милионери
Добре се справя чичото. Ако кара така след още 2-3 месеца, ще може да купува на 5
Както казва Еминем - "...да свалят цената, за да пълнят още"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Може да е това последното дружество, Калиман май се казваше. Сега си направих една проста таблица, ФФ се е увеличил от началото на м. март до 30.03 със 139 800 бр. акции.
Прехвърлени срещу хартишки в портфейли на кандидат-милионери
Добре се справя чичото. Ако кара така след още 2-3 месеца, ще може да купува на 5
Както казва Еминем - "...да свалят цената, за да пълнят още"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Еми, хубаво ги пишеш тези, но данните в ЦД показват че ФФ от известно време се увеличава почти ежедневно.. Нали знаеш какво означава това?
П.С. Чичо според мен има интерес цената да е по-висока за да продава после на нея и от там да пълни закъсалия кораб-майка.Last edited by Network; 31.03.2022, 14:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Мисля, че тази година чичо ще дърпа от тук парички за да си поддържа фармата, варантите и плановете с трейда
Което не значи, че ритейла не може да вдигне цената, но ще е мъка
може и първо да вдигне цената, което няма да му е трудно, за да продава на по-високи нива
Неговата Стана като "тука има тука нема" и сега се чудим в кой джоб ще е парата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Еми, хубаво ги пишеш тези, но данните в ЦД показват че ФФ от известно време се увеличава почти ежедневно.. Нали знаеш какво означава това?
Което не значи, че ритейла не може да вдигне цената, но ще е мъка
може и първо да вдигне цената, което няма да му е трудно, за да продава на по-високи нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Че искат да свалят цената, за да пълнят още
A онея в агрия купуват, значи не искат да пълнят...още.
И затова там продаде и тук дойде
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Човекът не е гледал при ФФ какво става....Last edited by Балониада; 31.03.2022, 14:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Основните акционери купуват на нива от 10-11 и дори 12 лева, а ти се притесняваш да влезеш на 9... Дръж си парите в банката, аз имам планове скоро да се пенсионирам, въпреки че ми остават още 20 години (официално).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
На кого ще продавате утре пиленца, ако още днес се пребалонирате??
Коментар
-
и утре е ден!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар