Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
И аз горе долу го виждам така. Някак си Русия се измори от тази воина (финансово и технически). Доста рязко се появиха новини за сближаване на позиции, срещи между президенти и обръщение на Путин към народа, че го чакат тежки времена. Бай Дън снощи, че ще налеят още 800 млн. в техника и трансфери на оръжие, което ми говори, че докато има живи украйнци на фронта ще се стреля докато Русия не прекрати и върне всички територии обратно.
Интересно обаче остава въпроса с промяната на статута на Приднестровието и със сигурност ще бъде част от залога при преговорите за мир. При евентуално освобождаване от руски войски, то пътя към ЕС е напълно открит пред Санду.
Молдова може да е спокойна,докато е неутрална.Ако влезе в състава на Румъния,Преднестровието ще си увеличи територията и населението-половината Молдова са руснаци,другата румънци. Къде мислиш ще искат руснаците да живеят-в Румъния?!?Last edited by 0; 17.03.2022, 10:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеМолдовците се приготвиха за евентуално обединение като промениха и конституцията си, и вместо молдовски, записаха, че официалния език на страната вече е румънския.
Няма да е нито толкова лесно, нито толкова бързо, колкото си го представят.
Едва ли някой инвеститор би се вързал на тази клечка за да купува доверие до макса. Молдованците горките им се клатят краката в момента че Путин може да ги лъхне, само дето не го е решил
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Интересно кой продава и най-вече защо, след като всички дружно купуваха през есента и то на по-високи цени. И от регулаторна гледна точка възникват въпроси - кой има право да продава през този период, а и защо не е оповестена информация за тези сделки по надлежния ред...
Вероятно и аз съм купил някои от техните акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗа мен днес стана ясно, че лилипута няма нито сили, нито намерения да влиза в Молдова!
Интересно обаче остава въпроса с промяната на статута на Приднестровието и със сигурност ще бъде част от залога при преговорите за мир. При евентуално освобождаване от руски войски, то пътя към ЕС е напълно открит пред Санду.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Брат ако стане това... за ден тук цената трябва да стане двойна. Даже 20 лв... много ще му се подреди пъзела на чичо.... рязко друго ниво без да си иска... контрол от ецб друг рейтинг достъп до голяма Румъния...а и ще си сбъдне мечтата ще си отвори. И клон в. София.... от сега го виждам на партера в кулите!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Идеално, влизаме на 10 пъти по-голям и по-богат пазар.... резултатите на банката много бързо могат да се утроят или учетворят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеМолдовците се приготвиха за евентуално обединение като промениха и конституцията си, и вместо молдовски, записаха, че официалния език на страната вече е румънския.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнениеЗабелязвате ли увеличението във фрий флоута вече поне 2 седмици? Сега гледам, че миналата седмица само се е увеличил с почти 50 000 акции, което означава, че някой от тримата основни акционери е продавач.
Вероятно и аз съм купил някои от техните акции.
Коментар
-
Като пишете за Молдова имайте предвид, че за 24 часа парламентите на Молдова и Румъния се събират и гласуват за обединение. Така Путин ще се окаже във война с НАТО и ЕС....Там по-скоро ще подклаждат подривно в Приднестровието, което така или иначе е отписано от модловците като несъбираемо.Life won't wait for you.
Коментар
-
По принцип не чета нищо от ДойчеВеле, защото там замъгляването е доста силно. Но да, както не веднъж казах, достатъчно е Путин да кихне към Молдова и работата е сготвена. Но към момента няма индикации за такова нападание, отделно това ще е нападение върху втора държава и не мисля, че нещата ще останат само с едните сакции. И да, Одеса падне ли (май днес колхозниците са ударили на камък там) пътя е абсолютно открит и една от големите цели (лишаване на Украйна от морски излаз) ще е постигната. Хубавото още преди войната беше, че Президент и изпълнителна власт в Молдова са про-европейски насочени и курса им е ясно изразен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Хубаво ще е ако успеят да минат по сравнително бърза процедура. Дано в тази война, въпросът с Приднестровието се реши веднъж за винаги, както са го обявили за руска окупационна зона.
Но, нещата очевидно се стабилизират и подобряват (по-бавно от очакванията ми, но все пак) и който е устискал и накупил ефтино, ще кара синьо лято.
Коментар
Коментар