Хупотеза на руски икономист;ЕС отказва да купува газ с рубли.Трядва им страна посредник от Европа ,която да не е член на ЕС.Това са Сърбия и Молдова.Така купуваха украинците и поляците/и си плащаха комисионна на посредника/.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеПритеснителни са тези новини, че тази нощ са обстрелвали Одеса, но определено този град ще е доста труден за превземане. Първо корабите не смеят да влезнат, че много мини има. Второ брега е силно барикадиран и превземането ще им струва много.
Отделно разглеждах клоновата мрежа на молдиконбанк, имат два клона които попадат в района на приднестровието, дори за единия не съм много сигурен. Но хайде, два да са. Да, моментно цената ще падне следващата седмица , но не мисля че Русия ще посмее да атакува и Молдова. Тогава определено ще стане грозна война с участието на НАТО, Китай, Беларус и Русия.
Единствения обект в приднестровието който намирам е разположен в Медицински център с табели на ЕС до вратите, така че вероятно е по скоро банкомат или най-много някое изнесено гише.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
По кротко с манипулирането... видимо руснаците се оттеглят от киев...като ти харесва доверие купувай !Точно от твоето мнение изобщо нямам нужда. Купувай ти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Очертават се тежки времена за района на Одеса.
Мисля, че рискът тук доста се повиши
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеОх, колко им се иска на някои да падне акцията
Дерзайте, може и да...
. И да падне, няма да я взема
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
КрасотаТези, които продаваха да не вземат в понеделник отново да се включат
абе вие в саксии ли живеете, я се огледайте малко - тотална куца спекулантска позицияLast edited by Andi11; 02.04.2022, 14:47.Не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Притеснителни са тези новини, че тази нощ са обстрелвали Одеса, но определено този град ще е доста труден за превземане. Първо корабите не смеят да влезнат, че много мини има. Второ брега е силно барикадиран и превземането ще им струва много.
Отделно разглеждах клоновата мрежа на молдиконбанк, имат два клона които попадат в района на приднестровието, дори за единия не съм много сигурен. Но хайде, два да са. Да, моментно цената ще падне следващата седмица , но не мисля че Русия ще посмее да атакува и Молдова. Тогава определено ще стане грозна война с участието на НАТО, Китай, Беларус и Русия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
По принцип си прав, но вече месец след неочакваното нападение, другарите не могат да овладеят Мариупол(който е на 1ч. с кола от руската граница) и е с 500 000 жители, а какво остава за Одеса която е с над 1млн жители и дълбоко навътре в Украйна...Одеса от един месец се подготвя за атака, няма да им е лесно на чебурашките с този продължаващ икономически натиск и гигантски загуби на ЛС и техника. Да не говорим, че влизането във втора страна афишираща неутралитет ще разтревожи и обърне срещу Путлер доста от бившите СССР републики и няма да даде възможност за логично обяснение пред пратньорите му. Но с такъв ненормалник риск винаги има - а банката на ДОХ дали има клонове в приднестровието въобще?
Риск има навсякъде - нима мениджмънта на Неохим или на Агрия до сега бяха етикет за прозрачност и обгрижване на акционерите? Ами утре ако решат, като Киро Гела да запазят този бонус от съдбата за себе си?
това е и причината украйна да не е погребана все ощеLast edited by mechka uteshitelka; 02.04.2022, 12:59.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Очертават се тежки времена за района на Одеса.
Мисля, че рискът тук доста се повиши, няма да им е лесно на чебурашките с този продължаващ икономически натиск и гигантски загуби на ЛС и техника. Да не говорим, че влизането във втора страна афишираща неутралитет ще разтревожи и обърне срещу Путлер доста от бившите СССР републики и няма да даде възможност за логично обяснение пред пратньорите му. Но с такъв ненормалник риск винаги има - а банката на ДОХ дали има клонове в приднестровието въобще?
Риск има навсякъде - нима мениджмънта на Неохим или на Агрия до сега бяха етикет за прозрачност и обгрижване на акционерите? Ами утре ако решат, като Киро Гела да запазят този бонус от съдбата за себе си?Last edited by tony1975; 02.04.2022, 12:50.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
КрасотаТези, които продаваха да не вземат в понеделник отново да се включат
Мисля, че рискът тук доста се повиши
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМолдова сохранит нейтралитет и не будет присоединяться к санкциям, которые Запад ввел против россии, - президент Майя Санду.Тези, които продаваха да не вземат в понеделник отново да се включат
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Тя войната върви към приключване, проблема беше Одеса, но за сега май дори няма да я закачат. А така и Приднестровието няма да го ръчкат (ако не бройм едно изказване на един украйнец, който каза, че в по-напреднал етап може да изгонят руските сили от там...), така че не виждам смисъл от голяма паника по отношение на войната.
Молдова мисля остана неутрална по отношение на санкцийте към Русия (освен за въздушното пространство) така че руските пари ще си се въртят там. Дори според мен биха се е увеличили, за да ги ползват като параван заради санкцийте на ЕС. Току виж минават и транзитни плащания за газ.
Аз лично очаквам силно тримесечие за банката, въпреки журещата ги инфлация.
Тези преговори са за отвличане на вниманието, втвърдява се позицията, поддръжката на путя в русия се вдига, прегрупира се руската армия, целта е мариупол, донбас, ако паадне мариупол се тръгва към Николаев и после одеса, затова държат Херсон и двата моста
Единствения начин да свърши войната е украинците да разбият руската армия
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Ама нямаше война през декември до банк-Молдован. Какво да го бърка декември, имал е един план тогава, сега има друг! Да не говорим, че през банк-молдован циркулираха доста рушняшки пари
Молдова мисля остана неутрална по отношение на санкцийте към Русия (освен за въздушното пространство) така че руските пари ще си се въртят там. Дори според мен биха се е увеличили, за да ги ползват като параван заради санкцийте на ЕС. Току виж минават и транзитни плащания за газ.
Аз лично очаквам силно тримесечие за банката, въпреки журещата ги инфлация.
- 1 like
Коментар
�
Коментар