If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.... в момента актуални са тези които държат кеш и пазаруват не е чичо а ПФ “съгласие”... и познай дали имат Варна интерес и тук...знаейки близките им контакти в Русия ... продължават да държат тук - сигурно са по информирани от нас давидим когаще решат итук да пълнят... прогнозата ми е за 20 лв
То и сега ръста може да се покаже на хоризонта. МАсква официално смениха стратегията и ще се концентрират в източна Украйна (далеч от Молдова) и не виждам причина да се плашат толкова акционерите. Отделно до преди войната, това беше една от водещите акции, които привличаха и спекуланти и фондове, които разпродадоха като гръмна първата пушка. Според мен отново ще се качат на влака, но с други условия, а други са се преместили в Агрията и ПИБ
За който не е разбрал още , голямата цел на ватата е сухопътна връзка Донбас -Крим - Преднистровие , демек овладяване на цялото украинско черноморие . Взимане на Киев щеше да бъде големия бонус и лесния начин всичко да стане , който явно пропада . Времето ще покаже !
То и сега ръста може да се покаже на хоризонта. МАсква официално смениха стратегията и ще се концентрират в източна Украйна (далеч от Молдова) и не виждам причина да се плашат толкова акционерите. Отделно до преди войната, това беше една от водещите акции, които привличаха и спекуланти и фондове, които разпродадоха като гръмна първата пушка. Според мен отново ще се качат на влака, но с други условия, а други са се преместили в Агрията и ПИБ
Агрията вече е 100% от началото на годината. ПИБ-а изригна мощно, само тук все още сме на минус (заради войната).
Предстоят интересни дни за акционерите в холдинга. Междудругото, сравних Доверие с останалите големи холдинги - Стара планина, ИХЛБЛ, ИКХ и т.н. Еми... аз не виждам някой да е с по-добри показатели.
Аз очаквам спекулантите които продадоха доверие и купиха агрия сега да са по спокоино и да направят обратното... след като се разбра че и при пиб а шоуто свърши...
Наистина ли мислиш че свърши,че днес взех малко и надявам шоуто да продължи след някой друг ден.Досега си седях на ръцете ама не издържах
Аз очаквам спекулантите които продадоха доверие и купиха агрия сега да са по спокоино и да направят обратното... след като се разбра че и при пиб а шоуто свърши...
То до 9 няма почти нищо. Един сериозен ако влезе и сме там. Донев купуваше на 10-11 лева. Защо да продавам под тази цена?
Коментар