IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Нещата отиват натам, че Молдова да започне преговори за членство е ЕС. Коефициентите при изчисленията ще се променят.
    Хубаво ще е ако успеят да минат по сравнително бърза процедура. Дано в тази война, въпросът с Приднестровието се реши веднъж за винаги, както са го обявили за руска окупационна зона.

Но, нещата очевидно се стабилизират и подобряват (по-бавно от очакванията ми, но все пак) и който е устискал и накупил ефтино, ще кара синьо лято.

Коментар

• Нещата отиват натам, че Молдова да започне преговори за членство е ЕС. Коефициентите при изчисленията ще се променят.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

мисля, че още тази седмица ще видим над 8 и то за постоянно!!!
        Браво!

Коментар

• Забелязвате ли увеличението във фрий флоута вече поне 2 седмици? Сега гледам, че миналата седмица само се е увеличил с почти 50 000 акции, което означава, че някой от тримата основни акционери е продавач.

Коментар

• ПАСЕ официально признала Приднестровье зоной российской оккупации
            Парламентская ассамблея Совета Европы приняла поправку к резолюции, которой официально признала Приднестровье «зоной российской оккупации»

Коментар

Много добро решение.... и аз доста увеличих позицията но под 7 лв. при големите изсипвание, даже и под 6 имам купени 2000 бр. Огромният риск дето поех ми се отплаща.... мисля, че още тази седмица ще видим над 8 и то за постоянно!!!
              mapadona, ако съчетаем моя и твоя портфейл, мисля, че ще сме 50% ъп само за тримесечието (знам, че нямаш Агрия, затова), но пък твоята средна при Доверие е по-ниска

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                Увеличих вложението си значително в последните дни. Днес Доверие ми е третата най-голяма позиция в портфейла (след Агрия и Неохим). Бъдете здрави
                Много добро решение.... и аз доста увеличих позицията но под 7 лв. при големите изсипвание, даже и под 6 имам купени 2000 бр. Огромният риск дето поех ми се отплаща.... мисля, че още тази седмица ще видим над 8 и то за постоянно!!!

Коментар

• Увеличих вложението си значително в последните дни. Днес Доверие ми е третата най-голяма позиция в портфейла (след Агрия и Неохим). Бъдете здрави

Коментар

• Май месец нещата ще си дойдат на мястото. Подозирам веднага след това ще има и ОС и решение за дивидент от банката, което да вдигне цената. Така Чичо ще разпродаде малко за да върне кеша. Отделно може и да тръгне да помага на Фармата, че там нещата не са много розови.

Коментар

Не ми го побира ума как цената тук е под 8 даже под 9 кинта, а мястото й е двуцифрено....... 10-11-12 лв.
                      Война е брат като свърши ще скочим с 20 % За деня други ще паднат с толкова и нещата леко ще се наместят!!

Коментар

Не ми го побира ума как цената тук е под 8 даже под 9 кинта, а мястото й е двуцифрено....... 10-11-12 лв.
                        Да, на толкова купуваха Чичо и ко... Да не са им свършили парите?

Коментар

• Не ми го побира ума как цената тук е под 8 даже под 9 кинта, а мястото й е двуцифрено....... 10-11-12 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                            В Приднестровието – окупиран в резултат на разпадането на СССР руски анклав в Молдова, на западната граница на Украйна – не виждам заплаха. В момента те самите се молят ние да не преминем в настъпление и да не ги изхърлим в Днестър. Това, разбира се, ще бъде направено, но по време на крайния етап на войната. Ние ще принудим тази групировка да се предаде или ще бъде унищожена, защото евентуалното запазване на подобен анклав в нашия тил крие заплаха, както за Молдова, така и за нас.

Там има около 3000 военнослужещи, т.е. танков батальон, два мотострелкови батальони, усилен артилерийски дивизион и всякакви други бойни и осигуряващи подразделения. Единствената вреда, която те в момента могат да ни причинят е да се опитат да прехвърлят от там диверсионно разузнавателни групи на наша територия.
                            Истинкосто лице на украинската върхушка....
                            Напомня ми преди няколко години, когато някакъв украински политик се беше изцепил, Руснаците да не се правели на много интересни, че ако се дадяла команда на Украйнската армия, можели до няколко дни да вкарат танкове в Москва....

Коментар

• Излязоха ли резултатите на банката за Февруари?

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
                                За всички философи в темата, които пожелаха документа и които са твърдо убедени, че не съществува сякаш са виждали неговото несъществуване: The minutes of a March 6, 1991 meeting in Bonn between political directors of the foreign ministries of the US, UK, France, and Germany contain multiple references to “2+4” talks on German unification in which the West made it “clear” to the Soviet Union that NATO will not expand past the eastern borders of Germany.
                                Чакайте сега, тоест документ се изкара от 91ва че няма да се разширява НАТО, при цялото мазало което се е случило последните 30 години в света и гео-политически и т.н и след това няма друг документ който анулира този, вероятно с решение взето неподкрепено от Русия но да се замислим все пак и за един период породил всеобщата и необятна любов на Украйна към Русия. Така, че никой не може да каже аз съм прав а ти не, едните 8 години стреляли, а от другата страна карти играят?!? Пълен нон-сенс. Едните насъскват Украйна, другите насъскват Луганск и Донецк и ги въоръжават съответно и накрая то все ще ескалира. Псевдо-преговори се водят за мир за прегрупиране на войската на Русия кой ти преговаря за Мир като настъплението не е спирало. Не е като Украйна да е на 30км от Москва, тогава в какво положение са т.н преговарящи? Единия просто казва на другия че трябва още мъничко да се наведе, че не може да го нацели както трябва.
                                Last edited by Petar; 11.03.2022, 18:45.

Коментар

Working...
                                X