IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
    Аз очаквам спекулантите ...
    С чакането ще си останеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

И чакаме сИриозен ръст по позицията, за да могат някои инвеститори да се успокоят, че Путин няма да влиза и в Молдова
      Аз очаквам спекулантите които продадоха доверие и купиха агрия сега да са по спокоино и да направят обратното... след като се разбра че и при пиб а шоуто свърши...

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
        Пробив в преговорите в Истанбул: Киев ги нарече - "трудни“, Москва - "конструктивни"

Преговорите между Украйна и Русия в Истанбул в двореца Долмабахче в Истанбул приключиха около 14.30 ч българско време. Турската телевизия ТРТ Хабер отбелязва, че е планирано преговорите в Истанбул да продължат два дни.

https://dnes.dir.bg/svyat/probiv-v-p...-konstruktivni
        И чакаме сИриозен ръст по позицията, за да могат някои инвеститори да се успокоят, че Путин няма да влиза и в Молдова

Коментар

• Пробив в преговорите в Истанбул: Киев ги нарече - "трудни“, Москва - "конструктивни"

Преговорите между Украйна и Русия в Истанбул в двореца Долмабахче в Истанбул приключиха около 14.30 ч българско време. Турската телевизия ТРТ Хабер отбелязва, че е планирано преговорите в Истанбул да продължат два дни.

https://dnes.dir.bg/svyat/probiv-v-p...-konstruktivni

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
            Преговорите за днес приключиха,без напредък.Продължават утре.
            И утре ще е така, докато няма някаква развръзка във войната, не може да има мир,
            или путя да вземе Мариупол, и да каже постигнахме си целта, или да загуби и тази битка и фиаското да е пълно

Коментар

• Преговорите за днес приключиха,без напредък.Продължават утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Ако беше много надута не трябваше ли дясната колонка на офертите да е драстично по голяма от лявата?
                Не говорим за наредби отляво и дясно, а за фундамент.
                Тук фундаментът е спекулата
                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

Не знам какво си въобразявате, но 8 лв е прекалено надута цена за тази хартия
                  Ако беше много надута не трябваше ли дясната колонка на офертите да е драстично по голяма от лявата?

Коментар

Айде по-смело де, едва ли ще съберете много бройки под 8 кинта. Никой не е толкова луд, за да си дава акциите за без пари
                    Не знам какво си въобразявате, но 8 лв е прекалено надута цена за тази хартия
                    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Айде по-смело де, едва ли ще съберете много бройки под 8 кинта. Никой не е толкова луд, за да си дава акциите за без пари
                      Спокойно - Не навсякъде ще ти върже пазара ))
                      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Айде по-смело де, едва ли ще съберете много бройки под 8 кинта. Никой не е толкова луд, за да си дава акциите за без пари

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Трай си и допълвай докато е време...... скоро няма и да сънуваш такива ниски цени.....
                          какво да допълва?
                          Ако това е Молдовското КТБ? Въобще как е възможно такива рискови инвестиции и извън Б-я, ЕС и Еврозоната да са на БФБ че комоли в Софикс?
                          ВЪН ОТ СОФИКС!!!! и БФБ!!!!

Коментар

Че то друго остана ли, което не е скочило. Войната върви към своя край
                            Трай си и допълвай докато е време...... скоро няма и да сънуваш такива ниски цени.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Незнам кой с кого е вързан-не съм вътрешняр,но мисля,че може и да пълни със свързани лица,Докато му дойде момента официално да пълни според закона.Аз вярвам в потенциала тук и държа.Това естественно не е предложение за вземане на решение.
                              Че то друго остана ли, което не е скочило. Войната върви към своя край

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мислиш ли че тук има акционер с над 5% който да не е най-малкото близък до мажоритаря?!
                                Незнам кой с кого е вързан-не съм вътрешняр,но мисля,че може и да пълни със свързани лица,Докато му дойде момента официално да пълни според закона.Аз вярвам в потенциала тук и държа.Това естественно не е предложение за вземане на решение.

Коментар

Working...
                                X