If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И чакаме сИриозен ръст по позицията, за да могат някои инвеститори да се успокоят, че Путин няма да влиза и в Молдова
Аз очаквам спекулантите които продадоха доверие и купиха агрия сега да са по спокоино и да направят обратното... след като се разбра че и при пиб а шоуто свърши...
Пробив в преговорите в Истанбул: Киев ги нарече - "трудни“, Москва - "конструктивни"
Преговорите между Украйна и Русия в Истанбул в двореца Долмабахче в Истанбул приключиха около 14.30 ч българско време. Турската телевизия ТРТ Хабер отбелязва, че е планирано преговорите в Истанбул да продължат два дни.
Пробив в преговорите в Истанбул: Киев ги нарече - "трудни“, Москва - "конструктивни"
Преговорите между Украйна и Русия в Истанбул в двореца Долмабахче в Истанбул приключиха около 14.30 ч българско време. Турската телевизия ТРТ Хабер отбелязва, че е планирано преговорите в Истанбул да продължат два дни.
Преговорите за днес приключиха,без напредък.Продължават утре.
И утре ще е така, докато няма някаква развръзка във войната, не може да има мир,
или путя да вземе Мариупол, и да каже постигнахме си целта, или да загуби и тази битка и фиаското да е пълно
Трай си и допълвай докато е време...... скоро няма и да сънуваш такива ниски цени.....
какво да допълва?
Ако това е Молдовското КТБ? Въобще как е възможно такива рискови инвестиции и извън Б-я, ЕС и Еврозоната да са на БФБ че комоли в Софикс?
ВЪН ОТ СОФИКС!!!! и БФБ!!!!
Незнам кой с кого е вързан-не съм вътрешняр,но мисля,че може и да пълни със свързани лица,Докато му дойде момента официално да пълни според закона.Аз вярвам в потенциала тук и държа.Това естественно не е предложение за вземане на решение.
Че то друго остана ли, което не е скочило. Войната върви към своя край
Мислиш ли че тук има акционер с над 5% който да не е най-малкото близък до мажоритаря?!
Незнам кой с кого е вързан-не съм вътрешняр,но мисля,че може и да пълни със свързани лица,Докато му дойде момента официално да пълни според закона.Аз вярвам в потенциала тук и държа.Това естественно не е предложение за вземане на решение.
Коментар