IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момци тук е ясно.Войната и новините около нея,ще имат отрицателен ефект върху цената.
    Има ли лоши новини от нея-сеч.Добри новини-ЪП .Това е играта

Коментар

• И кво, хайпа свърши ли пак? +8, - 3 тук егати Виенското колело

Коментар

• РќРёРµ РЅРµ планираме РґР° нападаме РґСЂСѓРіРё страни, РЅРµ СЃРјРµ нападали Рё Украйна – РІ Украйна СЃРµ създаде ситуация, която създава преки заплахи Р·Р° Руската федерация. РўРѕРІР° заяви СЂСѓСЃРєРёСЏС‚ външен министър Сергей

Коментар

• Абе има и много големи възможности, и много големи рискове. Дано мирясат войнолюбците!

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Защо да ги губи? Какво ще му попречи, нещата да минават през Молдова например? Тамън ще ползва евтино финансиране .
            П.С. Чичо така успяваше чрез Украйна да пробутва и аналгин-хинин-а в някои западни държави, които иначе го обявиха за забранен в ЕС преди години.

Но да, моето притеснение също е основно свързано със заводите му там. Каза, че някои бомби са паднали сравнително близко, но за момента не планира да спират работа и че ще се грижи за работниците си. Поне за сега...
            Колега, от интервюто се разбира друго. А то е, че завода в Украйна не работи, мъжете работници са на фронта, а останалите Донев е прибрал в София.

Коментар

• Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение

Не хейтвам нищо, просто вчера четох статията в Капитал и забелязах доста предстоящи щети. Основно за фабриката около Киев и офисите в Киев. Да не говорим, че губи Русия и Беларус като пазари, както и отписването на очакваните вземания.
              Защо да ги губи? Какво ще му попречи, нещата да минават през Молдова например? Тамън ще ползва евтино финансиране .
              П.С. Чичо така успяваше чрез Украйна да пробутва и аналгин-хинин-а в някои западни държави, които иначе го обявиха за забранен в ЕС преди години.

Но да, моето притеснение също е основно свързано със заводите му там. Каза, че някои бомби са паднали сравнително близко, но за момента не планира да спират работа и че ще се грижи за работниците си. Поне за сега...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Знам че много хора го искат този погром, но е твърде вероятно да не се случи.. Донев си каза в интервюто, че стоката от складовете им бива изкупувана яко и не се предвижда спиране на доставките към районите във война, защото това си е вид хуманитарна дейност.. не може да се оставят хората без лекарства.. Отделно че е много вероятно пренасочването към по-евтини такива, каквито са тези на Софарма.
                Та в крайна сметка хейтърите може да останат доста разочаровани
                Не хейтвам нищо, просто вчера четох статията в Капитал и забелязах доста предстоящи щети. Основно за фабриката около Киев и офисите в Киев. Да не говорим, че губи Русия и Беларус като пазари, както и отписването на очакваните вземания.

Коментар

След погрома, който очаква Софарма, има голям риск за мен(по–голям отколкото Путин да влезе в Молдова) чичо ви да се мъчи да я спасява чрез Доверие.
                  Знам че много хора го искат този погром, но е твърде вероятно да не се случи.. Донев си каза в интервюто, че стоката от складовете им бива изкупувана яко и не се предвижда спиране на доставките към районите във война, защото това си е вид хуманитарна дейност.. не може да се оставят хората без лекарства.. Отделно че е много вероятно пренасочването към по-евтини такива, каквито са тези на Софарма.
                  Та в крайна сметка хейтърите може да останат доста разочаровани

Коментар

След погрома, който очаква Софарма, има голям риск за мен чичо ви да се мъчи да я спасява чрез Доверие.
                    Чак пък погром - много драматично. Загубата на руския пазар е неприятна, но няма да обърне каруцата. В Украйна ще има нужда от всякакви лекарства, така че като спрат гърмежите, ще продължат да продават. Доверие може да удари едно финансово рамо на мама, което за мен ще е добра новина - ускорено издължаване на заемите може да стане само чрез по-голям дивидент от Молдова.

Коментар

От снощи и на мен ми се върти тази мисъл в главата. Въпросът ми е как, чрез заеми или ще го изиграе малко по завоалирано с нова инвестиция.
                      Със сигурност ще е чрез миноритарни страдания, без значение от метода.
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

След погрома, който очаква Софарма, има голям риск за мен чичо ви да се мъчи да я спасява чрез Доверие.
                        От снощи и на мен ми се върти тази мисъл в главата. Въпросът ми е как, чрез заеми или ще го изиграе малко по завоалирано с нова инвестиция.

Коментар

• След погрома, който очаква Софарма, има голям риск за мен(по–голям отколкото Путин да влезе в Молдова) чичо ви да се мъчи да я спасява чрез Доверие.
                          Last edited by galaxy; 10.03.2022, 11:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Колега, подобни глупости не ги изричай на глас, че Съдбата много обича да наказва свръх-уверени играчи!
                            Пазарите и ДОХ подскочиха именно заради появилата се надежда за скорошен край на войната. Ако тази надежда се окаже напразна още другата седмица може да видиш 5-цата
                            Добре, че тук само пишем Иначе да, съгласен съм за свръх очакванията и в 2те посоки.
                            Тя тази надежда ще стане ясна още днес, но дори и да се провали, рано или късно войната ще спре. Моят хоризонт тук е дългосрочен.

Коментар

15 може и да няма, но определено ще е над 10, ако ще и войната да продължи цяла година. Стига Путин да не обърне поглед и към Молдова, въпреки, че не му е грам интересна и няма нищо което да му трябва там, но както казах, последно 10, си е последно 10.
                              Относно статията на ЦБ вчера, малко като: "всичко ни е наред, но ние искаме да съобщим, че всичко е наред." Което може да буди подозрение само в обратна посока...
                              Колега, подобни глупости не ги изричай на глас, че Съдбата много обича да наказва свръх-уверени играчи!
                              Пазарите и ДОХ подскочиха именно заради появилата се надежда за скорошен край на войната. Ако тази надежда се окаже напразна още другата седмица може да видиш 5-цата

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Доколкото чувам войната в Украйна влияе положително на банката - има много валутни сделки за покупки на евро и долари от молдовците (уплашени да държат парите се в молдовски леи) и съответно големи положителни курсови разлики за банката. Очаквам с нетърпение резултатите за февруари и после за март, като мисля че ще ударим рекордни печалби!!!
                                Мапа, много се надъхваш и урочасваш работата после...
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X