IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
    То и сега ръста може да се покаже на хоризонта. МАсква официално смениха стратегията и ще се концентрират в източна Украйна (далеч от Молдова) и не виждам причина да се плашат толкова акционерите. Отделно до преди войната, това беше една от водещите акции, които привличаха и спекуланти и фондове, които разпродадоха като гръмна първата пушка. Според мен отново ще се качат на влака, но с други условия, а други са се преместили в Агрията и ПИБ
    Агрията вече е 100% от началото на годината. ПИБ-а изригна мощно, само тук все още сме на минус (заради войната).
    Предстоят интересни дни за акционерите в холдинга. Междудругото, сравних Доверие с останалите големи холдинги - Стара планина, ИХЛБЛ, ИКХ и т.н. Еми... аз не виждам някой да е с по-добри показатели.

Коментар

• То и сега ръста може да се покаже на хоризонта. МАсква официално смениха стратегията и ще се концентрират в източна Украйна (далеч от Молдова) и не виждам причина да се плашат толкова акционерите. Отделно до преди войната, това беше една от водещите акции, които привличаха и спекуланти и фондове, които разпродадоха като гръмна първата пушка. Според мен отново ще се качат на влака, но с други условия, а други са се преместили в Агрията и ПИБ

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

И аз съм се набабанил яко туканка
        Добре си направил, аз също. Честно казано не виждам позиция, която може да направи по-голям ръст при край на войната

Коментар

• Чичо обича числото 4 лв

Коментар

• То лятото идва и Чичо може да Ви черпи по една студена водичка..

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Грешка голяма грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение

Така е, някои ракети удвоиха за месец-два. Продаваш там на макса и влизаш тук на дъно -така се прави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                  Заради войната към момента сме на -15%. За сравнение Неохим и Агрия са с по над 100% ръст. Имаме доста да догонваме
                  Така е, някои ракети удвоиха за месец-два. Продаваш там на макса и влизаш тук на дъно -така се прави!

Коментар

То до 9 няма почти нищо. Един сериозен ако влезе и сме там. Донев купуваше на 10-11 лева. Защо да продавам под тази цена?
                    Защото Донев и на 5лв може да купува.

Коментар

• Заради войната към момента сме на -15%. За сравнение Неохим и Агрия са с по над 100% ръст. Имаме доста да догонваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Аз очаквам спекулантите които продадоха доверие и купиха агрия сега да са по спокоино и да направят обратното... след като се разбра че и при пиб а шоуто свърши...
                        Наистина ли мислиш че свърши,че днес взех малко и надявам шоуто да продължи след някой друг ден.Досега си седях на ръцете ама не издържах
                        Last edited by спекуланта; 29.03.2022, 21:14.

Коментар

Аз очаквам спекулантите които продадоха доверие и купиха агрия сега да са по спокоино и да направят обратното... след като се разбра че и при пиб а шоуто свърши...
                          То до 9 няма почти нищо. Един сериозен ако влезе и сме там. Донев купуваше на 10-11 лева. Защо да продавам под тази цена?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

С чакането ще си останеш
                            Човека елха... гледай си графиката... и цената на войната не се занимавай с мен...в различни школи и лига участваме.....Художествената

Коментар

Аз очаквам спекулантите ...
                              С чакането ще си останеш

Коментар

И чакаме сИриозен ръст по позицията, за да могат някои инвеститори да се успокоят, че Путин няма да влиза и в Молдова

Коментар

X