Първоначално изпратено от wild at heart
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Може ли линк за информацията за януари?
на Report configuration може да си избереш месеца и банката, има възможност да и баланса по същия начин да прегледаш.Last edited by wild at heart; 20.02.2023, 16:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение12 мил лв януари
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Печалба ?
+1 браво!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение12 мил лв януари
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеЧудя се що акцията е нагоре днес, а тя Груеца я е хулила. Безгрешен контра индикатор !
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Такъв хубав контраиндикатор сиЖалко че нямам кеш точно сега за да увелича позицията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А кое дава правото на САЩ да предупреждават? Инетерсно ми е? те някакъв световен жандарм ли са, световен господар или? И що си мислиш, че другарят Путлер няма да превърти и да реши, че му е пуснало и понеже няма възможност за "руский мир" вече, да няма и за америкън уърлд, та да запрати някоя и друга ракетка на Запад? А? Ми шото те щели да изпепелят мАскавата ли? Все ми е тая дали ще е я изпепелят, акто светът, какъвто го познаваме, няма да го има.
Украйна е обречена във всеки един сценарий. Молдова - също. Това е реалната ситуация и не въпрос на харесвания или нехаресвания, а на география и ядрено оръжие. Китайците не искат руский мир, ама не искат и някакви американци да им се правят на много велики. Поне вече не - Китай се надига и е наясно, че Русия му е по-удобният противник, както и че без Русия, те са следващата "империя на злото". Реал политик.
Сори за спама - казвал съм го много пъти - това тук е като купуването на фабрика на 08.09.44 - може да има нещо за внуците някога, ама в настоящето няма нищо, само екселски табличкиЖалко че нямам кеш точно сега за да увелича позицията
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Информационна война в пълен разгар. Очевидно САЩ предупреждават Китай да не правят глупости. Иранците вече изядоха дрон-ударите. А ако наистина китайците тръгнат по пътя на оръжието тогава изолационистите в щатите остават без козове и оръжейните доставки ще потекат в Украйна с пълна мощ. Първият сигнал за такава ескалация ще са акциите на ВПК да хукнат рязко нагоре.
Украйна е обречена във всеки един сценарий. Молдова - също. Това е реалната ситуация и не въпрос на харесвания или нехаресвания, а на география и ядрено оръжие. Китайците не искат руский мир, ама не искат и някакви американци да им се правят на много велики. Поне вече не - Китай се надига и е наясно, че Русия му е по-удобният противник, както и че без Русия, те са следващата "империя на злото". Реал политик.
Сори за спама - казвал съм го много пъти - това тук е като купуването на фабрика на 08.09.44 - може да има нещо за внуците някога, ама в настоящето няма нищо, само екселски табличкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар