IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

И тук си имаме такива дето ги карат с автобуси на жълтите павета, че и им дават по 20-30 лв. да вдигат джабала. Спонсорите им са същите като на тези в Молдова. Да не забравяме, че партията Шор е на този дето източи банковата система и е машата на Путлер за Молдова. Хубавото обаче е, проевропейската управляваща партия има 60% в парламента и политическа криза не е на дневен ред. И да - инфлацията в момента е много висока, но очакванията са да спадне до около 5% в края на годината, доходите растат макар и тръгвайки от много ниска база, безработица на практика няма. Освен Кремъл да инициира някой пуч, друга опасност не виждам.
    Успех, аз също не пипам тук - има предостатъчно биткойни, ако търсиш хазарт. Аз лично, отново ще го кажа, не виждам, вариант, в който Украйна остава цяла след тази война, като големият въпрос е с или без достъп до Черно море ще е (Азовско отдавна е чао). Ако е без достъп до Черно море, то и Молдова е чао - е, не териториално, достатъчно е да е с проруски режим. Ама пък това може да е добре за честния частник от беуграду.

Апропо, бунтовете в Молдова са същите като у нас през 1997 - и в двата случая платени от някой, възползващ се от бедността на народа, дето иска да свали законната власт, но да не отплесвам и за това. Още веднъж - успех
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

27.3 % за януари на годишна база - висока е, но не е невиждана. Прогнозата на централната банка - постепенно намаляване до 5% в края на годината. Да не забрявяме, че курсът на леята към евро/долар почти не е мръднал през последната година.
      Пада, беше 30% преди 2 -3 месеца
      централната банка започна и да сваля основния лихвен процент
      всъщност молдова може да е големия печеливш от войната
      има възможност да скъса със съвеЦкото минало и да си реши приднестровския проблем
      ЕС и щатите явно са твърдо решени да не я оставят в ръцете на путя

Коментар

27.3 % за януари на годишна база - висока е, но не е невиждана. Прогнозата на централната банка - постепенно намаляване до 5% в края на годината. Да не забрявяме, че курсът на леята към евро/долар почти не е мръднал през последната година.
        Успех ви желая ! Аз тук не пипам, прекалено е рискова за мен !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

А инфлацията смятате ли ? Даже е трудна да се намери в нета, че е плашеща !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

https://www.dnes.bg/rusia/2023/02/20...-rusiia.560761

без коментар - всеки сам си преценЯ
            И тук си имаме такива дето ги карат с автобуси на жълтите павета, че и им дават по 20-30 лв. да вдигат джабала. Спонсорите им са същите като на тези в Молдова. Да не забравяме, че партията Шор е на този дето източи банковата система и е машата на Путлер за Молдова. Хубавото обаче е, проевропейската управляваща партия има 60% в парламента и политическа криза не е на дневен ред. И да - инфлацията в момента е много висока, но очакванията са да спадне до около 5% в края на годината, доходите растат макар и тръгвайки от много ниска база, безработица на практика няма. Освен Кремъл да инициира някой пуч, друга опасност не виждам.

Коментар

• Тук Путлер толкова натяга пружината, че ако войната има добър край за Украйна /нещо за което се моля и надявам/, ще отплесне с невиждани за моите очи скорост. Ще учим знакът умножение, а не събиране . Доброто е на наша страна, а ние трябва да вярваме в него.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

По среден курс за месеца го смятам на 11.7 млн.лв
                А инфлацията смятате ли ? Даже е трудна да се намери в нета, че е плашеща !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

1993г. и мен ме навиваха да купувам 25% дял от банка в Украйна за има няма 30К$=!!!
                  Момента в Молдова Черния Петър не за изключване от тестето карти!
                  https://www.dnes.bg/rusia/2023/02/20...-rusiia.560761

без коментар - всеки сам си преценЯ
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

1993г. и мен ме навиваха да купувам 25% дял от банка в Украйна за има няма 30К$=!!!
                    Рискувам Черния Петър да остане в мене - при това съотношение цена/качество на акцията, смятам че рискът си заслужава. Не препоръчвам нищо - разбира се, че има достатъчно инвестиционни възможности с по-нисък риск и аз притежавам не малко такива активи.

Коментар

122,278,690 леи - по какъв курс да го смятаме?
                      По среден курс за месеца го смятам на 11.7 млн.лв

Коментар

ако е по 20 леи за евро / гледам курса на банката днес/ излиза малко под 12 мио лева.

Коментар

ако е по 20 леи за евро / гледам курса на банката днес/ излиза малко под 12 мио лева.

Коментар

• Само да не объркате леите...че аз съм го правил.....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Печалба след данъци 10,8 млн. лв
                              Не знам защо Фортис ни информира за печалба преди данъци, след като само те и смъртта са сигурни..

Коментар

https://www.bnm.md/bdi/pages/reports...l?id=0&lang=en

на
                                Report configuration може да си избереш месеца и банката, има възможност да и баланса по същия начин да прегледаш.
                                Печалба след данъци 10,8 млн. лв
                                Не знам защо Фортис ни информира за печалба преди данъци, след като само те и смъртта са сигурни..

Коментар

Working...
                                X