IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
    Президентът на Молдова Мая Санду иска от Русия изтегляне на войските от Приднестровье
    За това тя каза, коментирайки приетата от ПАСЕ резолюция за изключване на Русия, с която левият бряг на Днестър е признат за зона на руска окупация
    Айде пак фейк .Русия напусна ПАСЕ- НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНА.

Коментар

• Президентът на Молдова Мая Санду иска от Русия изтегляне на войските от Приднестровье
      За това тя каза, коментирайки приетата от ПАСЕ резолюция за изключване на Русия, с която левият бряг на Днестър е признат за зона на руска окупация

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
        Гледам, че банките си функционират прекрасно по време на войната. Не съм чул за бомбардирана банка. По атомните централи се стреляха, за банките нищо... Интересна тема за размисъл.
        Нищо интересно, кешът не е радиоактивен

Коментар

• Гледам, че банките си функционират прекрасно по време на войната. Не съм чул за бомбардирана банка. По атомните централи се стреляха, за банките нищо... Интересна тема за размисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Масово руснаците живееще в Молдова не могат да си купят имения в изброените страни. Румънците заедно с поляците са най-големите русоофоби от бившите соц. страни. Нма как молдованските руснаци да живеят нормално в Румъния,ще има сепаратиски републики.
            Дори и така да е, ще им трябва работа с добро заплащане. Дали ще ходят да работят в Русия (п.с. някои части на Москва хич не са богати и там съм виждал доста бедни, поне 2013-та беше така) или ще предпочетат да бачкат берачи на ягоди в англия (неудачен пример заради брекзит, но заради аналогията на българските "богаташи' по селата го ползвам), да чистят в Германия или да гледат бабички във Франция ? Това със сепаратистките републики е напът да бъде елиминирано в Европа, надали в бъдеще ще го има. Виж Азия по-може. Спирам, защото не е по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Като гледам масово руснаците си купуват имения из Италия, Франция, Швейцария (аджеба там си държат и парите), Англия (Лондон по-конкретно), Испания. Виждам къде искат да живеят. Да, надали Румъния им е приоритет, но едно е да си гражданин на ЕС и да можеш да се преместиш след това другаде, друго е да си гражданин на Русия и да искаш да се установиш на територията на ЕС. ПОНЕ 8 месеца ходене по мъките, лично от опит ти го казвам... Приятелката (съпруга вече) на близък състудент 8 месеца се опитваше да се премести от Москва тук. 8 месеца ходене по мъките и бюрокрация до небето.
              Масово руснаците живееще в Молдова не могат да си купят имения в изброените страни. Румънците заедно с поляците са най-големите русоофоби от бившите соц. страни. Нма как молдованските руснаци да живеят нормално в Румъния,ще има сепаратиски републики.

Коментар

Молдова може да е спокойна,докато е неутрална.Ако влезе в състава на Румъния,Преднестровието ще си увеличи територията и населението-половината Молдова са руснаци,другата румънци. Къде мислиш ще искат руснаците да живеят-в Румъния?!?
                Като гледам масово руснаците си купуват имения из Италия, Франция, Швейцария (аджеба там си държат и парите), Англия (Лондон по-конкретно), Испания. Виждам къде искат да живеят. Да, надали Румъния им е приоритет, но едно е да си гражданин на ЕС и да можеш да се преместиш след това другаде, друго е да си гражданин на Русия и да искаш да се установиш на територията на ЕС. ПОНЕ 8 месеца ходене по мъките, лично от опит ти го казвам... Приятелката (съпруга вече) на близък състудент 8 месеца се опитваше да се премести от Москва тук. 8 месеца ходене по мъките и бюрокрация до небето.

Коментар

Не си слушал внимателно обръщението на Путин/ Няма промяна от първоначалните планове-никакви компромиси.Да,вярно е ,че ще има стягане на колана след толкова санкции.А как е на запад,без да са им наложили все още санкции Русия/спрат газ,нефт,метали,зърно/ ? Къде са цените,спират заводи...
                  Не знам и не ме интересува. На запад няма Молдиконбанк, Доверие нямат инвестиции (поне не са ми известни), които да играят определящ фактор за цената на хартишката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

И аз горе долу го виждам така. Някак си Русия се измори от тази воина (финансово и технически). Доста рязко се появиха новини за сближаване на позиции, срещи между президенти и обръщение на Путин към народа, че го чакат тежки времена. Бай Дън снощи, че ще налеят още 800 млн. в техника и трансфери на оръжие, което ми говори, че докато има живи украйнци на фронта ще се стреля докато Русия не прекрати и върне всички територии обратно.

Интересно обаче остава въпроса с промяната на статута на Приднестровието и със сигурност ще бъде част от залога при преговорите за мир. При евентуално освобождаване от руски войски, то пътя към ЕС е напълно открит пред Санду.
                    Не си слушал внимателно обръщението на Путин/ Няма промяна от първоначалните планове-никакви компромиси.Да,вярно е ,че ще има стягане на колана след толкова санкции.А как е на запад,без да са им наложили все още санкции Русия/спрат газ,нефт,метали,зърно/ ? Къде са цените,спират заводи...
                    Молдова може да е спокойна,докато е неутрална.Ако влезе в състава на Румъния,Преднестровието ще си увеличи територията и населението-половината Молдова са руснаци,другата румънци. Къде мислиш ще искат руснаците да живеят-в Румъния?!?
                    Last edited by 0; 17.03.2022, 09:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                      Молдовците се приготвиха за евентуално обединение като промениха и конституцията си, и вместо молдовски, записаха, че официалния език на страната вече е румънския.
                      Молдовците малко като македонците, ей сега веднага ще влязат в ЕС през задната вратичка и ЕС им е длъжна.
                      Няма да е нито толкова лесно, нито толкова бързо, колкото си го представят.
                      Едва ли някой инвеститор би се вързал на тази клечка за да купува доверие до макса. Молдованците горките им се клатят краката в момента че Путин може да ги лъхне, само дето не го е решил

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Интересно кой продава и най-вече защо, след като всички дружно купуваха през есента и то на по-високи цени. И от регулаторна гледна точка възникват въпроси - кой има право да продава през този период, а и защо не е оповестена информация за тези сделки по надлежния ред...
                        Вероятно и аз съм купил някои от техните акции.
                        Може би продавача е Калиман-РТ, което няма нужда да пуска уведомления. А иначе наистина е странно да продава акциите си предвид факта, че купуваше на по-високи цени съвсем неотдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          За мен днес стана ясно, че лилипута няма нито сили, нито намерения да влиза в Молдова!
                          И аз горе долу го виждам така. Някак си Русия се измори от тази воина (финансово и технически). Доста рязко се появиха новини за сближаване на позиции, срещи между президенти и обръщение на Путин към народа, че го чакат тежки времена. Бай Дън снощи, че ще налеят още 800 млн. в техника и трансфери на оръжие, което ми говори, че докато има живи украйнци на фронта ще се стреля докато Русия не прекрати и върне всички територии обратно.

Интересно обаче остава въпроса с промяната на статута на Приднестровието и със сигурност ще бъде част от залога при преговорите за мир. При евентуално освобождаване от руски войски, то пътя към ЕС е напълно открит пред Санду.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Брат ако стане това... за ден тук цената трябва да стане двойна. Даже 20 лв... много ще му се подреди пъзела на чичо.... рязко друго ниво без да си иска... контрол от ецб друг рейтинг достъп до голяма Румъния...а и ще си сбъдне мечтата ще си отвори. И клон в. София.... от сега го виждам на партера в кулите!
                            Новата ракета!

Коментар

• За мен днес стана ясно, че лилипута няма нито сили, нито намерения да влиза в Молдова!
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Идеално, влизаме на 10 пъти по-голям и по-богат пазар.... резултатите на банката много бързо могат да се утроят или учетворят
                                Брат ако стане това... за ден тук цената трябва да стане двойна. Даже 20 лв... много ще му се подреди пъзела на чичо.... рязко друго ниво без да си иска... контрол от ецб друг рейтинг достъп до голяма Румъния...а и ще си сбъдне мечтата ще си отвори. И клон в. София.... от сега го виждам на партера в кулите!

Коментар

Working...
                                X