IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
    След като руската армия напълно се провали във войната срещу Украйна, смятам, че Русия няма да рискува да нападне и Молдова.
    Тъй като цената на акциите на Доверие е изключително атрактивна, рано или късно ще има доста сериозно покачване на цената. Не мога да кажа дали днес ще има покачване или спад, но ако цената днес продължи да пада, очаквам до няколко дни рязко покачване на цената. Не бих се изненадал, ако дори още днес, в края на деня цената започне да се качва.
    Тя започна да катери днес, но дали ще е устойчив тренда. Иначе, последните дни тази акция се срина доста, който устискал, устискал... Кака вече е готова. Аз лично успях да донапазарувам и средната ми цена вече е малко над 5.80. Може да се сурне надолу пак ако Одеса падне, което не е много изключено. Лятото ще е горещо

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Дай един пример поне -с какво стана за смях?Вярно не заличи Киев с бомбандировки?
      Изгледай го,блогерът е УКРАИНЕЦ. Говори и за Молдова.
      https://www.youtube.com/watch?v=wEjOs5g5kdI
      Този е рупорът на путлерската пропаганда, не е военен, не служил даже в армията, хоби му било

Коментар

Руската армия стана за смях в тази война. Предполагам, че на всички стана ясно, че руската армия е в плачевно състояние.
        Препоръчвам на всеки, който иска да си купи акции на Доверие, да не чака цената да стане 12 лева, а да купува сега.
        Дай един пример поне -с какво стана за смях?Вярно не заличи Киев с бомбандировки?
        Изгледай го,блогерът е УКРАИНЕЦ. Говори и за Молдова.
        https://www.youtube.com/watch?v=wEjOs5g5kdI

Коментар

• Руската армия стана за смях в тази война. Предполагам, че на всички стана ясно, че руската армия е в плачевно състояние.
          Препоръчвам на всеки, който иска да си купи акции на Доверие, да не чака цената да стане 12 лева, а да купува сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
            Истината е, че путлер ако не падне, винаги ще има риск за Молдова, независимо, че се осра в Украйна
            Молдова наистина ще я прегази за един ден
            Ако Путин падне ,запада ще реве за него.Прекалено ги търпя.

Коментар

• Истината е, че путлер ако не падне, винаги ще има риск за Молдова, независимо, че се осра в Украйна
              Молдова наистина ще я прегази за един ден

Коментар

След като руската армия напълно се провали във войната срещу Украйна, смятам, че Русия няма да рискува да нападне и Молдова.
                Тъй като цената на акциите на Доверие е изключително атрактивна, рано или късно ще има доста сериозно покачване на цената. Не мога да кажа дали днес ще има покачване или спад, но ако цената днес продължи да пада, очаквам до няколко дни рязко покачване на цената. Не бих се изненадал, ако дори още днес, в края на деня цената започне да се качва.
                И как руската армия се провали напълно? Луганск и Донецк си възвърнаха на практика териториите ,Киев ,Мариопал,Одеса обградени.Военната структура на Украйна е унищожена.Украинците вече искат да са неутрални/това бе основната цел/.

Коментар

• След като руската армия напълно се провали във войната срещу Украйна, смятам, че Русия няма да рискува да нападне и Молдова.
                  Last edited by Blagovest; 08.03.2022, 10:42.

Коментар

• Руснаците готвят офанзива следващите 24-48ч. Разбира се нищо съществено няма да постигнат. Акциите ще направят ново дъно и тогава ще е момента за покупка.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      За сега войната в Украйна е патова, но за сега. Всичките първоначални идеи на Руснаците се срутиха. Те вярваха в блицкриг, че за един до четири дни ще превземат Киев и източна Украйна, ще убият по списък украинския елит, като украинската армия ще се предаде а хората ще ги посрещат с цветя като освободители. По-абсурдни и нереалистични очаквания не съм чувал. Руснаците всеки ден дават назад с исканията си и видимо в пълно отчаяние търсят достоен за тях изход и всеки ден правят някаква отстъпка. Това ме навява, че осъзнават как нямат ресурс да издържат дълго време в Украйна. Всичко това сочи, че развръзката ще е до няколко месеца и Русия няма възможност да диктува условията в Украйна, камо ли в Молдова.
                      И от къде знаете какви са били плановете на руснаците? Всички специалисти по ковид станаха военни експерти.

Коментар

За сега войната в Украйна е патова, но за сега. Всичките първоначални идеи на Руснаците се срутиха. Те вярваха в блицкриг, че за един до четири дни ще превземат Киев и източна Украйна, ще убият по списък украинския елит, като украинската армия ще се предаде а хората ще ги посрещат с цветя като освободители. По-абсурдни и нереалистични очаквания не съм чувал. Руснаците всеки ден дават назад с исканията си и видимо в пълно отчаяние търсят достоен за тях изход и всеки ден правят някаква отстъпка. Това ме навява, че осъзнават как нямат ресурс да издържат дълго време в Украйна. Всичко това сочи, че развръзката ще е до няколко месеца и Русия няма възможност да диктува условията в Украйна, камо ли в Молдова.
                        Още ли смяташ че войната е само шум върху графиката на индексите?

Коментар

Развръзката ще е до няколко СЕДМИЦИ, не месеци..... света не иска да настава още по-голям мазаляк.... борсите естествено ще реагират първи, гледайте само щом започват да обръщат на зелено на Запад, значи края на войната започва, големите акули са в час много преди нас....

Коментар

• За сега войната в Украйна е патова, но за сега. Всичките първоначални идеи на Руснаците се срутиха. Те вярваха в блицкриг, че за един до четири дни ще превземат Киев и източна Украйна, ще убият по списък украинския елит, като украинската армия ще се предаде а хората ще ги посрещат с цветя като освободители. По-абсурдни и нереалистични очаквания не съм чувал. Руснаците всеки ден дават назад с исканията си и видимо в пълно отчаяние търсят достоен за тях изход и всеки ден правят някаква отстъпка. Това ме навява, че осъзнават как нямат ресурс да издържат дълго време в Украйна. Всичко това сочи, че развръзката ще е до няколко месеца и Русия няма възможност да диктува условията в Украйна, камо ли в Молдова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Последните три дена се вижда че войната отива на към приключване... днес чухме детайлните искания...скоро ще разберат и после газ нагоре
                              Хм, не знам къде го видя това приключване, ситуацията става малко патова, боклуци от цял свят пътуват натам да се бият от едната или другата страна, става Испанската война или Сирия, накрая украинци няма да останат там

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Няма никаква инфо за агресия към Молдова, поне аз не намирам.... даже в настоящата ситуация мисля, че печалбата ще продължава да расте даже с още по-големи темпове. Чичо ви (и аз се включвам с по няколко тона на ден) ви изкупува на безценица акциите.... скоро балъците ще свършат и после ще гоним нови върхове....
                                Последните три дена се вижда че войната отива на към приключване... днес чухме детайлните искания...скоро ще разберат и после газ нагоре

Коментар

Working...
                                X