IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lars Разгледай мнение
    Провежда се наказателна акция.
    Специална операция е това, внимателно с термините.

Какво съм изпуснал, Кишинев отблъсна ли нашественика по обяд, та сме +14%?

Коментар

• Както казах, който утстиска, устискал. Кака вече е готова. Аз лично добре донатоварих в този спад.

Коментар

• Провежда се наказателна акция.

Коментар

• Браво колега!!!! Удари в 10-та!!!

Коментар

• Купувайте акции на Доверие Обединен Холдинг. Препоръка е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Браво! Аз ще купувам още.
              Залагам на Неохим и Доверие.
              Да, това ще са акциите на 2022г.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

И аз да се похваля - допълних вчера между 5.70 и 6.10 няколко тона..... нацелих дъното с 1000 акции на 5.70. Днес успях много малко да купя, алчен съм и искам евтино. Мисля, че видяхме дъното. Някой случайно да е проверявал дали са излезли резултатите на банката за Февруари?
                Браво! Аз ще купувам още.
                Залагам на Неохим и Доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Вчера понакупик около 6-те лева и днес вече съм на плюс.
                  Отново се върнах в позицията.
                  И аз да се похваля - допълних вчера между 5.70 и 6.10 няколко тона..... нацелих дъното с 1000 акции на 5.70. Днес успях много малко да купя, алчен съм и искам евтино. Мисля, че видяхме дъното. Някой случайно да е проверявал дали са излезли резултатите на банката за Февруари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Поне седмици ще са нужни. Лично мнение. На купувачите днес - нали знаете, че утре вече сте на минус?
                    Вчера понакупик около 6-те лева и днес вече съм на плюс.
                    Отново се върнах в позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                      Истината е, че путлер ако не падне, винаги ще има риск за Молдова, независимо, че се осра в Украйна
                      Молдова наистина ще я прегази за един ден
                      Няма да я усети,той просто не я брои за нищо в момента, но ако реши, накря за десерт

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                        Ти ли беше оня смешник дето е спал цялата си служба спял облякан?

Русофобите биват два видя.Първият вид са дебили и некомпетентни.Тях и западняците не ги харесват.Другият вид русофоби са по-интелегентни,балансирани.
                        И защо мислиш, че съм русофоб?
                        Защото не харесвам путлер?
                        Спал съм няколко пъти ОБЛЯКАН не само с дрехите, но и с шинела и газ чорапи ръкавици в армейска палатка на -17, през другото време се събляках

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Този е рупорът на путлерската пропаганда, не е военен, не служил даже в армията, хоби му било
                          Ти ли беше оня смешник дето е спал цялата си служба спял облякан?

Русофобите биват два видя.Първият вид са дебили и некомпетентни.Тях и западняците не ги харесват.Другият вид русофоби са по-интелегентни,балансирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                            Анализа тук ще продължи години. Това което следва да бъде анализирано е, ДАЛИ БАНКА В МОЛДОВА може да бъде "по-атрактивна" от банки в Б-я минали две проверки на ЕЦБ, част от фонда за ликвидност при кризи на ЕЦБ и след вече случилата се кражба на века (2014 г всички помнят).
                            Не забравяйте, че войни се водят не само с пушки и танкове. Войни се водят и в кибер пространството, в политиката (примерно чрез преврати), в банковата система (хиперинфлация, източване и фалити на банки и КРАЖБА НА БАНКИ - точно както се случи при нас 2014).
                            Единственото, което остава тук след така случилата се ЧУТОВНА ГЛУПОСТ в анализа е ДА СЕ МОЛИТЕ!
                            Поне бяхте доста години предупреждавани, да не правите такива глупости! Кой ви кара да си продавате ФИБ да купувате Молдован?

Като искаш от проверените банки, купи си...
                            Не ни занимавай с твойте писания, изчерпа се!
                            Last edited by RUBLA; 08.03.2022, 13:00. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Анализа тук ще продължи години. Това което следва да бъде анализирано е, ДАЛИ БАНКА В МОЛДОВА може да бъде "по-атрактивна" от банки в Б-я минали две проверки на ЕЦБ, част от фонда за ликвидност при кризи на ЕЦБ и след вече случилата се кражба на века (2014 г всички помнят).
                              Не забравяйте, че войни се водят не само с пушки и танкове. Войни се водят и в кибер пространството, в политиката (примерно чрез преврати), в банковата система (хиперинфлация, източване и фалити на банки и КРАЖБА НА БАНКИ - точно както се случи при нас 2014).
                              Единственото, което остава тук след така случилата се ЧУТОВНА ГЛУПОСТ в анализа е ДА СЕ МОЛИТЕ!
                              Поне бяхте доста години предупреждавани, да не правите такива глупости! Кой ви кара да си продавате ФИБ да купувате Молдован?

Коментар

• Много руски нашественици се предадоха в плен в Украйна и сега ги подиграват по цял свят.
                                https://charter97.org/ru/news/2022/3/8/458090/

Някои експерти вече смятат, че Русия скоро може да фалира. Едва ли Русия ще тръгне да напада Молдова.
                                Днес мечките тук се крият в храстите като някои руски нашественици, които са се крили в храстите в тази война.
                                Браво на тези, които успяха да купят вчера на нива между 5.70 и 6 лева.

Коментар

Working...
                                X