Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Идеята ми е,че няма да пипат Молдова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Нищо подобно, забрави да споменеш пълно разоръжаване, неутралитет и връщане на русофилското управление на страната. От картите, които в момена се виждат, е че неокупирана ще остане само 20% най-западни райони защото там вече ще е много, много трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Русия си каза исканията.За Молдова не се споменава.Признаване на Крим,Логанска и Донецка републикаLast edited by Petar; 07.03.2022, 21:02.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеЩо не послушахте разбирачите, които преди година казваха, че доверието ще падне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеПоложението е международно... Навремето в едно село имаше такъв надпис - "Да живее международното положение!"
Ще видим как ще се развият нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
Браво, че си купил на пет и седемдесет. Търсенето над тези нива вече е доста голямо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Когато аз съм се разположил охолно върху кеша си, губя усещането за пазара и почти винаги влизам прекалено късно.
Сегашния спад е обусловен от събития извън икономиката, а те могат много бързо да се променят. Към края на предходната седмица започна масовото осъзнаване, че войната вероятно ще е продължителна - нещо което се знаеше още със самото тръгване на Путин към пълномащабни военни действия, което пазарните емоции е възможно вече да са калкулирали. Това осъзнаване започва да води и до отстъпление от желанието за нови санкции и сред политиците, и оставането на Европа настрана, още повече че колкото повече Русия е изолирана, толкова повече ще се втвърдява.Last edited by Petar; 07.03.2022, 19:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Все тая, аз нямам там отдавна. Разпродадох всичко миналата седмица и гледам сеира виНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеТука доста изсипаха
-19% на БФБ не съм мислил,че е възможно
Зависи от количеството спекулантьор в позицията. А както знаем тук са много.
Не е препоръка
Коментар
-
Поне седмици ще са нужни. Лично мнение. На купувачите днес - нали знаете, че утре вече сте на минус?
Сегашния спад е обусловен от събития извън икономиката, а те могат много бързо да се променят. Към края на предходната седмица започна масовото осъзнаване, че войната вероятно ще е продължителна - нещо което се знаеше още със самото тръгване на Путин към пълномащабни военни действия, което пазарните емоции е възможно вече да са калкулирали. Това осъзнаване започва да води и до отстъпление от желанието за нови санкции и сред политиците, и оставането на Европа настрана, още повече че колкото повече Русия е изолирана, толкова повече ще се втвърдява.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Дреме му за нашите ядове.
Не забравяй докато самодоволничиш върху кеша си, че трябва да купиш в един момент за да не излезе цялото упражнение напразно.
- 1 like
Коментар
-
Оги-то пикае кръв.
Не забравяй докато самодоволничиш върху кеша си, че трябва да купиш в един момент за да не излезе цялото упражнение напразно.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар