IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Нищо подобно, забрави да споменеш пълно разоръжаване, неутралитет и връщане на русофилското управление на страната. От картите, които в момена се виждат, е че неокупирана ще остане само 20% най-западни райони защото там вече ще е много, много трудно.
    Западните райони ще са за Румъния и Полша.. изглежда такава ще е сделката.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Идеята ми е,че няма да пипат Молдова.
      Няма никаква инфо за агресия към Молдова, поне аз не намирам.... даже в настоящата ситуация мисля, че печалбата ще продължава да расте даже с още по-големи темпове. Чичо ви (и аз се включвам с по няколко тона на ден) ви изкупува на безценица акциите.... скоро балъците ще свършат и после ще гоним нови върхове....

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Нищо подобно, забрави да споменеш пълно разоръжаване, неутралитет и връщане на русофилското управление на страната. От картите, които в момена се виждат, е че неокупирана ще остане само 20% най-западни райони защото там вече ще е много, много трудно.
        Идеята ми е,че няма да пипат Молдова.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Русия си каза исканията.За Молдова не се споменава.Признаване на Крим,Логанска и Донецка република
          Last edited by Petar; 07.03.2022, 21:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
            Що не послушахте разбирачите, които преди година казваха, че доверието ще падне?
            И тези разбирачи по какво познаха?Няма икономически показатели за тези цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
              Положението е международно... Навремето в едно село имаше такъв надпис - "Да живее международното положение!"
              Ще видим как ще се развият нещата.
              Русия си каза исканията.За Молдова не се споменава.Признаване на Крим,Логанска и Донецка република

Коментар

• Положението е международно... Навремето в едно село имаше такъв надпис - "Да живее международното положение!"
                Ще видим как ще се развият нещата.

Коментар

• Що не послушахте разбирачите, които преди година казваха, че доверието ще падне?

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение

Браво, че си купил на пет и седемдесет. Търсенето над тези нива вече е доста голямо.
                    Бих купил и още, но кеша към момента е на минимални количества и го пазя и за другаде, ако съжденията ми се окажат верни. Но да имах свободен, бих го вкарал само тук. Отделно моят хоризонт си е дългосрочен и търсенето под 10 не ме блазни, поне не и към настоящия момент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Когато аз съм се разположил охолно върху кеша си, губя усещането за пазара и почти винаги влизам прекалено късно.
                      Сегашния спад е обусловен от събития извън икономиката, а те могат много бързо да се променят. Към края на предходната седмица започна масовото осъзнаване, че войната вероятно ще е продължителна - нещо което се знаеше още със самото тръгване на Путин към пълномащабни военни действия, което пазарните емоции е възможно вече да са калкулирали. Това осъзнаване започва да води и до отстъпление от желанието за нови санкции и сред политиците, и оставането на Европа настрана, още повече че колкото повече Русия е изолирана, толкова повече ще се втвърдява.
                      Колега звучиш като да си правиш самонадъхване да купуваш. Само, че до сега Европа никога не е била така единомислеща и сплотена. Може да е само заблуда, но поне така изглежда, и ще видим колко ще се втвърди и кое защото сегашните санкции сравнени с тези до преди 2 месеца ще са много по-трудно преодолими, щом нафтата свършва и не могат да продължат конвоите, значи има проблеми с начале. Виждаш как хвърлят пушечно месо учители и т.н докато мечката върви отзад с тежката артилерия. Ще има снайпери и то много от Украинска страна, трудна и продължителна ще бъде тази война. И по-добре купи по-късно отколкото да трябва да чакаш година да излезеш на нула
                      Last edited by Petar; 07.03.2022, 19:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Все тая, аз нямам там отдавна. Разпродадох всичко миналата седмица и гледам сеира ви
                        Евалата че си се разкарал от онзи балон в момента. Сеир какъв гледаш незнам. При положение, че съм в късия, в кеш 60% и агрия 20% ... Трябва да ползваш "тъжна гледка" вместо "сеир"!!! Съжалявам горките камилчета, които са ушити във всякакви спекулатнски активи в такива моменти!
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                          Тука доста изсипаха
                          -19% на БФБ не съм мислил,че е възможно
                          Зависи, зависи....
                          Зависи от количеството спекулантьор в позицията. А както знаем тук са много.
                          Не е препоръка

Коментар

Поне седмици ще са нужни. Лично мнение. На купувачите днес - нали знаете, че утре вече сте на минус?
                            Когато аз съм се разположил охолно върху кеша си, губя усещането за пазара и почти винаги влизам прекалено късно.
                            Сегашния спад е обусловен от събития извън икономиката, а те могат много бързо да се променят. Към края на предходната седмица започна масовото осъзнаване, че войната вероятно ще е продължителна - нещо което се знаеше още със самото тръгване на Путин към пълномащабни военни действия, което пазарните емоции е възможно вече да са калкулирали. Това осъзнаване започва да води и до отстъпление от желанието за нови санкции и сред политиците, и оставането на Европа настрана, още повече че колкото повече Русия е изолирана, толкова повече ще се втвърдява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Дреме му за нашите ядове.
                              Не забравяй докато самодоволничиш върху кеша си, че трябва да купиш в един момент за да не излезе цялото упражнение напразно.
                              Поне седмици ще са нужни. Лично мнение. На купувачите днес - нали знаете, че утре вече сте на минус?

Коментар

Оги-то пикае кръв.
                                Дреме му за нашите ядове.
                                Не забравяй докато самодоволничиш върху кеша си, че трябва да купиш в един момент за да не излезе цялото упражнение напразно.

Коментар

Working...
                                X