Първоначално изпратено от Network
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Едва ли има клонове в Приднестровието, там най-вероятно са руски банки
Според мен много е вероятно ЦБ на Молдова да забрани дивидентите
Да, твърде вероятно е ако не пълна, то частична със сигурност. Интересното беше, че Молдова по бързата процедура подписаха молба за членство в ЕС. В дългосрочен план, това би се отразило положително на акцията.
П.С. Аз уцелих. Закачих на 6 и 5.7 Само дано тая игра срещу пазара да не се окаже фатална..
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеТука доста изсипаха
-19% на БФБ не съм мислил,че е възможно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Риска е да предизвика негативни мнения срещу Доверие у Молдовските институции, че видиш ли източва банката за последно, защото Мечката иде, от там да предизвика и доминото пред банкомати и офиси. Някой знае ли Молдиконбанк дали и ако да, колко клона и офиса има в Приндестровието ?
П.С. И аз заредих една малка пушка за пусия на 6-ца
Според мен много е вероятно ЦБ на Молдова да забрани дивидентите
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеТука доста изсипаха
-19% на БФБ не съм мислил,че е възможно
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Защо да рискува.... парите са си негови/наши и може да си дойдат насам.... иначе очаквам 2022 по-голяма печалба от 2021 и моята прогноза е че ще видим 15 лв. тази година..... мисля да купувам утре
П.С. И аз заредих една малка пушка за пусия на 6-ца
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
А морганик на 5 кинта как ти изглежда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
А защо да купуваш днес, след като утре ще е по-евтино.Не е препоръка
Коментар
-
Защо да рискува.... парите са си негови/наши и може да си дойдат насам.... иначе очаквам 2022 по-голяма печалба от 2021 и моята прогноза е че ще видим 15 лв. тази година..... мисля да купувам утре
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
И аз очаквам по-голяма печалба 2022г. поради големия ръст в кредитирането през последните месеци на миналата година,което ще доведе до значително увеличение на приходите от лихви. Цената обаче ще остане потисната докато не намалее напрежението в Украйна. Разбира се евентуална агресия на Русия към Молдова би довело до нов срив на акцията, но такова развитие ми се струва много малко вероятно. И аз добавям на тези нива. Както и да оценяваме риска, при тези мултипъли...Не е препоръка
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДали ще рискува чичо с големия дивидент в тия времена да се опитва да повдига отново цената..
Коментар
Коментар