IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Ако няма, още по-добре. След войната и дори Путин да прибере и последно 10 с Приднестровието, като няма активи на банката, то не би следвало да й окажат сериозно влияние върху състоянието й.

Да, твърде вероятно е ако не пълна, то частична със сигурност. Интересното беше, че Молдова по бързата процедура подписаха молба за членство в ЕС. В дългосрочен план, това би се отразило положително на акцията.

П.С. Аз уцелих. Закачих на 6 и 5.7 Само дано тая игра срещу пазара да не се окаже фатална..
    Браво, че си купил на пет и седемдесет. Търсенето над тези нива вече е доста голямо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Едва ли има клонове в Приднестровието, там най-вероятно са руски банки
      Според мен много е вероятно ЦБ на Молдова да забрани дивидентите
      Ако няма, още по-добре. След войната и дори Путин да прибере и последно 10 с Приднестровието, като няма активи на банката, то не би следвало да й окажат сериозно влияние върху състоянието й.

Да, твърде вероятно е ако не пълна, то частична със сигурност. Интересното беше, че Молдова по бързата процедура подписаха молба за членство в ЕС. В дългосрочен план, това би се отразило положително на акцията.

П.С. Аз уцелих. Закачих на 6 и 5.7 Само дано тая игра срещу пазара да не се окаже фатална..

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Тука доста изсипаха
        -19% на БФБ не съм мислил,че е възможно
        Оги-то пикае кръв.

Коментар

Риска е да предизвика негативни мнения срещу Доверие у Молдовските институции, че видиш ли източва банката за последно, защото Мечката иде, от там да предизвика и доминото пред банкомати и офиси. Някой знае ли Молдиконбанк дали и ако да, колко клона и офиса има в Приндестровието ?

П.С. И аз заредих една малка пушка за пусия на 6-ца
          Едва ли има клонове в Приднестровието, там най-вероятно са руски банки
          Според мен много е вероятно ЦБ на Молдова да забрани дивидентите

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
            Тука доста изсипаха
            А е само 11:20.

Коментар

• И продължават. Аз тук успях да взема 2-3 взятки и сега остава да чакам пролетта и лятото. Дано дъждовния сезон в Украйна се окаже по-продължителен тази година.

Коментар

• Тука доста изсипаха

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Защо да рискува.... парите са си негови/наши и може да си дойдат насам.... иначе очаквам 2022 по-голяма печалба от 2021 и моята прогноза е че ще видим 15 лв. тази година..... мисля да купувам утре
                  Риска е да предизвика негативни мнения срещу Доверие у Молдовските институции, че видиш ли източва банката за последно, защото Мечката иде, от там да предизвика и доминото пред банкомати и офиси. Някой знае ли Молдиконбанк дали и ако да, колко клона и офиса има в Приндестровието ?

П.С. И аз заредих една малка пушка за пусия на 6-ца

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

А морганик на 5 кинта как ти изглежда?
                    Все тая, аз нямам там отдавна. Разпродадох всичко миналата седмица и гледам сеира ви

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

А защо да купуваш днес, след като утре ще е по-евтино.
                      А морганик на 5 кинта как ти изглежда?
                      Не е препоръка

Коментар

Защо да рискува.... парите са си негови/наши и може да си дойдат насам.... иначе очаквам 2022 по-голяма печалба от 2021 и моята прогноза е че ще видим 15 лв. тази година..... мисля да купувам утре
                        А защо да купуваш днес, след като утре ще е по-евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

И аз очаквам по-голяма печалба 2022г. поради големия ръст в кредитирането през последните месеци на миналата година,което ще доведе до значително увеличение на приходите от лихви. Цената обаче ще остане потисната докато не намалее напрежението в Украйна. Разбира се евентуална агресия на Русия към Молдова би довело до нов срив на акцията, но такова развитие ми се струва много малко вероятно. И аз добавям на тези нива. Както и да оценяваме риска, при тези мултипъли...
                          Ако е в мирно време ръст на кредитите ок. Обаче в най слабата държавица в европа, във време на война, ако се извият опашки пред баноматите, а ние знаем, че банката тук е с най-много емитирани бканокови карти?? .... Ами несъбираемите кредити, какъв ръст ще имат? В пъти над ръста на кредитиране!
                          Не е препоръка

Коментар

Аз очаквам по висока цена... само да приключи това безумие...

Коментар

И аз очаквам по-голяма печалба 2022г. поради големия ръст в кредитирането през последните месеци на миналата година,което ще доведе до значително увеличение на приходите от лихви. Цената обаче ще остане потисната докато не намалее напрежението в Украйна. Разбира се евентуална агресия на Русия към Молдова би довело до нов срив на акцията, но такова развитие ми се струва много малко вероятно. И аз добавям на тези нива. Както и да оценяваме риска, при тези мултипъли...

Коментар

Дали ще рискува чичо с големия дивидент в тия времена да се опитва да повдига отново цената..

Коментар

Working...
                                X