IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дали ще рискува чичо с големия дивидент в тия времена да се опитва да повдига отново цената..

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Ти как го виждаш, аз ако съм на мястото му ще прибера колкото се може повече кеш..така, че чакайте голям дивидент!
      И аз така мисля...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Дано, че иначе покупките на чичо и компания на 10-12 лева ще са голяма излагация
        Ти как го виждаш, аз ако съм на мястото му ще прибера колкото се може повече кеш..така, че чакайте голям дивидент!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Той е на БРЕФ
          Пак е по темата .

ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ ОТ ВИДА "НАПРАВИ СИ САМ“ “Доверие-Брико” АД – изграждане, експлоатация и управление на верига магазини за търговия на дребно със стоки за бита и ремонтна дейност. Дейността на дружеството е основана на Споразумение за съдружие с Mr.Bricolage SA (Франция), сключено през 1999 година. Според това споразумение “Доверие-Брико” АД притежава изключителното право да ползва търговската марка на Mr.Bricolage на територията на България. Дружеството развива своята дейност в следните магазини на територията на страната: София 1, Пловдив - два, София 2, Варна, Благоевград, Бургас, Плевен , Русе, Добрич и София 3.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
            Мисля, че тази година дивидента ще е максимално възможния, така, че дръжте се юнаци.
            Дано, че иначе покупките на чичо и компания на 10-12 лева ще са голяма излагация

Коментар

• Мисля, че тази година дивидента ще е максимално възможния, така, че дръжте се юнаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Нещо ми. Намирисва ме скоро ще свърши войната... и се чудя тогава как ще реагирате и хейтите
                Дано да свърши. Целия свят ще си отдъхне.
                Ама мен пък друго чувство ме гнети, че няма да свърши скоро.
                Поне докато не събори Киев с правителството. Лоша работа.
                А няма вече да ме изненада, ако срине цяла Западна Украйна. Източната може да я пожали, щото има много руснаци там, ама западната ....ще мъсти проклетото джудже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Наистина не си за цитиране ... "инвеститиор"...с първобитна спекула...
                  щял да изкупи флоута на 2,20. Айде по-сериозно!
                  Нещо ми. Намирисва ме скоро ще свърши войната... и се чудя тогава как ще реагирате и хейтите

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Само да попитам кое не е зле за Европа?
                    Цената на газа, тока, петрола, пшеница, слънчоглед?
                    Нима очакваш тъпата Америка да компенсира всичко това?
                    Слез на земята и си отвори очите.
                    Обединяването в Европа ще е колосално.
                    Русия си има търговия с Китай и ще излезе от барака с времето, а Европа ще продължава да се дои от САЩ и да е пазар за тяхното производство.
                    Докато Стара и не толкова Стара Европа не започне да си гледа икономическия интерес, а не Шолц и Урсула да не подскачат по заповедите на американците.
                    ​​​​​А по темата колкото и да е фундамента тук, докато не спре напрежението по оста Украйна-Русия тук ще продължи да пада, а и не само тук.
                    Тук Мапата не е прав - Скоро държавния секретар на САЩ отиде на специално посещение в Молдова, за да ги предупреди че рушняците може да нахлуят и в Молдова.
                    Приднестровието ги дърпа отдавна а за плановете за нахлуване в Молдова се знае преди седмица
                    https://m.24chasa.bg/novini/article/11007672
                    Молдова може да е следващата цел на Путин, според картата на Лукашенко.
                    .....

Непризнатата от никого Приднестровска република се формира с помощта на руски сили и гражданска война водена между 1990 и 1992 г. Столицата е в град Тираспол, а конфликтът започва още преди Молдавската ССР да обяви независимост от СССР, което става на 27 август 1991 г. През 2006 г. там е проведен референдум, при който 97,2% от гласувалите се обявяват за присъединяване към Русия, но резултатите не са признати дори от Москва. Ежегодно там се провеждат учения на сепаратистката армия заедно с руски военни, а тяхната „цел“ винаги е столицата на Молдова – Кишинев.

Република Молдова сключи през 2014-а Споразумение за асоцииране с ЕС. Изтеглянето на Русия от Приднестровието е предизборно обещание на избраната в края на 2019 г. президентка на Молдова Мая Санду. Тя не признава анексирането на Крим от Русия.
                    Last edited by Zaki; 06.03.2022, 13:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това беше целта на американците, които хич не им дреме за чуждите животи
                      дърпат джуджето за опашката докато си изтърве нервите.
                      тук огромна вина има и слугинажът около путин, които му казваха, че за няколко дни ще опукат Украйна и е тяхна.

е ..видя се, че не стана и комикът евреин извади топки + нацията им се стегна и се стяга за градска война от която путин ще излезе с 2 влака ковчези на войничета.

икономиката им ще сгъне, защото нямат ресурса и да се въоръжават и да си гледат населението и да пълнят гушите на олигарсите от кгб

общо взето всичко върви идеално за САЩ, много зле за Украйна и Русия и не толкова зле за Европа, която се преоткри , а по план на САЩ трябваше да се разцепи...
                      Само да попитам кое не е зле за Европа?
                      Цената на газа, тока, петрола, пшеница, слънчоглед?
                      Нима очакваш тъпата Америка да компенсира всичко това?
                      Слез на земята и си отвори очите.
                      Обединяването в Европа ще е колосално.
                      Русия си има търговия с Китай и ще излезе от барака с времето, а Европа ще продължава да се дои от САЩ и да е пазар за тяхното производство.
                      Докато Стара и не толкова Стара Европа не започне да си гледа икономическия интерес, а не Шолц и Урсула да не подскачат по заповедите на американците.
                      ​​​​​А по темата колкото и да е фундамента тук, докато не спре напрежението по оста Украйна-Русия тук ще продължи да пада, а и не само тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Това е форум за инвеститори, а не на спамери..... и ако обичаш повече не ме цитирай!!!
                        Наистина не си за цитиране ... "инвеститиор"...с първобитна спекула...
                        щял да изкупи флоута на 2,20. Айде по-сериозно!

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                          И откъде имате информация за нивото на ресурсите на Русия?
                          Благодаря за въпроса.... а вие мислите, че ресурсите са безкрайни ли?

Коментар

• https://news.bg/world/antani-blinkan...v-moldova.html

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън пристигна в Молдова в събота, за да покаже подкрепа на САЩ

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Със семки и бонбонки ще изкупиш познай какво
                              Що не го изкупи на 70 стинки? ...
                              Приказвате си глупости на търкалета и сами не си вярвате
                              Това е форум за инвеститори, а не на спамери..... и ако обичаш повече не ме цитирай!!!

Коментар

• Звездите му говорят

Коментар

Working...
                                X