If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още в Украйна ще приключи ресурсите и ще е пътник след това....
това беше целта на американците, които хич не им дреме за чуждите животи
дърпат джуджето за опашката докато си изтърве нервите.
тук огромна вина има и слугинажът около путин, които му казваха, че за няколко дни ще опукат Украйна и е тяхна.
е ..видя се, че не стана и комикът евреин извади топки + нацията им се стегна и се стяга за градска война от която путин ще излезе с 2 влака ковчези на войничета.
икономиката им ще сгъне, защото нямат ресурса и да се въоръжават и да си гледат населението и да пълнят гушите на олигарсите от кгб
общо взето всичко върви идеално за САЩ, много зле за Украйна и Русия и не толкова зле за Европа, която се преоткри , а по план на САЩ трябваше да се разцепи...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Всички наши действия, ако се случват, винаги са в отговор на някакви неприятелски действия срещу Русия, казва руският президент
От това изречение се разбира, няма да има инвазия във съседни държави. Просто си имат цел. Нямат намерение да се забъркват в допълнителни неприятности.
Съгласен съм с материала на БНР, но Путин е ирационален играч и все пак:
- Молдова мисля няма ресурсите, за да е така интересна на Русия
- Молдова афишира своя неутралитет от години.
- Влизайки в Молдова на Путлер ще му е трудно да обясн на електората си там пък какво демилитаризира при положение че конфликта в Приднестровието е увладян от години
- Влизане във 2-ра поредна страна вече на доста хора ще им светне лампичка и Раша ще остане съвсем без съюзници
- Икономиката на Раша ще започне да се задъхва и едва ли ще удържи дълга окупация на Украина и евентуална на Молдова
Още в Украйна ще приключи ресурсите и ще е пътник след това....
Съгласен съм с материала на БНР, но Путин е ирационален играч и все пак:
- Молдова мисля няма ресурсите, за да е така интересна на Русия
- Молдова афишира своя неутралитет от години.
- Влизайки в Молдова на Путлер ще му е трудно да обясни на електората си там пък какво демилитаризира при положение че конфликта в Приднестровието е овладян от години
- Влизане във 2-ра поредна страна вече на доста хора ще им светне лампичка и Раша ще остане съвсем без съюзници
- Икономиката на Раша ще започне да се задъхва и едва ли ще удържи дълга окупация на Украина и евентуална на Молдова
Коментар