IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Звездите му говорят

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Още в Украйна ще приключи ресурсите и ще е пътник след това....
      И откъде имате информация за нивото на ресурсите на Русия?

Коментар

На 2.20 бих изкупил целия фрии-флоут
        Със семки и бонбонки ще изкупиш познай какво
        Що не го изкупи на 70 стинки? ...
        Приказвате си глупости на търкалета и сами не си вярвате
        Last edited by Балониада; 06.03.2022, 10:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
          Πpoдaвaт мaгaзинa нa "Mocю Бpиĸoлaж" във Bapнa зa 6,8 милиoнa eвpo
          https://money.bg/deals/prodavat-maga...iona-evro.html
          Той е на БРЕФ

Коментар

• Πpoдaвaт мaгaзинa нa "Mocю Бpиĸoлaж" във Bapнa зa 6,8 милиoнa eвpo
            https://money.bg/deals/prodavat-maga...iona-evro.html

Last edited by KOSTJUMAR; 05.03.2022, 23:58.

Коментар

това беше целта на американците, които хич не им дреме за чуждите животи
              дърпат джуджето за опашката докато си изтърве нервите.
              тук огромна вина има и слугинажът около путин, които му казваха, че за няколко дни ще опукат Украйна и е тяхна.

е ..видя се, че не стана и комикът евреин извади топки + нацията им се стегна и се стяга за градска война от която путин ще излезе с 2 влака ковчези на войничета.

икономиката им ще сгъне, защото нямат ресурса и да се въоръжават и да си гледат населението и да пълнят гушите на олигарсите от кгб

общо взето всичко върви идеално за САЩ, много зле за Украйна и Русия и не толкова зле за Европа, която се преоткри , а по план на САЩ трябваше да се разцепи...
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Всички наши действия, ако се случват, винаги са в отговор на някакви неприятелски действия срещу Русия, казва руският президент

От това изречение се разбира, няма да има инвазия във съседни държави. Просто си имат цел. Нямат намерение да се забъркват в допълнителни неприятности.
                Всички наши действия, ако се случват, винаги са в отговор на някакви неприятелски действия срещу Русия, казва руският президент
                Last edited by hristok; 06.03.2022, 11:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Съгласен съм с материала на БНР, но Путин е ирационален играч и все пак:

- Молдова мисля няма ресурсите, за да е така интересна на Русия
                  - Молдова афишира своя неутралитет от години.
                  - Влизайки в Молдова на Путлер ще му е трудно да обясн на електората си там пък какво демилитаризира при положение че конфликта в Приднестровието е увладян от години
                  - Влизане във 2-ра поредна страна вече на доста хора ще им светне лампичка и Раша ще остане съвсем без съюзници
                  - Икономиката на Раша ще започне да се задъхва и едва ли ще удържи дълга окупация на Украина и евентуална на Молдова

Коментар

И аз мисля, че няма да пипат Молдова
                    Съгласен съм с материала на БНР, но Путин е ирационален играч и все пак:

- Молдова мисля няма ресурсите, за да е така интересна на Русия
                    - Молдова афишира своя неутралитет от години.
                    - Влизайки в Молдова на Путлер ще му е трудно да обясни на електората си там пък какво демилитаризира при положение че конфликта в Приднестровието е овладян от години
                    - Влизане във 2-ра поредна страна вече на доста хора ще им светне лампичка и Раша ще остане съвсем без съюзници
                    - Икономиката на Раша ще започне да се задъхва и едва ли ще удържи дълга окупация на Украина и евентуална на Молдова
                    Last edited by tony1975; 05.03.2022, 20:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

2,20 ми изглежда нормално на първо време
                      На 2.20 бих изкупил целия фрии-флоут

Коментар

• Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение

Той беше казал и че няма да напада Украйна
                        Ама той не я напада! Само въдворява ред сред Бандеровци, фашаги и наследници на атамани

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                          Направо на 3, 20 да вземе да отива
                          2,20 ми изглежда нормално на първо време

Коментар

• И аз мисля, че няма да пипат Молдова

Коментар

• Опасенията и страховете, че войната може да "прелее" отвъд територията на Украйна в Молдова се засилиха през седмицата. На...

Коментар

• Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение

Той беше казал и че няма да напада Украйна
                                Забравил е!

Коментар

Working...
                                X