IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно е кои и защо продават,при положение,че пътя е яко нагоре?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Пак я дръпна.
      A и не пускат големи поръчки купува, за да не им избяга цената много нависоко......

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
        За мен е умишлена тапа.....по-плашливите се редят пред нея и от Бенча им прибират бройките.....но някой ще му избие тапата
        Пак я дръпна.
        Life won't wait for you.

Коментар

Тапи, тапи all over the place....
          За мен е умишлена тапа.....по-плашливите се редят пред нея и от Бенча им прибират бройките.....но някой ще му избие тапата

Коментар

• Тапи, тапи all over the place....
            Life won't wait for you.

Коментар

Казах ви вчера, че показва мускули.....няма да се даде лесно...
              Приличат ми на договорени сделки, а не на мечки, като след това пак на североизток. Ще гледаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение

Нашия дразнител пак излиза - имам усещането ,че само подлъгва да се съберат ордери продава преди него ,които да обере след като си махне ордера ! Всеки луд с номера си ! Обаче досега работи !
                Брутално изкупуване. Някой е много гладен за акции тук. Но естествено, че няма да купува от себе си.

П.С. Това е ясен бичи сигнал, НО нямам препоръки, дори към Хари и Грую.
                Last edited by realista; 02.12.2021, 16:06.

Коментар

• Почнаха пак да прелитат кюфтаци... Явно трейдинга и компанията-майка днес ще почиват. Тук ще е родеото.

Коментар

Той ги беше сложил на 10...после ги качи на 10,20 ...сега е на 10,10....
                    Нашия дразнител пак излиза - имам усещането ,че само подлъгва да се съберат ордери продава преди него ,които да обере след като си махне ордера ! Всеки луд с номера си ! Обаче досега работи !
                    мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Голяма скука днес. Това 10 не се дава без бой, голяма съпротива....
                      Айде да ходим на 11 и да става подкрепа.
                      Казах ви вчера, че показва мускули.....няма да се даде лесно...
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Голяма скука днес. Това 10 не се дава без бой, голяма съпротива....
                        Айде да ходим на 11 и да става подкрепа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                          Колеги мечкадари, усещате ли как баба меца тихо тихо пристъпва насам
                          Даже сухите съчки не смеят да изпукат
                          От страх стъпва като изплашено коте. Препоръчвам й да не застава на пътя на биковете.
                          Last edited by realista; 02.12.2021, 11:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                            Може да има инструкции от кулите да ги мести...
                            Преди време всички го е*аваха за описанията му как стяга колата си дни преди ОСА-то на Трейдинга защото това му е събитието на годината. Бъзикаха го как "рита буците по селските бостани" по цял ден и бачка в някакъв пропаднал клон на банка на края на света. Тогава смятах че тези, които го хулят, грешат. Смятах, че човекът, въпреки своето ограничено съществуване не заслужава това! Даже бяхме приятели във Фейсбука...Е, грешал съм. Моля се съдбата никога да не ме наведе толкова и принуди да се крия като мишок заради пари!

П.П. Имам и Доверие, и Трейдинг
                            Last edited by 15%; 01.12.2021, 23:42.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

На партньорите в трейдинга няма ли да ни пуснеш нещо?
                              Явно има различен вид партньорства ! Дано не стане и тук като партньорството в Трейдинга, че и при мама ! Особено опашатите лъжи с дивидентите отказаха много хора да са партньори с некоректния голям такъв !

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Аз съм леко притеснен от такъв партньор. Като си спомня какво хвалене беше в трейдинга, като беше 8-9 кинта чак се плаша от появявата му сега.
                                Е там 8-9, тук 9-10, има ръст някакъв.
                                Значи максът може да е близо
                                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Working...
                                X