Интересно е кои и защо продават,при положение,че пътя е яко нагоре?!?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПак я дръпна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЗа мен е умишлена тапа.....по-плашливите се редят пред нея и от Бенча им прибират бройките.....но някой ще му избие тапатаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТапи, тапи all over the place....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Казах ви вчера, че показва мускули.....няма да се даде лесно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Нашия дразнител пак излиза - имам усещането ,че само подлъгва да се съберат ордери продава преди него ,които да обере след като си махне ордера ! Всеки луд с номера си ! Обаче досега работи !
П.С. Това е ясен бичи сигнал, НО нямам препоръки, дори към Хари и Грую.Last edited by realista; 02.12.2021, 16:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Той ги беше сложил на 10...после ги качи на 10,20 ...сега е на 10,10....мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеГоляма скука днес. Това 10 не се дава без бой, голяма съпротива....
Айде да ходим на 11 и да става подкрепа.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКолеги мечкадари, усещате ли как баба меца тихо тихо пристъпва насам
Даже сухите съчки не смеят да изпукатLast edited by realista; 02.12.2021, 11:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеМоже да има инструкции от кулите да ги мести...
П.П. Имам и Доверие, и ТрейдингLast edited by 15%; 01.12.2021, 23:42.Пътека се прави камък по камък!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
На партньорите в трейдинга няма ли да ни пуснеш нещо?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз съм леко притеснен от такъв партньор. Като си спомня какво хвалене беше в трейдинга, като беше 8-9 кинта чак се плаша от появявата му сега.
Значи максът може да е близоЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар