IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Инта, млад си на борсата, не ги помниш времената, когато наистина имаше флагман и примерно маляките слагаха сделки по 1 милка през Пиреос - аре да не ти казвам и имена на форумци, че ти си знаеш твоите яхтсмени Тогава имаше борса (вярно, надута), сега имаме 2 чисти акции и няколко дирижабъла, задвижвана едната от надеждата да се продаде на западен баламурник, а другата от игричките на чичикака и ортака. То и хора на борсата не останаха, ама това е друга тема. Аре, спирам - здраве и успехи тук
    В голяяяма грешка си Груец,- гледах го и му се радвах как пада и не само него, и Химко бе голямата атракция и оградите се смятаха, и полимерите ги мериха на квадрат и с пристанища и гари , ти мен не ме мисли!!!
    Дръто яре ял ли си???

Коментар

таз акция от много време не се движи от отчетите в Молдова, а от прищевките на чичикака - млад си, ще се научиш. Ако научиш и думичката пиър и се разровиш за такива, ще разбереш, че тази акция е почти отвързана от реалността на сегмента си. Но всеки се учи, включително и аз
      Знам, горял съм здраво точно с Доверие, но от лакомия. Вярно тогава си научих урока и сега при достигане на таргета, разкарвам всичко. Само и единствено при нови данни правя преоценка на първоначалния план и то рядко.

Коментар

• Ако човек си завинти мозъка и в Голямата Депресия ще е още по здраво стъпил на земята. Ама как да ти се обясни че 2007-8 колкото загубиха толкова и спечелиха, в тази игра винаги има баланс.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Груйооо, Груйййоо- погледни обемите бреее!!!
          Инта, млад си на борсата, не ги помниш времената, когато наистина имаше флагман и примерно маляките слагаха сделки по 1 милка през Пиреос - аре да не ти казвам и имена на форумци, че ти си знаеш твоите яхтсмени Тогава имаше борса (вярно, надута), сега имаме 2 чисти акции и няколко дирижабъла, задвижвана едната от надеждата да се продаде на западен баламурник, а другата от игричките на чичикака и ортака. То и хора на борсата не останаха, ама това е друга тема. Аре, спирам - здраве и успехи тук
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Еми то от ноември не останаха много... А и като превъртях набързо годините назад кога са ги качвали, все е било 25-28.11. Ако не е днес, то по-скоро петъчно за да затвори с голям ръст. Ако сметките са ми верни, при добър конс. отчет ще има сделка на и над 10ка.
            След неделя ще е.
            Life won't wait for you.

Коментар

Знам бре, разкажи му тогава. Може и ти сам да се похвалиш как го мина. Аз си признавам, че със съответното подходящо инфо тогава, съумях да изляза с едва 20% надолу от абсолютния връх на екселските печалби. Но мои приятели още си държат Билборд на 4,50 май беше и Химче на 17 кинта. Пазар ли бе да го опишеш
              Трудно го минах.Но за сметка на това тежко. Затова пък обиците ми помагат сега. Особено за следващия тригодишен план.
              Life won't wait for you.

Коментар

Споко, ще си купи от твоите на 15 лева, ти ще вземеш след това неговите на 20, после пак той твоите на 25 и т.н. - с чистите акции обикновено така става. Хубаво е когато посоката е нагоре, когато се обърне - е, питай някой, дето е преживял 2008, че ти тогава си бил из седемте морета - нямаше ни яхтсмени, ни телефони, ни нищо. И арменският поп се беше покрил даже

Груйооо, Груйййоо- погледни обемите бреее!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Аз
                  Знам бре, разкажи му тогава. Може и ти сам да се похвалиш как го мина. Аз си признавам, че със съответното подходящо инфо тогава, съумях да изляза с едва 20% надолу от абсолютния връх на екселските печалби. Но мои приятели още си държат Билборд на 4,50 май беше и Химче на 17 кинта. Пазар ли бе да го опишеш
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Еми то от ноември не останаха много... А и като превъртях набързо годините назад кога са ги качвали, все е било 25-28.11. Ако не е днес, то по-скоро петъчно за да затвори с голям ръст. Ако сметките са ми верни, при добър конс. отчет ще има сделка на и над 10ка.
                    таз акция от много време не се движи от отчетите в Молдова, а от прищевките на чичикака - млад си, ще се научиш. Ако научиш и думичката пиър и се разровиш за такива, ще разбереш, че тази акция е почти отвързана от реалността на сегмента си. Но всеки се учи, включително и аз

Коментар

• Май до утре ще чукне 10лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                        Не се хващам на бас, а инвестирам. Освен това не искам да загубя, ако прогнозата ми не се сбъдне и се окаже песимистична.
                        хехе, няма проблем , ти си от готините форумци, просто предложих, не беше заяждане, Живи, здрави и успехи - бях ви пускал едно време едни оценки за другата голяма банка в Буджака (ама онова до Созопол, дето Степич някога имаше вила), но на вас пиъри и мислене ви не требват, докато чичикака вършее с ортака

Коментар

....питай някой, дето е преживял 2008...
                          Аз
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Обикновено ги публикуват в последните дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Важното в случая е, да не са ти последните...
                              що не се знае - знае ли се
                              Споко, ще си купи от твоите на 15 лева, ти ще вземеш след това неговите на 20, после пак той твоите на 25 и т.н. - с чистите акции обикновено така става. Хубаво е когато посоката е нагоре, когато се обърне - е, питай някой, дето е преживял 2008, че ти тогава си бил из седемте морета - нямаше ни яхтсмени, ни телефони, ни нищо. И арменският поп се беше покрил даже

Коментар

Искаш ли бас
                                Не се хващам на бас, а инвестирам. Освен това не искам да загубя, ако прогнозата ми не се сбъдне и се окаже песимистична.

Коментар

Working...
                                X