Бързо разтовариха едно камионче...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеОбедни кюфтета полетяха. Май 10ката ще е трудна днес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНапоследък купувачите се съдуждат следобед....така че ако има десетка ще е за последно десет...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМисля, че този месец няма да видим 10-ка, събират пари хората. Дано не съм прав
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНапоследък купувачите се съдуждат следобед....така че ако има десетка ще е за последно десет...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Пак ме хващаш за слушател, а аз работя- сделки правя!!!
Не е да нямаш Казано, че и показано от мен,- да го допълня ако няма да ти е лишно?
Спестявам ти го, зариди дебелоглавието, което демонстрира при Спиди,- в прав текст ти рекох и не само аз- дели на три и барай Япончетосамурайче!
- за протокола априлски ;- лази връз 3,,%Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Браво, щом си се на учил от първата грешка! На мен ми отне повече време, ма пуста алчност.
Инта, старото яре е пръч, а пръч не щъ. Пък и демото не е точно като истинската игра - помня, една приятелка имаше изпит преди години в някой от измислените вузове, дето ѝ бяха дали едно демо с 10 000 долара на Ню Йорк сток ексчейндж - даде ми паролата и за седмица ги направих към 50 000, та после не смогна да ми се отблагодарява, че била с резултат над този на даскала ѝ
Греъме, то не е за разказване, ама нямаше яхти тогава, просто си хортувахме с разни хорица и като събрах 2 и 2, реших, че е 4. Други времена бяха
Пак ме хващаш за слушател, а аз работя- сделки правя!!!
Не е да нямаш Казано, че и показано от мен,- да го допълня ако няма да ти е лишно?
Спестявам ти го, зариди дебелоглавието, което демонстрира при Спиди,- в прав текст ти рекох и не само аз- дели на три и барай Япончетосамурайче!
оспамихме и тука!Last edited by inta53; 25.11.2021, 16:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Знам, горял съм здраво точно с Доверие, но от лакомия. Вярно тогава си научих урока и сега при достигане на таргета, разкарвам всичко. Само и единствено при нови данни правя преоценка на първоначалния план и то рядко.
Инта, старото яре е пръч, а пръч не щъ. Пък и демото не е точно като истинската игра - помня, една приятелка имаше изпит преди години в някой от измислените вузове, дето ѝ бяха дали едно демо с 10 000 долара на Ню Йорк сток ексчейндж - даде ми паролата и за седмица ги направих към 50 000, та после не смогна да ми се отблагодарява, че била с резултат над този на даскала ѝ
Греъме, то не е за разказване, ама нямаше яхти тогава, просто си хортувахме с разни хорица и като събрах 2 и 2, реших, че е 4. Други времена бяхаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
В голяяяма грешка си Груец,- гледах го и му се радвах как пада и не само него, и Химко бе голямата атракция и оградите се смятаха, и полимерите ги мериха на квадрат и с пристанища и гари , ти мен не ме мисли!!!
Дръто яре ял ли си???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...Аз си признавам, че със съответното подходящо инфо тогава, ....
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар