Мечтите за дивидент тук са меко казано wishfull thinking. Да казвам по-груба дума
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Лично на мен отчета ми харесва. Само 1,55 лв. печалба на акция можеше да го повдигнат още до към 2, но ще оставят нещо и за декември явно. Обаче за полугодието беше 0.88 стотинки, което си е почти удвояване и ръст от 25 млн само в постъпленията от лихви спрямо q2.. дерзайте
Само не ми харесва двойното увеличение на задълженията към клиенти и че постъпленията не растат със същия темп като задълженията, но банките най-често се засилват към края на годината..
П.С. Дивидент, ако чичо не реши да танцува ново хоро, не виждам как ще се случи по-рано от септ. 2022 г. Но раздаде ли се дивидент (след покриване на заема за покупка на банката), вече нещата ще отидат към други хоризонти.
И това увеличение с 20 милки на резервите, надали е само за избягване на данъци. Без да е препоръка.Last edited by Network; 29.11.2021, 16:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение1,5506 лева нетна печалба на акция спрямо 0,8269 преди. Ще е хубаво да се даде някой дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Да няма... отчет=избухване
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение1,5506 лева нетна печалба на акция спрямо 0,8269 преди. Ще е хубаво да се даде някой дивидент.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение....... ако искаш да продадеш банката, не ти трябва разрешение от никой... просто продаваш Довериено това са си мои спекулации.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩе се види в сряда... само една банка
но Грую не отчита предимството на това.. поне поред мен... ако искаш да продадеш банката, не ти трябва разрешение от никой... просто продаваш Доверие
но това са си мои спекулации.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеДа няма... отчет=избухване
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениесумарно търсене в момента 47 000 vs 4 282
Доста показателно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеБързо разтовариха едно камионче...само дето не разбират, че ще се печатат пари до откат и да се седи на пари е голяма глупост..тук догодина по 2.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБързат преди отчета
- 1 like
Коментар
Коментар