If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е ти би ли я държал за винаги....пудрия излъсква я ... и я шитка за един милярд примерно( чичо обича големите числа)... за сега му се получава( пъзела)
Ъхъ, ми той за 1,2 милиарда я купи бре, ама в леи, при това молдовански. Вие в момента я надухте до почти 3 милиарда леи - колко по-кръгли числа да станат? Гледам сега отчета на чичоверие - при 77% от чичанбанк, която има 43,7 милки печалба за деветмесечието, ерго 33,7 е делът за чичоверие и 38,6 милки за самото чичоверие за деветмесичето, то чичанбанк е 87% от печалбата тук, т.е. чичоверие е горе-долу изцяло зависимо от чичанбанк. така, нека видим пиъра Агроинд, дето едва ли сте ги чували кои са, нищо че уж сте инвеститори тук - вярно, търгуват се само в Молдова, ама и те с капитализация около 3 милиарда леи, а показателите им са значително по-дорби във всяко едно отношение - и печалба, и активи, и депозити, и каквото се сетите.
Е 2 години са де, не са 20 . Аз нямам представа дали искат и дали могат да я продадат на добра цена, но все пак е опция при наличие на мераклии.
Е ти би ли я държал за винаги....пудрия излъсква я ... и я шитка за един милярд примерно( чичо обича големите числа)... за сега му се получава( пъзела)
Не знам какво са подписвали... но реално нямаме продажба по този начин... нещо като с имотите... правиш фирма купуваш имота.. и като се появи купувач продаваш фирмата... най-малкото спестяваш данъци и е лесно можеш от тук да си пуснеш съдружник пак без да питаш никой... Това са си мои спекулации.. но мога и тотално да бъркам...да е невъзможно.. ако се сетите следващия път като сте на кафе питайте.
По принцип винаги съм си мислил, в подкрепа на Грую, че дори е добре да сме чиста акция .. само една банка но Грую не отчита предимството на това.. поне поред мен... ако искаш да продадеш банката, не ти трябва разрешение от никой... просто продаваш Доверие но това са си мои спекулации.
Коментар