Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хаха, баси въпроса!? Че нали точно ти съветваше да се маха този шит на 4 лв., че като нищо ще ходи пак на 3
Еми на, послушал те е човека.. сега му се подиграваш.. няма такъв откачалник като теб груйчо
Форумът, ако не си разбрал, е място за споделяне на знания и умения -всеки се интересува от конкретна компания и знае за нея повече от останалите, защото е имал времето да се рови. Затова форумът е полезен. Разбира се, не и за търгуващи на коленци или слушалка, за тях важното е да не изпуснат вътрешното инфо, което на други пазари щеше да доведе до сериозни санкции, затова си цъкат само на БФБ, щото толкова си могатNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Продадох 10к на около 9,60.. а съдружника постояно купува и продава и все вътрешно
хаха... ..а тези дето продаде за къщата си ги възстанови на увеличението... Плана ми е да не продавам повече Доверие.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Продаваш ли вече? Как е аверът ти, дето продаваше на около 4 кинта ли беше, че строеше къща?.. а съдружника постояно купува и продава и все вътрешно
хаха... ..а тези дето продаде за къщата си ги възстанови на увеличението... Плана ми е да не продавам повече Доверие.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Батя, къде виждаш цената през март-април?
Аз като беше за купуване си го казвах.. който чул, чул! Който не е пожелал.. да си плува както си знае
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Продаваш ли вече? Как е аверът ти, дето продаваше на около 4 кинта ли беше, че строеше къща?
Еми на, послушал те е човека.. сега му се подиграваш.. няма такъв откачалник като теб груйчо
- 5 Харесвания
Коментар
-
Здравко, ако помниш преди време ти казах точно, че емоциите пречат на инвестирането!
Правил съм я тази грешка няколко пъти, но за 20 г. на БФБ все трябваше да науча нещо
Много съм доволен, че прогнозите ми тук се изпълняват по-бързо от очакваното..
Средна на придобиване - 4,04 лв.
Успех, Батя, дано знаеш кога да кешираш!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Здравко, ако помниш преди време ти казах точно, че емоциите пречат на инвестирането!
Правил съм я тази грешка няколко пъти, но за 20 г. на БФБ все трябваше да науча нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКакъв е този глад за акции, какво е това нещо! Оборот от един милион за нищо го нямате !
Не влезнах тук единствено заради некоректността на Чичо !
- 6 Харесвания
Коментар
-
Без такива прогнози...Приемат се само над 11.40
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Кончето се укроти.
Днес затваряме на 11лв.Приемат се само над 11.40
Коментар
-
Утре пак да дадеш прогноза
Днес затваряме на 11лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеФрий флоута продължава да намалява и вчера, както и акционерите. Какво ли означава това?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар