Не ми харесва нещо работата тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
По-принцип е така, съгласен съм. НО дали Чичо има за целта да праща Доверие в небесата... Или пък ще лъска имидж докато има възможност да продаде банката, а кой знае може би и целия фонд и да пенсионира пра-пра-пра внуците.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ааа на мен ми е все тая за 5 стинки.Ама развали на човека прогнозата
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Сори за което, но всеки с номера си!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Не позна ...но в понеделник за 11 да си мислиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНекъф продаде 100 акции само за да ти прецака прогнозата
Сори за което, но всеки с номера си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Да, има заем, но те като си вземат дивидент 30-50 % от печалбата на банката, ще има и за лихвите и за главницата и за някоя стотинка дивидент. Аз поне, ако зависеше от мен, така бих направил. Това ще изведе Доверие на ново равнище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеТози от дясно с 20те хилки май му секна ентусиазма... Изчезна безследно... Успешно май ще издържи теста тая 10ка. Напред към 12ката следващите 2 седмици
- 1 like
Коментар
-
Аз по-скоро си мислех за кораба-майка... След тия варанти и това бясно изкупуване последните 2 дни, там ще изкочи заека...
Лично аз Доверие почти не го виждам като раздаден дивидент 2022 г., освен това първо заем има да покрива. Но наистина там цъфне ли, дори и стотинка на акция, ще излети самолета..
- 1 like
Коментар
-
С ден закъснение май вървят съобщенията. Но наистина ще е интересно ако Чичо още не е танцувал, а му предстои да го направи. Ако е с размерите с които се развихри във Фармата, тук цената може и да подмине 12-ката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Аз за Трейдинга съм 80 %, че ще има дивидент. За Доверие не го изключвам, има възможност за малък такъв, но той ще е с голяма знаковост. Ама дребен инвеститор предполага, а г-н Донев разполага...
Лично аз Доверие почти не го виждам като раздаден дивидент 2022 г., освен това първо заем има да покрива. Но наистина там цъфне ли, дори и стотинка на акция, ще излети самолета..
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Не позна ...но в понеделник за 11 да си мислиш
Хубави и спокойни почивни дни на всички
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Да но пък има нездрав интерес и към тая артия. Верно че и чичевите игрички хващат дикиш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНекъф продаде 100 акции само за да ти прецака прогнозата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз от обяд си мисля за 10.50
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар