IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честит празник банкери!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fena Разгледай мнение

Факт е, че много агресивно се изкупува Доверие.. Факт е, че ще имаме и ново провителство различно от Герб... така,че като нищо може да видим 12+ .. Успех на повярвалите в акцията!
      И с големи обеми, интересно е много....

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Още тази седмица мисля, че ще видим кота 11 лв. И за Коледа, най-късно Нова Година ще се поздравим с 12+
        Факт е, че много агресивно се изкупува Доверие.. Факт е, че ще имаме и ново провителство различно от Герб... така,че като нищо може да видим 12+ .. Успех на повярвалите в акцията!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Аз имам подозрения, че още ще се учудваме. Просто тази банка, с тези нарастващи печалби, е огромен фактор. А Доверие още преди години струваше повече от сегашната цена.
          Още тази седмица мисля, че ще видим кота 11 лв. И за Коледа, най-късно Нова Година ще се поздравим с 12+

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Времето ще покаже. Аз съм много учуден от това голямо покачване в цената.
            Аз имам подозрения, че още ще се учудваме. Просто тази банка, с тези нарастващи печалби, е огромен фактор. А Доверие още преди години струваше повече от сегашната цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Смятам ,че Доверие е с по-голям потенциял от Алтерко.При мен Д/А=3/1
              Времето ще покаже. Аз съм много учуден от това голямо покачване в цената.

Коментар

Да, нямам. Продадох на 7,50 лв. Не ми се ставаше космонавт.
                Смятам ,че Доверие е с по-голям потенциял от Алтерко.При мен Д/А=3/1

Коментар

Явно да си скиор ти харесва повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Ето откъде идва

поста е от 17.08.2021
                    Трябва да се върнеш по назад, но така се разваля шегата.... Все тая.На 12 и Грую даже ще се зардва
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

12 - 12.21 … 17 - 12.22 , реалистично ми изглежда, но все пак зависи от много фактори.
                      От тук е.. 19.07

Коментар

Ето от къде идва

поста е от 17.08.2021
                        Трябва да му признаем, че засега знае къде да се позиционира......

Коментар

Само алтерконавт...

Коментар

Мисля, че си в грешка.
                            Мисля, че не съм, но няма никакво значение
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              12
                              Ето откъде идва

поста е от 17.08.2021
                              Last edited by Агресивен бик; 03.12.2021, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Преди време го написах ей така за да дразня....и стана viral...
                                Мисля, че си в грешка.

Коментар

Working...
                                X