IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Искаш ли бас
    Не се хващам на бас, а инвестирам. Освен това не искам да загубя, ако прогнозата ми не се сбъдне и се окаже песимистична.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      Важното в случая е, да не са ти последните...
      що не се знае - знае ли се
      Не, не са. Както е казал Гордо Гековски "Всички имаме нужда от кеш за да играем с големите момчета.."...или както беше там във филма
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        И двете може би. Но аз се минАх де.Клъвнаха ми 1000 бройки. Не ги изтеглих навреме.

Важното в случая е, да не са ти последните...
        що не се знае - знае ли се

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Като стане догодина по това време 20-25 лв ще ти отговоря.
          Искаш ли бас
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
            Пак пришпориха коня... Забелязал съм, че точно преди да публикуват отчети се получават подобни рън-ове. Най-вероятно до довечера или утре ще цъфне голям отчет към деветмесечието.
            Обикновено ги публикуват в последните дни.
            Life won't wait for you.

Коментар

Йоще малечко и тук и става чиста акция -така ще си имаме 2 на пазара + дирижаблите по Стара планина. Винаги съм се чудил кое е по-срамното за борсата - еталон за коректност да ти е заложна къща, или водеща акция да ти е молдовска банка?
              И двете може би. Но аз се минАх де.Клъвнаха ми 1000 бройки. Не ги изтеглих навреме.
              Life won't wait for you.

Коментар

Йоще малечко и тук и става чиста акция -така ще си имаме 2 на пазара + дирижаблите по Стара планина. Винаги съм се чудил кое е по-срамното за борсата - еталон за коректност да ти е заложна къща, или водеща акция да ти е молдовска банка?
                Като стане догодина по това време 20-25 лв ще ти отговоря.

Коментар

Получи се като тапите в Алтерко
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Пак пришпориха коня... Забелязал съм, че точно преди да публикуват отчети се получават подобни рън-ове. Най-вероятно до довечера или утре ще цъфне голям отчет към деветмесечието.

Коментар

Ко рече?
                      Получи се като тапите в Алтерко
                      Life won't wait for you.

Коментар

Скука...
                        Ко рече?

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                          И ся що дърпате лъва за опашката друга работа нямате ли си
                          Скука...
                          Life won't wait for you.

Коментар

• И ся що дърпате лъва за опашката друга работа нямате ли си

Коментар

Вече са наши съмишленици.
                              Едва ли
                              Life won't wait for you.

Коментар

Виждам, че от известно време имаме спокойтвие от пристъствието на апостолите на просвещението.....Светците вече не се грижат да спасят парите ни ...
                                Шшшш, тия работи дори не се и казват на глас.. Ще вземе да се чуе и пак ще има модераторите да трият. Лудите, лудите... те да са живи .

Коментар

Working...
                                X