Днес 10-ка!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Пак ме хващаш за слушател, а аз работя- сделки правя!!!
Не е да нямаш Казано, че и показано от мен,- да го допълня ако няма да ти е лишно?
Спестявам ти го, зариди дебелоглавието, което демонстрира при Спиди,- в прав текст ти рекох и не само аз- дели на три и барай Япончетосамурайче!
- за протокола априлски ;- лази връз 3,,%Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Браво, щом си се на учил от първата грешка! На мен ми отне повече време, ма пуста алчност.
Инта, старото яре е пръч, а пръч не щъ. Пък и демото не е точно като истинската игра - помня, една приятелка имаше изпит преди години в някой от измислените вузове, дето ѝ бяха дали едно демо с 10 000 долара на Ню Йорк сток ексчейндж - даде ми паролата и за седмица ги направих към 50 000, та после не смогна да ми се отблагодарява, че била с резултат над този на даскала ѝ
Греъме, то не е за разказване, ама нямаше яхти тогава, просто си хортувахме с разни хорица и като събрах 2 и 2, реших, че е 4. Други времена бяха
Пак ме хващаш за слушател, а аз работя- сделки правя!!!
Не е да нямаш Казано, че и показано от мен,- да го допълня ако няма да ти е лишно?
Спестявам ти го, зариди дебелоглавието, което демонстрира при Спиди,- в прав текст ти рекох и не само аз- дели на три и барай Япончетосамурайче!
оспамихме и тука!Last edited by inta53; 25.11.2021, 16:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Знам, горял съм здраво точно с Доверие, но от лакомия. Вярно тогава си научих урока и сега при достигане на таргета, разкарвам всичко. Само и единствено при нови данни правя преоценка на първоначалния план и то рядко.
Инта, старото яре е пръч, а пръч не щъ. Пък и демото не е точно като истинската игра - помня, една приятелка имаше изпит преди години в някой от измислените вузове, дето ѝ бяха дали едно демо с 10 000 долара на Ню Йорк сток ексчейндж - даде ми паролата и за седмица ги направих към 50 000, та после не смогна да ми се отблагодарява, че била с резултат над този на даскала ѝ
Греъме, то не е за разказване, ама нямаше яхти тогава, просто си хортувахме с разни хорица и като събрах 2 и 2, реших, че е 4. Други времена бяхаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
В голяяяма грешка си Груец,- гледах го и му се радвах как пада и не само него, и Химко бе голямата атракция и оградите се смятаха, и полимерите ги мериха на квадрат и с пристанища и гари , ти мен не ме мисли!!!
Дръто яре ял ли си???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...Аз си признавам, че със съответното подходящо инфо тогава, ....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Инта, млад си на борсата, не ги помниш времената, когато наистина имаше флагман и примерно маляките слагаха сделки по 1 милка през Пиреос - аре да не ти казвам и имена на форумци, че ти си знаеш твоите яхтсмениТогава имаше борса (вярно, надута), сега имаме 2 чисти акции и няколко дирижабъла, задвижвана едната от надеждата да се продаде на западен баламурник, а другата от игричките на чичикака и ортака. То и хора на борсата не останаха, ама това е друга тема. Аре, спирам - здраве и успехи тук
Дръто яре ял ли си???
- 2 Харесвания
Коментар
-
таз акция от много време не се движи от отчетите в Молдова, а от прищевките на чичикака - млад си, ще се научиш. Ако научиш и думичката пиър и се разровиш за такива, ще разбереш, че тази акция е почти отвързана от реалността на сегмента си. Но всеки се учи, включително и аз
Коментар
-
Груйооо, Груйййоо- погледни обемите бреее!!!Тогава имаше борса (вярно, надута), сега имаме 2 чисти акции и няколко дирижабъла, задвижвана едната от надеждата да се продаде на западен баламурник, а другата от игричките на чичикака и ортака. То и хора на борсата не останаха, ама това е друга тема. Аре, спирам - здраве и успехи тук
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Еми то от ноември не останаха много... А и като превъртях набързо годините назад кога са ги качвали, все е било 25-28.11. Ако не е днес, то по-скоро петъчно за да затвори с голям ръст. Ако сметките са ми верни, при добър конс. отчет ще има сделка на и над 10ка.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗнам бре, разкажи му тогава. Може и ти сам да се похвалиш как го мина. Аз си признавам, че със съответното подходящо инфо тогава, съумях да изляза с едва 20% надолу от абсолютния връх на екселските печалби. Но мои приятели още си държат Билборд на 4,50 май беше и Химче на 17 кинта. Пазар ли бе да го опишешЗатова пък обиците ми помагат сега. Особено за следващия тригодишен план.
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Споко, ще си купи от твоите на 15 лева, ти ще вземеш след това неговите на 20, после пак той твоите на 25 и т.н. - с чистите акции обикновено така става. Хубаво е когато посоката е нагоре, когато се обърне - е, питай някой, дето е преживял 2008, че ти тогава си бил из седемте морета - нямаше ни яхтсмени, ни телефони, ни нищо. И арменският поп се беше покрил даже
Груйооо, Груйййоо- погледни обемите бреее!!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАзNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар