If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
котарака ми май ще се окаже прав:
24 септември 2021, 16.16 ч.
С риск и тука да стана досаден ще дам една консервативна прогноза - 10 леа до Коледа 2021 хихихи
Абе, защо ми се струва, че липсва още един виден инвеститор, който ни убеждаваше колко сме глупави и че не си заслужава, Дано някой, който го е послушал не го е набил.
Ако питаш за Хари, щом днес на обяд не се появи, значи не са го пуснали ! Обикновено в петъците по обяд почва с изявите си !
котарака ми май ще се окаже прав:
24 септември 2021, 16.16 ч.
С риск и тука да стана досаден ще дам една консервативна прогноза - 10 леа до Коледа 2021 хихихи
Абе, защо ми се струва, че липсва още един виден инвеститор, който ни убеждаваше колко сме глупави и че не си заслужава, Дано някой, който го е послушал не го е набил.
Само глупаците правят повече от веднъж една и съща грешка С чичикака се играе само и единствено ако си на неговото коленце и ти е казал какви са му картите. Аз на мъжко коляно нямам намерение да сядам, но всеки с мислите и желанията си - цацата накрая ще бъде наиграна както винаги. Точно като тези, които при много по-дбрата като фундамент Софарма Трайдинг, викаха на 9 кинта, че е евтино и компанията е дивидентна. Дано успеете да кеширате навреме!
Не съжалявам за двете "грешки" Алтерко и Доверие. А ти прав ли беше, че не си инвестирал в тях? Пак ли би постъпил по същия начин?
Груйче, ти навремето беше нагроцал Алпиниста, и той беше някакъв невероятен мошеник, щото ти беше влезнал в Агрокредита на 1,36 лв при положение, че вече бяха обявили увеличение на 1,10 лв. и после много плюнка изплю в оная тема, че космосът ти е крив.
Май много станаха тия дето не ги долюбваш? Да не би да има един нищожен процент грешка и при тебе?
Само глупаците правят повече от веднъж една и съща грешка С чичикака се играе само и единствено ако си на неговото коленце и ти е казал какви са му картите. Аз на мъжко коляно нямам намерение да сядам, но всеки с мислите и желанията си - цацата накрая ще бъде наиграна както винаги. Точно като тези, които при много по-дбрата като фундамент Софарма Трайдинг, викаха на 9 кинта, че е евтино и компанията е дивидентна. Дано успеете да кеширате навреме!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар