Първоначално изпратено от Zdravko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Много ми е странно ако сте очаквали някой да излезе и да изкупи правата скъпи, като може и евтино.
аз бях готов с негативния сценарий. За целта си продадох правата на около 40 стинки и купих нови четири пъти повече, за да взема нови акции на около 4,9 лв бройката, с които да компенсирам спада при основния пакет от акции.
Ако се беше случил положителния сценарий, просто щях да съм си продал правата, но основния портфейл нямаше да е спаднал. Поздрави
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Чичо пак изненада
Аз съм доволен, че имам само права към момента
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнение
Аз съм малко недоволен, защото можех да ги продам на 7,20 и после да ги купя на 4,88, което не е загуба, а само пропусната полза и не заслужава толкова кахърене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
0,286
Нормирах ги обаче за да сравня брой и цена. Щото на бфб не циркулират прекалено големи освободни парични маси. Малко субективна оценка, но в случая някакъв първичен ориентир.
Всичко добро пожелавам, като за един от най-ценните и точни форумни участници !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз съм недоволен.
Аааа, не само ти, не очаквах по долу от 0,256 , нооо и така си е баш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз съм недоволен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз съм недоволен.Аз пот гаулайтерите питам някой да е недоволен - Скоти да рече нещо, че щеше да изкупува всичко, алчния дали продаде или още купува на 7+, фортифицираният е ясен, че ще се покрие, както винаги, и т.н.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. Още веднъж да попитам - един поне ще рече ли, че е недоволен? просто ми е интересно? Или пак всички са мега доволни при всички положения - те такива акционери са истинското богатство на всеки чичикак - НАЙ и т.н.
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ба гу, има ли някой, който да не е доволен? особено онези, дето купиха на 7+ лева в очакване на светлото бъдеще! Щели да ми играят с чичикака с белязаните карти, като и банката ( в прекия и преносния смисъл) е в него - буахахаха.
И като се замисля колко гаулайтери се изредиха в темата, то нещата се навръзват, както винаги - предният път слезе от 7 кинта, и сега 7 се оказа върхът и после пак по пързалката (макар че с чичикака никога нищо не се знае). остава да спихне и другият мега балоняк при халтурата, та да си останем с нормалната борсичка, в която има 2 адсица и една заложна къща на кръст, щото другото е или мега талаш, или мега стропланински дирижабъл.
П.С. Още веднъж да попитам - един поне ще рече ли, че е недоволен? просто ми е интересно? Или пак всички са мега доволни при всички положения - те такива акционери са истинското богатство на всеки чичикак - НАЙ и т.н.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
....Дори аукциона на Алтерко беше за 13 стинки ...
Коментар
Коментар