If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Банда, мина ми и нещо друго през главата... изключваме ли напълно търгово предложение? По този въпрос си мисля, че е много важно къде отидоха акциите защото ако са в свързани лица и в даден момент преминат 50%, то би трябвало да има търгово? Вие какво мислите?
Някой сеща ли се как можем да разберем къде отидоха?
Много ми е приятно да си задавам въпроси и да търся отговори, а тук непрекъснато излизат някакви интересни казуси
Интересно... за да се увеличи фф при положение, че минаха в една сделка си мисля, че на извънборсов пазар са ги раздробили в две или повече (за да не минат 5%) Погледнах на сайта на борсата и не видях такова нещо, но скоро им звънях по подобен казус и ми обясниха, че не са длъжни да ги обявяват там.
Поредната лекция за тънкостите на капиталовите пазари Вие какво мислите?
ИП може да обединява поръчките на няколко свои клиента. Това че пакета е минал в една сделка не значи че купувача му е един.
Монти, на срещите никога не е ставало въпрос за цени на търгово, вход и т.н. На мен много ми се искаше да има търгово и си мислих, че след като има писмо в КЗК и там е описано дори как ще стане предположих, че така ще го направят, но явно г-н Донев не е на такова мнение и както писа фортис е обяснил защо е било това разяснение в КЗК.
Попитах го дали е удобно да го напише и тук защото аз не мога да го възпроизведа и избягвам да пиша какво се е говорило.
Абе и аз малко остро реагирах на няколко коментара но понякога емоциите надделяват и Фортис и Инта са свестни хора и дано не съм ги засегнал.
Така се е паднало тези сделки да са около ОСА на Софарма и акционерите на Софарма имат право да знаят и не ги обвинявам за нищо. Помислих си че някой хора натискат цената преди търговото и затова може да съм писал извън темата.
От Софарма и Донев съм видял много добри печалби особено когато го бяха атакували около неговият бивш съдружник и вестниците. Знаеш акцията беше на 2лв и ми беше една от основните акции в портфейла въпреки че тогава приказваха какво ли не за него. И Софарма Имоти съм купувал многократно а за Софарма Трейдинг още съжалявам че я изтървах на около 2 лв
Не съм казал че не са свестни ,но тук не сме да се обичаме ....а пари да изкарваме.
Ако не бях направил същия анализ , цена около 2 и мажо няма да бърза и аз излезох около 2,10-2,15 ..
Сега щях огън и жупел да сея ако анализа ми беше на около 2,8 примерно ,Не защото не е толкова цената а защо някой от инвеститорите в Доверие или извън Доверие ,знаят по рано от другите бъдещите действия или проекто действия на мажо...като цена и търгово..
Ами ако мажо щеше да го прави на 4 и веднага....?
Като/ако/ купя пак ще се впиша пак при вас ....
Не е препоръка.....
Интересно... за да се увеличи фф при положение, че минаха в една сделка си мисля, че на извънборсов пазар са ги раздробили в две или повече (за да не минат 5%) Погледнах на сайта на борсата и не видях такова нещо, но скоро им звънях по подобен казус и ми обясниха, че не са длъжни да ги обявяват там.
Поредната лекция за тънкостите на капиталовите пазари Вие какво мислите?
Приемам възможната цена под 1,90 ,даже и по долЕ , даже и право на мажо да определя цената но не и да го обсъжда с едни за разлика с други преди да е обявено на БФБ , а начина по който днес ви разпънаха тук държатели на хартиите не е истина ...
Инквизицията работи по рафинирано ,тук си беше "назателна акция" , това е точната дума която е истина , мисля че тия използва ...
Не знам какво си говорите на ОСА но това си е жива Манипулация....до колко и колко и какао..?
Ама сме в БГ....!
П.П. Добре че морето е синьо...
Абе и аз малко остро реагирах на няколко коментара но понякога емоциите надделяват и Фортис и Инта са свестни хора и дано не съм ги засегнал.
Така се е паднало тези сделки да са около ОСА на Софарма и акционерите на Софарма имат право да знаят и не ги обвинявам за нищо. Помислих си че някой хора натискат цената преди търговото и затова може да съм писал извън темата.
От Софарма и Донев съм видял много добри печалби особено когато го бяха атакували около неговият бивш съдружник и вестниците. Знаеш акцията беше на 2лв и ми беше една от основните акции в портфейла въпреки че тогава приказваха какво ли не за него. И Софарма Имоти съм купувал многократно а за Софарма Трейдинг още съжалявам че я изтървах на около 2 лв
кой е купил на 2.04 лв? Да не мислиш че Донев ще продаде на друг част от ДОХ? а пък дългосрочно ще го изкупува?
ако е Телекомплект то нали Донев е съсобственик!
Приемам възможната цена под 1,90 ,даже и по долЕ , даже и право на мажо да определя цената но не и да го обсъжда с едни за разлика с други преди да е обявено на БФБ , а начина по който днес ви разпънаха тук държатели на хартиите не е истина ...
Инквизицията работи по рафинирано ,тук си беше "назателна акция" , това е точната дума която е истина , мисля че тия използва ...
Не знам какво си говорите на ОСА но това си е жива Манипулация....до колко и колко и какао..?
Ама сме в БГ....!
П.П. Добре че морето е синьо...
няколко пъти беше разяснено защо се прави това нещо
беше казано и защо са питали КЗК и каква беше функцията на това питане
Мр. Профит беше там и го чу поне два пъти това разяснение
1. Каква е цената, при която е склонен да направи търгово и въобще склонен ли е на такова?
2. Сегашната справедлива цена не устройва г-н Донев и той не иска да я плати поради някакви си причини (много е висока)
Това се вижда от действията му защото ако беше ок с това щеше да има търгово. Сега стана ясно, че търгово скоро няма да има.
3. Доверие има ли желанието и възможностите да расте без търгово от страна на Софарма.
По 1 си мисля, че не му харесват сегашните цени иначе е склонен на такова. Отхвърлям възможността въобще да няма интерес защото всяко нещо, което може да носи пари при определена цена провокира интерес, а той го познава много добре и предполагам, че знае каква е тази цена.
По 2 ако има интерес при определени цени, то Доверие вероятно ще падне до тях и те може да ни покажат и къде се намира 3. Днес паднахме до 2 лв. Дали са там?
Да погледнем от страната на г-н Донев:
Защо да прави търгово при 4 лв ако не иска да плати тази цена? По-голям от Пазара няма и реално в момента той може да купува около 2 лв и фактът, че цените не растат означава, че Пазарът не вярва в справедливата цена от 4 лв и за Него тази цена е около 2 лв в момента.
Коментар