Какво стана сега отново към 2,15 ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Не са загубени до толкова,че акцията има стойност по-висока от текущата! Просто парите трябва да си починат малко, защото ръста беше много бърз.
Въпрос на време е цената да се покачи (по твоите сметки бе някъде около 3,90 или се бъркам, не ми се рови назад, според мен не е толкова високо но не е и 2лв, макар че моят таргет е под 2 лв)
Който изчака и задържи, акциите за определено време ще спечели.
За колко време обаче аз не знам!!!!!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Тук възниква въпросът до колко не са загубени?Особено написано с тези три удивителни
Въпрос на време е цената да се покачи (по твоите сметки бе някъде около 3,90 или се бъркам, не ми се рови назад, според мен не е толкова високо но не е и 2лв, макар че моят таргет е под 2 лв)
Който изчака и задържи, акциите за определено време ще спечели.
За колко време обаче аз не знам!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo
хаха абе ние да не вземем да се борим за Софикс сегамайтап да става че иначе главата ме цепи здраво
А да го гледаш отблизо си е... аз лично покрай тая акция колко неща научих... дори и да загубя си мисля, че ще е от полза
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеОще веднъж, казвам успех на колегите, вложенията в тази акция не са загубени!!!
ПП: Не съм присъствал на събранието, за което съжалавам!Особено написано с тези три удивителни
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеМоже би аз не съм те разбрал... но идеята ми е, че когато някой има акции не можеш да очакваш от него да бъде обективен и си признах, че до някаква степен съм обременен. Има хора, които нямат акции и понеже не съм от тях предполагам, че те не са обременени и ти можеш да видиш и тяхното мнение. Ти от кои си?
Даже бих си купил още при други по-ниски цени. Което отново казвам, че не смятам акцията за надценена!
Ние сме много "малки" играчи (поне аз) в тази игра, и колкото и да не ми се ще правилата ги определят големите, това е реалноста за съжаление!
Още веднъж, казвам успех на колегите, вложенията в тази акция не са загубени!!!
ПП: Не съм присъствал на събранието, за което съжалавам!
Коментар
-
Може би аз не съм те разбрал... но идеята ми е, че когато някой има акции не можеш да очакваш от него да бъде обективен и си признах, че до някаква степен съм обременен. Има хора, които нямат акции и понеже не съм от тях предполагам, че те не са обременени и ти можеш да видиш и тяхното мнение. Ти от кои си?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМного ми харесва посоката, в която се движи акциятаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Имаш ли представени две различни гледни точки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеЗащо да не е коректно, нали затова е форума???
За пореден път се убеждавам, че тук се пише само и единствено когато, някой съфорумец има материален интерес! Всичко останало е бла; бла блаKeep going ...
Коментар
-
1 акция не съм продал, а не споделям защото си мисля, че не е коректно
За пореден път се убеждавам, че тук се пише само и единствено когато, някой съфорумец има материален интерес! Всичко останало е бла; бла бла
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Моята мотивация е човек да направи информиран избор при инвестирането. Защото забелязах как вчера сутрин никой не беше споменал какво се говореше на срещата и подозиран че тези които имаха акции и бяха на срещата можеха да продадат на всички останали.Keep going ...
Коментар
Коментар