IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво стана сега отново към 2,15 ли?
    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Сега да не си помислиш, че са вярни. Пълен аматьор съм, но имам желание и каквото съм чел и видял съм се опитал да го направя...
      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Не са загубени до толкова,че акцията има стойност по-висока от текущата! Просто парите трябва да си починат малко, защото ръста беше много бърз.

Въпрос на време е цената да се покачи (по твоите сметки бе някъде около 3,90 или се бъркам , не ми се рови назад, според мен не е толкова високо но не е и 2лв, макар че моят таргет е под 2 лв)
        Който изчака и задържи, акциите за определено време ще спечели.
        За колко време обаче аз не знам!!!!!
        Видя какво ме направиха за моите сметки... ама поне да излезе някой и да ми каже, ей тук бъркаш, това не е така, погледни еди кое си
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Тук възниква въпросът до колко не са загубени? Особено написано с тези три удивителни
          Не са загубени до толкова,че акцията има стойност по-висока от текущата! Просто парите трябва да си починат малко, защото ръста беше много бърз.

Въпрос на време е цената да се покачи (по твоите сметки бе някъде около 3,90 или се бъркам , не ми се рови назад, според мен не е толкова високо но не е и 2лв, макар че моят таргет е под 2 лв)
          Който изчака и задържи, акциите за определено време ще спечели.
          За колко време обаче аз не знам!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo

хаха абе ние да не вземем да се борим за Софикс сега майтап да става че иначе главата ме цепи здраво
            Какво да ти кажа... баси екшъна е тук А да го гледаш отблизо си е... аз лично покрай тая акция колко неща научих... дори и да загубя си мисля, че ще е от полза
            Keep going ...

Коментар

Още веднъж, казвам успех на колегите, вложенията в тази акция не са загубени!!!

ПП: Не съм присъствал на събранието, за което съжалавам!
              Тук възниква въпросът до колко не са загубени? Особено написано с тези три удивителни
              Keep going ...

Коментар

• 80 000 оборот и -5% = зле

Коментар

Може би аз не съм те разбрал... но идеята ми е, че когато някой има акции не можеш да очакваш от него да бъде обективен и си признах, че до някаква степен съм обременен. Има хора, които нямат акции и понеже не съм от тях предполагам, че те не са обременени и ти можеш да видиш и тяхното мнение. Ти от кои си?
                  Ами колкото и да не ти се вярва аз имам акции, и тези които останаха не мисля да ги продавам !
                  Даже бих си купил още при други по-ниски цени. Което отново казвам, че не смятам акцията за надценена!

Ние сме много "малки" играчи (поне аз) в тази игра, и колкото и да не ми се ще правилата ги определят големите, това е реалноста за съжаление!

Още веднъж, казвам успех на колегите, вложенията в тази акция не са загубени!!!

ПП: Не съм присъствал на събранието, за което съжалавам!

Коментар

• Може би аз не съм те разбрал... но идеята ми е, че когато някой има акции не можеш да очакваш от него да бъде обективен и си признах, че до някаква степен съм обременен. Има хора, които нямат акции и понеже не съм от тях предполагам, че те не са обременени и ти можеш да видиш и тяхното мнение. Ти от кои си?
                    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                      Много ми харесва посоката, в която се движи акцията
                      И на мен. До тук + 260%.
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Имаш ли представени две различни гледни точки?
                        Не разбрах въпроса ?

Коментар

Защо да не е коректно, нали затова е форума???
                          За пореден път се убеждавам, че тук се пише само и единствено когато, някой съфорумец има материален интерес! Всичко останало е бла; бла бла
                          Имаш ли представени две различни гледни точки? Според мен имаш...
                          Keep going ...

Коментар

• Много ми харесва посоката, в която се движи акцията
                            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

1 акция не съм продал, а не споделям защото си мисля, че не е коректно
                              Защо да не е коректно, нали затова е форума???
                              За пореден път се убеждавам, че тук се пише само и единствено когато, някой съфорумец има материален интерес! Всичко останало е бла; бла бла

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Моята мотивация е човек да направи информиран избор при инвестирането. Защото забелязах как вчера сутрин никой не беше споменал какво се говореше на срещата и подозиран че тези които имаха акции и бяха на срещата можеха да продадат на всички останали.
                                1 акция не съм продал, а не споделям защото си мисля, че не е коректно
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X