If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моята мотивация е човек да направи информиран избор при инвестирането. Защото забелязах как вчера сутрин никой не беше споменал какво се говореше на срещата и подозиран че тези които имаха акции и бяха на срещата можеха да продадат на всички останали.
Явно и така са направили, след което казаха какво се е говорило...
Изведнъж се навъдиха много хора да ни обясняват как дружеството не струвало и как нямало да има търгово скоро... Да се чуди човек каква им е мотивацията
Моята мотивация е човек да направи информиран избор при инвестирането. Защото забелязах как вчера сутрин никой не беше споменал какво се говореше на срещата и подозиран че тези които имаха акции и бяха на срещата можеха да продадат на всички останали.
Доста от тук пишещите скачат яко и мислят, че сме надценени и не заслужаваме да влезем в Софарма. [/QUOTE]
Аз не мисля, че "Доверие" няма място в "Софарма", просто не на тази цена, както споделих и преди няколко дена, което пък не значи че компанията не струва толкова!
Просто всеки иска да купи нещо "Скъпо" на евтина цена!!!
И всеки сам отиграва ситуация, аз все още притежавам акции на "Доверие", но закупени вече без пари !
Дали те забравят, или ние пък си мислим някакви невъзможни неща... осъзнах, че съм обременен като притежавам акции и е хубаво да видиш и чуждо, различно мнение.
Скачащите тук забравят, че Доверие притежава и много имоти, както и странични активи, които струват доста пари. Фокусират се само в текущите резултати, а цената на една компания е не само в бизнесите й.
Не знам доколко зависят нещата от надзорния съвет. Чух от приятел, че е буден младеж, а като цяло България пък и Доверие имат нужда от такива. Смениха и изпълнителния директор... ама честно да ти кажа, май няма как да стане веднага, колкото и да ми се иска
Доста от тук пишещите скачат яко и мислят, че сме надценени и не заслужаваме да влезем в Софарма. Може и да са прави и на първо време това виждаме и като действия. Историята на Доверие олицетворява много добре и историята на България и прехода. Искрено ми се иска да вярвам, че нещата могат да се променят, но дали ще стане времето ще покаже...
Не знам доколко зависят нещата от надзорния съвет. Чух от приятел, че е буден младеж, а като цяло България пък и Доверие имат нужда от такива. Смениха и изпълнителния директор... ама честно да ти кажа, май няма как да стане веднага, колкото и да ми се иска
Доста от тук пишещите скачат яко и мислят, че сме надценени и не заслужаваме да влезем в Софарма. Може и да са прави и на първо време това виждаме и като действия. Историята на Доверие олицетворява много добре и историята на България и прехода. Искрено ми се иска да вярвам, че нещата могат да се променят, но дали ще стане времето ще покаже...
Според мен също ... единственият човек който знае какво точно ще се случи е г-н Донев и най-близките хора от екипа му. Всичко останало е предположения и догадки ... успех на всички имащи акции в позицията.
Дела на Софарма в ДОХ е паднал на 24,97% след продажбата на 1 494 300 акции
И още 1 официално съобщение -
Уведомление по чл. 3, ал. 1, т.26 и чл. 19 т.1 буква "а" на Регламент ЕС 596/2014
06/06/2017
Постъпило уведомление по чл.3, ал.1 , т.26 и чл.19 т.1 буква „а” на Регламент ЕС 596/2014 от Софарма АД за сключени сделки с акции от капитала на Доверие Обединен Холдинг АД, както следва:
Обобщена информация: разпореждане с 1 509 536 броя акции, среднопретеглена цена 2.040 BGN. Дата на сделките 02.06.2017 г.
Коментар