IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Банда, мина ми и нещо друго през главата... изключваме ли напълно търгово предложение? По този въпрос си мисля, че е много важно къде отидоха акциите защото ако са в свързани лица и в даден момент преминат 50%, то би трябвало да има търгово? Вие какво мислите?

Някой сеща ли се как можем да разберем къде отидоха?

Много ми е приятно да си задавам въпроси и да търся отговори, а тук непрекъснато излизат някакви интересни казуси
    Keep going ...

Коментар

• Благодаря, това не го знаех
      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
        Интересно... за да се увеличи фф при положение, че минаха в една сделка си мисля, че на извънборсов пазар са ги раздробили в две или повече (за да не минат 5%) Погледнах на сайта на борсата и не видях такова нещо, но скоро им звънях по подобен казус и ми обясниха, че не са длъжни да ги обявяват там.

Поредната лекция за тънкостите на капиталовите пазари Вие какво мислите?
        ИП може да обединява поръчките на няколко свои клиента. Това че пакета е минал в една сделка не значи че купувача му е един.

Коментар

• Монти, на срещите никога не е ставало въпрос за цени на търгово, вход и т.н. На мен много ми се искаше да има търгово и си мислих, че след като има писмо в КЗК и там е описано дори как ще стане предположих, че така ще го направят, но явно г-н Донев не е на такова мнение и както писа фортис е обяснил защо е било това разяснение в КЗК.

Попитах го дали е удобно да го напише и тук защото аз не мога да го възпроизведа и избягвам да пиша какво се е говорило.
          Last edited by Mr.Profit; 07.06.2017, 11:01.
          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Абе и аз малко остро реагирах на няколко коментара но понякога емоциите надделяват и Фортис и Инта са свестни хора и дано не съм ги засегнал.

Така се е паднало тези сделки да са около ОСА на Софарма и акционерите на Софарма имат право да знаят и не ги обвинявам за нищо. Помислих си че някой хора натискат цената преди търговото и затова може да съм писал извън темата.

От Софарма и Донев съм видял много добри печалби особено когато го бяха атакували около неговият бивш съдружник и вестниците. Знаеш акцията беше на 2лв и ми беше една от основните акции в портфейла въпреки че тогава приказваха какво ли не за него. И Софарма Имоти съм купувал многократно а за Софарма Трейдинг още съжалявам че я изтървах на около 2 лв
            Не съм казал че не са свестни ,но тук не сме да се обичаме ....а пари да изкарваме.
            Ако не бях направил същия анализ , цена около 2 и мажо няма да бърза и аз излезох около 2,10-2,15 ..
            Сега щях огън и жупел да сея ако анализа ми беше на около 2,8 примерно ,Не защото не е толкова цената а защо някой от инвеститорите в Доверие или извън Доверие ,знаят по рано от другите бъдещите действия или проекто действия на мажо...като цена и търгово..
            Ами ако мажо щеше да го прави на 4 и веднага....?

Като/ако/ купя пак ще се впиша пак при вас ....
            Не е препоръка.....

Коментар

• Интересно... за да се увеличи фф при положение, че минаха в една сделка си мисля, че на извънборсов пазар са ги раздробили в две или повече (за да не минат 5%) Погледнах на сайта на борсата и не видях такова нещо, но скоро им звънях по подобен казус и ми обясниха, че не са длъжни да ги обявяват там.

Поредната лекция за тънкостите на капиталовите пазари Вие какво мислите?
              Last edited by Mr.Profit; 07.06.2017, 10:03.
              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

И на 06,06,2017г- 12 392 028 от 10 882 492 за 05,06,17,
                Каква е дефиницията на ЦД за ФФ, при положение че някой е купил 8%

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                  ФФ е паднал с 520К броя
                  [ATTACH=CONFIG]n3204274[/ATTACH]

И на 06,06,2017г- 12 392 028 от 10 882 492 за 05,06,17,
                  Last edited by inta53; 07.06.2017, 00:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Приемам възможната цена под 1,90 ,даже и по долЕ , даже и право на мажо да определя цената но не и да го обсъжда с едни за разлика с други преди да е обявено на БФБ , а начина по който днес ви разпънаха тук държатели на хартиите не е истина ...
                    Инквизицията работи по рафинирано ,тук си беше "назателна акция" , това е точната дума която е истина , мисля че тия използва ...
                    Не знам какво си говорите на ОСА но това си е жива Манипулация....до колко и колко и какао..?
                    Ама сме в БГ....!
                    П.П. Добре че морето е синьо...
                    Абе и аз малко остро реагирах на няколко коментара но понякога емоциите надделяват и Фортис и Инта са свестни хора и дано не съм ги засегнал.

Така се е паднало тези сделки да са около ОСА на Софарма и акционерите на Софарма имат право да знаят и не ги обвинявам за нищо. Помислих си че някой хора натискат цената преди търговото и затова може да съм писал извън темата.

От Софарма и Донев съм видял много добри печалби особено когато го бяха атакували около неговият бивш съдружник и вестниците. Знаеш акцията беше на 2лв и ми беше една от основните акции в портфейла въпреки че тогава приказваха какво ли не за него. И Софарма Имоти съм купувал многократно а за Софарма Трейдинг още съжалявам че я изтървах на около 2 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo

кой е купил на 2.04 лв? Да не мислиш че Донев ще продаде на друг част от ДОХ? а пък дългосрочно ще го изкупува?

ако е Телекомплект то нали Донев е съсобственик!
                      Приемам възможната цена под 1,90 ,даже и по долЕ , даже и право на мажо да определя цената но не и да го обсъжда с едни за разлика с други преди да е обявено на БФБ , а начина по който днес ви разпънаха тук държатели на хартиите не е истина ...
                      Инквизицията работи по рафинирано ,тук си беше "назателна акция" , това е точната дума която е истина , мисля че тия използва ...
                      Не знам какво си говорите на ОСА но това си е жива Манипулация....до колко и колко и какао..?
                      Ама сме в БГ....!
                      П.П. Добре че морето е синьо...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        няколко пъти беше разяснено защо се прави това нещо
                        беше казано и защо са питали КЗК и каква беше функцията на това питане
                        Мр. Профит беше там и го чу поне два пъти това разяснение
                        Удобно ли е да го напишеш това разяснение?
                        Keep going ...

Коментар

• Мисля си следното:

1. Каква е цената, при която е склонен да направи търгово и въобще склонен ли е на такова?

2. Сегашната справедлива цена не устройва г-н Донев и той не иска да я плати поради някакви си причини (много е висока)

Това се вижда от действията му защото ако беше ок с това щеше да има търгово. Сега стана ясно, че търгово скоро няма да има.

3. Доверие има ли желанието и възможностите да расте без търгово от страна на Софарма.

По 1 си мисля, че не му харесват сегашните цени иначе е склонен на такова. Отхвърлям възможността въобще да няма интерес защото всяко нещо, което може да носи пари при определена цена провокира интерес, а той го познава много добре и предполагам, че знае каква е тази цена.

По 2 ако има интерес при определени цени, то Доверие вероятно ще падне до тях и те може да ни покажат и къде се намира 3. Днес паднахме до 2 лв. Дали са там?

Да погледнем от страната на г-н Донев:

Защо да прави търгово при 4 лв ако не иска да плати тази цена? По-голям от Пазара няма и реално в момента той може да купува около 2 лв и фактът, че цените не растат означава, че Пазарът не вярва в справедливата цена от 4 лв и за Него тази цена е около 2 лв в момента.

Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

...или може следващия път като ходя до аптеката да ми предложат перилен препарат с аспирина
                            и това е възможно

Нали това е идеята на холдинга, да инвестира парични средства които да му носят още парични средства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

За да ги продадат по-скъпо ,така си мисля поне.

Или пък са помогнали финансово на приятел, и това е вариант

или пък е печелившо предприятие и има потенциал за развитие

или .....................
                              ...или може следващия път като ходя до аптеката да ми предложат перилен препарат с аспирина
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

ако това е планът, защо доверие купиха онези производители на прах за пране преди малко повече от месец?
                                За да ги продадат по-скъпо ,така си мисля поне.

Или пък са помогнали финансово на приятел, и това е вариант

или пък е печелившо предприятие и има потенциал за развитие

или .....................

Коментар

Working...
                                X