IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Новините от Молдова са чудесни. Това е България от 2000 г., а Доверие е купило техния аналог на Булбанк. Без Хапарацумян обаче

    Коментар



    • П.С. У Варна обаче робството продължава - най-умрелитя голям град след Плевен продължава чинно да си гласува за герП - евала![/QUOTE]

      Доколкото си спомням, 12-та година, когато Варна въстана, на орлов мост излязоха 5 човека, а истината е, че никоя от партиите не се интересува от Варна, сложиха водачи някакви нечувани софийски парашутисти и резултата е видим.

      Коментар


      • Еее, когато си злобно и завистливо човече всяка хубава новина можеш да я видиш като негативна, това вече ми стана напълно ясно.
        Хубавото в случая е че това не променя реалностите вече 8-9 месеца поред! ДОХ, Алтерко, Агрия и пр. си порят смело напред, а злобните човечета могат да си пищят колкото искат

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

          Ето така се бият категорично комунисти!
          Много положителна новина за инвеститорите в Молдова. Само от нея ДОХ заслужава да дръпне още един бърз лев нагоре
          Чакай, че нещо се обърках - а чичикака какъв е? Комунист ми се върти нещо, ма това са долни инсинуации, разбира се, той е честен частник и е най! Тази новина е отвратителна за акцията, щото именно аверчетата на чичикака му дадоха молдинещо си, а новите може да искат да ги поизчегъркат, знам ли.

          П.С. У Варна обаче робството продължава - най-умрелитя голям град след Плевен продължава чинно да си гласува за герП - евала!
          Last edited by RUBLA; 12.07.2021, 10:24.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

          Коментар





          • Ето така се бият категорично комунисти!
            Много положителна новина за инвеститорите в Молдова. Само от нея ДОХ заслужава да дръпне още един бърз лев нагоре
            Last edited by RUBLA; 12.07.2021, 10:24. Причина: Линк към конкурентна медия.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

              Здравейте, когато средата е прогнила и финансиране намираха основно близки до държавата проекти, решението не е неочаквано. Скоро този "изнесен" капитал може да започне да носи дивиденти в България
              Тони, не си струва времето отделено за писане на този пост.
              Той няма да разбере!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                Тони, това е износ на капитал зад граница! Той затова е изнесен, за да не в тук! Акцията трябваше да се срине след новината за Молдован. Но на БФБ е друго.
                Здравейте, когато средата е прогнила и финансиране намираха основно близки до държавата проекти, решението не е неочаквано. Скоро този "изнесен" капитал може да започне да носи дивиденти в България

                Коментар


                • Тони, това е износ на капитал зад граница! Той затова е изнесен, за да не в тук! Акцията трябваше да се срине след новината за Молдован. Но на БФБ е друго.

                  Коментар



                  • Last edited by tony1975; 12.07.2021, 07:16.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Хубава дискусия, мерси
                      .....
                      .....
                      .....

                      Защо и как са решили да го дадат точно на чичикака молдинещо си, също сме говорили много - що не го дадоха на румънци или рашки, ми на човек с 0 (повтарям 0) в каквито и да е финанси, изключая "играйкането" му с вътрешнярите на БФБ...?

                      как да е, здраве, успехи и все нагоре - дано кеширате преди да повтори сценария със седемте лева от миналата година (ако го повтори, дано не се случва).

                      Много бързаш Груйо. Ми може пък накрая да стане руска, молдовската банка. В България много често "совите не са това, което са"... много често. Особено там където бизнес и политика се преплитат по много сложен и изящен начин, обикновено на ръба на закона. Сещам се за кипърския гражданин Георгиус Георгиу, който дълги години бе формален собственик на една камара (все големи и значими) български фирми, между които и най-голямата "българска" банка (четвърта по активи и търгувана на БФБ). Сещам се и за "саудитския" консорциум "Аркад", който формално тряваше да строи тРуския "балкански" паток. Накрая се оказа, че реално си го построиха руски и белоруски фирми, на които дори охраната им бе от рускоезични... Доколкото си спомням, в схемата с молдовската банка на DOVUHL беше намесена една много странна инвестиционна банка, която макар и базирана в Будапеща е по-известна като "банката на СИВ", чиито корени трябва да се търсят малко по-далече на изток - в необятната руска шир.
                      Та припомняйки си всички тези неща, все си мисля че молдовската банка рано или късно наистина ще стане... руска. Не румънска, не украинска, не европейска или някаква друга, а точно руска. Може и да греша, но такова усещане имам още от самото начало. А каква е ролята на О.Д. в целия този спектакъл и защо се налага всичко това не знам, а и не ме интересува. Нямам акции и мнението ми не е препоръка за нищо. Чичо Оги съм го признал за голям играч, от световна класа и затова не си и помислям повече да си играя с него. Играех си навремето, когато все още гледах на "Софарма" АД като на фармацевтична компания. Това време отмина отдавна.
                      Vanitas vanitatum...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от fena Разгледай мнение
                        Ще се затваря на 7.40 като гледам.
                        И днес няма да зимува на 7ца. Въпреки търговията до обяд, която беше доста изненадваща и за мен като растеж.

                        Коментар


                        • Някой поразтовари сериозно самосвала и май ще празнува ден на майстора. Иначе ме радва бичия пазар до обяд. Интересен месец предстой

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            когато съм се набивал на пенисток, все съм ял колая, затова и съм предпазлив, а както съм казвал, не обичам да си играя на дребно, а искам да вкарам сума. Тук не виждам фундамент, .
                            Разбирам, че не виждаш фундамент най-малкото защото всеки си има мнение, но да кажеш пенисток на Доверие ...
                            А и на борсата се търгуват очаквания.Е, понякога са неоправдани, но ..... нали ... там за зара
                            Life won't wait for you.

                            Коментар


                            • Хубава дискусия, мерси
                              Да, алчен, всеки е тук, за да прави кинти, прав си. Ти си видял това, което аз не съм, така че и за позицията си прав, а аз греша (за момента). Освен ако и ти нямаш връзка с телефона на чичикака и лодката, тогава вече нещата стават други Успехи и нагоре, пак да пожелая!

                              Греъме, така е, цената е всичко, обаче аз (само от първо лице единствено число говоря), винаги, когато съм се набивал на пенисток, все съм ял колая, затова и съм предпазлив, а както съм казвал, не обичам да си играя на дребно, а искам да вкарам сума. Тук не виждам фундамент, за да вкарам сума - казвал съм коя е единствената акция с фундамент и ниска цена (според мен, разбира се) на БФБ, да не се повтарям. Но, както казах и на алчния, абсолютно е възможно и да греша (за тук де, за другата акция, дето считам, че има фундамент, съм убеден и продължавма да вкаравам от парите на децата).

                              Ънсуърт, по въпроса с магданоСа сме си говорили много - и за екселските печалби, и за това какво е Молдова, и за чичикака и неговата репутаци, и т.н. Извън Молдинещо си този холдинг е с цена около 80 стинки до леФ, т.е. всичко е Молдинещо си, че все му забравям пълното име. Само ще кажа, че цялото БВП на Молдова е три пъти (повтарям ТРИ ПЪТИ по-ниско от това само на София) - изводите си ги направи сам, умен човек си, нищо че не го умееш фентъзито (ма и аз се излагам там ) Защо и как са решили да го дадат точно на чичикака молдинещо си, също сме говорили много - що не го дадоха на румънци или рашки, ми на човек с 0 (повтарям 0) в каквито и да е финанси, изключая "играйкането" му с вътрешнярите на БФБ...

                              как да е, здраве, успехи и все нагоре - дано кеширате преди да повтори сценария със седемте лева от миналата година (ако го повтори, дано не се случва).
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Случващото се по тази позиция е поредната гавра. Да не би да е кандидат за Бийн пазара или да е станала т.н. "растяща компания". Ако се чудите защо на БФБ няма инвеститори случващото при тази акция е отговора. Износ на капитали да се приеме за позитив и някакъв фундамент. Абсурд възможен само на БФБ.

                                Коментар

                                Working...
                                X