If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той защото Чичката му говори на ушенце затова ли се скри от фармите след като тотално се омазаха ! Чичака със сигурност ви крои шапка и тук, но късно ще го разберете !
Значи и ти си забелязал, че феновете на чичето спряха да хвалят в другите теми и се преместиха тук
Скоти, на нас да знаем, на фортис чичо му казва на ушенце, остави го
Той защото Чичката му говори на ушенце затова ли се скри от фармите след като тотално се омазаха ! Чичака със сигурност ви крои шапка и тук, но късно ще го разберете !
Охо телефонния Любимец...хайде звънни ми ако искаш да ти обесня днес Кво се случи днес....и стига го играли ни лук ял ни лук мирисали....с още няколко други мишленца...ще поизчакаме май с твойте 12 лв
Скоти, кажи на нас да знаем, на фортис чичо му казва на ушенце, остави го
Охо телефонния Любимец...хайде звънни ми ако искаш да ти обесня днес Кво се случи днес....и стига го играли ни лук ял ни лук мирисали....с още няколко други мишленца...ще поизчакаме май с твойте 12 лв
Който купува днес осигури пари на други,които нямаха,за да си платят. И нямащите натиснаха цената.
Поредният читав спекулант мажоритар.... бесен съм...пълен лъжец и манипулатор...опрял до дребните милиони на спекулантите...голям мъж...закара я на 7 продаде и сега купи на 4.90....с пари за семки...освен да разочароваш за пореден път...за това алтерко е 17 лв. Защото всеки иска с някой читав а не с лъжци и дребни души
Който купува днес осигури пари на други,които нямаха,за да си платят. И нямащите натиснаха цената.
Станах ви съдружник днес - почти де - купих права на аукциона. Никога не съм имал Доверие, заради съмненията ми в почтенността на Чичо, ама реших да рискувам заради добрия фундамент. Да видим дали ще донеса късмет на държащите тук.
Коментар