Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Поредният читав спекулант мажоритар.... бесен съм...пълен лъжец и манипулатор...опрял до дребните милиони на спекулантите...голям мъж...закара я на 7 продаде и сега купи на 4.90....с пари за семки...освен да разочароваш за пореден път...за това алтерко е 17 лв. Защото всеки иска с някой читав а не с лъжци и дребни души
- предупредих те да се наредиш за наколенки и лакътници, но както писах по долу - чак такъв курбан не чаках
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеГруйче, среща по Димитров ден! -ко ша каиш, аз арбитрирах през целия юргуляк и ей на и с ефтини права втасах, но не пущам за сега
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз нямам акции тук, но този срив изобщо не ми харесва по една основна причина - винаги се намират "гении", които да купят (ама наистина трябваа да си много голям гениИ, за да купуваш нещо за 6 лева, което само преди минута се е продало в милион бройки с лев по-евтино), като разпродават на пожар на други места. За разлика от "мега играчите" тук, които винаги имат яко кинти в милиони и са си разпродали правата на 40 стинки и акциите на 7+ лева, за да си купят сега на 10 стинки и акции на корем на 5 кинта, та винаги са на далавера, аз нямам бездънни джобове и си имам лимити за БФБ, та затова сривът тук не ми харесва, щото води до разпродажби и на места, на които имам. А само мазохист може да се кефи, че акцията му пада...
Груйче, среща по Димитров ден! -ко ша каиш, аз арбитрирах през целия юргуляк и ей на и с ефтини права втасах, но не пущам за сега
Коментар
-
Има го в зара, както казва Грую....Само не знам защо се изненадвате от чичо ви?!?!? Цената на аукционе не ме вълнуваше, защото си записах моите акции.Разочарованието ми е за срива след това.....След приятната изненада за дивидент по лев на акция почти изведнъж айде почти 5 лева.... Отигралите ситуацията заслужават похвала.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз нямам акции тук, но този срив изобщо не ми харесва по една основна причина - винаги се намират "гении", които да купят (ама наистина трябваа да си много голям гениИ, за да купуваш нещо за 6 лева, което само преди минута се е продало в милион бройки с лев по-евтино), като разпродават на пожар на други места. За разлика от "мега играчите" тук, които винаги имат яко кинти в милиони и са си разпродали правата на 40 стинки и акциите на 7+ лева, за да си купят сега на 10 стинки и акции на корем на 5 кинта, та винаги са на далавера, аз нямам бездънни джобове и си имам лимити за БФБ, та затова сривът тук не ми харесва, щото води до разпродажби и на места, на които имам. А само мазохист може да се кефи, че акцията му пада...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Поредният читав спекулант мажоритар.... бесен съм...пълен лъжец и манипулатор...опрял до дребните милиони на спекулантите...голям мъж...закара я на 7 продаде и сега купи на 4.90....с пари за семки...освен да разочароваш за пореден път...за това алтерко е 17 лв. Защото всеки иска с някой читав а не с лъжци и дребни душиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеГрую, какво да кажа, ближа рани.. но нещата заради които имам Доверие не са се променили, банката си върви, гласувахме си дивидента и т.н... Чакам си моето - 10-12 лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеГрую, какво да кажа, ближа рани.. но нещата заради които имам Доверие не са се променили, банката си върви, гласувахме си дивидента и т.н... Чакам си моето - 10-12 лв.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз нямам акции тук, но този срив изобщо не ми харесва по една основна причина - винаги се намират "гении", които да купят (ама наистина трябваа да си много голям гениИ, за да купуваш нещо за 6 лева, което само преди минута се е продало в милион бройки с лев по-евтино), като разпродават на пожар на други места. За разлика от "мега играчите" тук, които винаги имат яко кинти в милиони и са си разпродали правата на 40 стинки и акциите на 7+ лева, за да си купят сега на 10 стинки и акции на корем на 5 кинта, та винаги са на далавера, аз нямам бездънни джобове и си имам лимити за БФБ, та затова сривът тук не ми харесва, щото води до разпродажби и на места, на които имам. А само мазохист може да се кефи, че акцията му пада...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар