Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз съм недоволен.
До оня ден всичко беше 6.
Погледнато за бъдещето на компанията и сега е 6
Та все пак имаме 11,5 милиона лева напълно пазарно набран борсов кеш, който отива в Доверие.
Сполучливо предлагане без да изцежда пазара, без да разводнява капитала, който става само 21,5 млн
Ама вижте колко акции са емитирали пиб, цкб.... пъти повече.... тук са само 21 млн акции
Имаме изцяло пазарно и напълно съобразено с възможностите на пазара набиране на ресурс
Няма за какво да го упрекваме. На практика аукционът беше презаписан така, че интересът е налице.
Според мен чичо направи съвсем разумно а и успешно увеличение като Акцията запази потенциала. А да не забравяме, че 11,5 млн лв вече ще работят за растежа на дружеството и за нас - инвеститорите. С пръдня боя не става, а тук е нужен капиталLast edited by Балониада; 17.08.2021, 16:30.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз съм от тия с бездънните джобове явно, щом като видях че мога да увелича позицията си тук изгодно, скочих с двата крака
Фундамента си е ок и на практика просто спечелихме на гърба на незаинтересованите баби, драма не виждамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Поредният читав спекулант мажоритар.... бесен съм...пълен лъжец и манипулатор...опрял до дребните милиони на спекулантите...голям мъж...закара я на 7 продаде и сега купи на 4.90....с пари за семки...освен да разочароваш за пореден път...за това алтерко е 17 лв. Защото всеки иска с някой читав а не с лъжци и дребни души
- предупредих те да се наредиш за наколенки и лакътници, но както писах по долу - чак такъв курбан не чаках
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеГруйче, среща по Димитров ден! -ко ша каиш, аз арбитрирах през целия юргуляк и ей на и с ефтини права втасах, но не пущам за сега
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз нямам акции тук, но този срив изобщо не ми харесва по една основна причина - винаги се намират "гении", които да купят (ама наистина трябваа да си много голям гениИ, за да купуваш нещо за 6 лева, което само преди минута се е продало в милион бройки с лев по-евтино), като разпродават на пожар на други места. За разлика от "мега играчите" тук, които винаги имат яко кинти в милиони и са си разпродали правата на 40 стинки и акциите на 7+ лева, за да си купят сега на 10 стинки и акции на корем на 5 кинта, та винаги са на далавера, аз нямам бездънни джобове и си имам лимити за БФБ, та затова сривът тук не ми харесва, щото води до разпродажби и на места, на които имам. А само мазохист може да се кефи, че акцията му пада...
Груйче, среща по Димитров ден! -ко ша каиш, аз арбитрирах през целия юргуляк и ей на и с ефтини права втасах, но не пущам за сега
Коментар
-
Има го в зара, както казва Грую....Само не знам защо се изненадвате от чичо ви?!?!? Цената на аукционе не ме вълнуваше, защото си записах моите акции.Разочарованието ми е за срива след това.....След приятната изненада за дивидент по лев на акция почти изведнъж айде почти 5 лева.... Отигралите ситуацията заслужават похвала.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз нямам акции тук, но този срив изобщо не ми харесва по една основна причина - винаги се намират "гении", които да купят (ама наистина трябваа да си много голям гениИ, за да купуваш нещо за 6 лева, което само преди минута се е продало в милион бройки с лев по-евтино), като разпродават на пожар на други места. За разлика от "мега играчите" тук, които винаги имат яко кинти в милиони и са си разпродали правата на 40 стинки и акциите на 7+ лева, за да си купят сега на 10 стинки и акции на корем на 5 кинта, та винаги са на далавера, аз нямам бездънни джобове и си имам лимити за БФБ, та затова сривът тук не ми харесва, щото води до разпродажби и на места, на които имам. А само мазохист може да се кефи, че акцията му пада...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Поредният читав спекулант мажоритар.... бесен съм...пълен лъжец и манипулатор...опрял до дребните милиони на спекулантите...голям мъж...закара я на 7 продаде и сега купи на 4.90....с пари за семки...освен да разочароваш за пореден път...за това алтерко е 17 лв. Защото всеки иска с някой читав а не с лъжци и дребни душиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеГрую, какво да кажа, ближа рани.. но нещата заради които имам Доверие не са се променили, банката си върви, гласувахме си дивидента и т.н... Чакам си моето - 10-12 лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеГрую, какво да кажа, ближа рани.. но нещата заради които имам Доверие не са се променили, банката си върви, гласувахме си дивидента и т.н... Чакам си моето - 10-12 лв.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар