If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
може би надценява нашето чувство за хумор а по възможно е да надценява положителното ни отношение към неговото нахалство..... а още повече може би надценява нашето търпение към неговите обиди....
Стига бе Човека се шегува и иронизира в труден момент ...
може би надценява нашето чувство за хумор а по възможно е да надценява положителното ни отношение към неговото нахалство..... а още повече може би надценява нашето търпение към неговите обиди....
Ама това ли било оптимизма- комплексарите да лъжат .Ами то има и такива заболявания, а утре може да твърдят, че са Бъфет, Сорос или Тръмп...Ами по- добре да си направят една отделна тема- крейзи- оптимизъм и в нея да си пускат маниите и фобиите.За мен оптимизма е да си упорит, да не се отказваш в трудните моменти и да не си затваряш очите пред реалностите.Няма по голям оптимист от този, който е издържал до края въпреки всичко.За мен това превъртане и лъжи са всичко друго, но не и оптимизъм
Стига бе Човека се шегува и иронизира в труден момент ...
Ама това ли било оптимизма- комплексарите да лъжат .Ами то има и такива заболявания, а утре може да твърдят, че са Бъфет, Сорос или Тръмп...Ами по- добре да си направят една отделна тема- крейзи- оптимизъм и в нея да си пускат маниите и фобиите.За мен оптимизма е да си упорит, да не се отказваш в трудните моменти и да не си затваряш очите пред реалностите.Няма по голям оптимист от този, който е издържал до края въпреки всичко.За мен това превъртане и лъжи са всичко друго, но не и оптимизъм
Добре де другари, защо му ядете гъза на SOFIX толкова ? Темата е за оптимизЪмЪ и той оптимистично говори.Освен това явно не схващате иронията .... По-лекинко малко го давайте.
Софиксов, за пореден път показа характера си на мелез между трол и палячо.Ти точно ли ще определяш прогнозите.Всеки ден ги биеш и все си вътре.Няма по- голям комплексар и смешник от тебе.Един път не си казал нещо сериозно- само комплексарските си- бой, лупкане и все пада Борсата.Хайде сега напрегни си мозъчето и дай една прогноза за 2016г, която да отива на лупкането ти..за което говориш всеки ден по- няколко пъти
Ако през 2014 си имал малко под 50 К на БФБ а сега под 10 К.....
и основната част е на ДАХ и валути....а тук спекулираш в две,три /Гагарин ,бтх/компании и си блокиран в трета /петрол/....какво да кажа....участвам или не.....
Та в последните 6 дни нямаше сделки с тях.... аз не ги следя постоянно имам поръчки и от двете страни но и да купя и продам не ме интересува....живо...
Монти, или горния пост е лъжа или постовете че имаш в Петрол, БТХ, Гагарин?
Не се заяждам само отбелязвам...
Ако през 2014 си имал малко под 50 К на БФБ а сега под 10 К.....
и основната част е на ДАХ и валути....а тук спекулираш в две,три /Гагарин ,бтх/компании и си блокиран в трета /петрол/....какво да кажа....участвам или не.....
Та в последните 6 дни нямаше сделки с тях.... аз не ги следя постоянно имам поръчки и от двете страни но и да купя и продам не ме интересува....живо...
Коментар