IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Монти, или горния пост е лъжа или постовете че имаш в Петрол, БТХ, Гагарин?
    Не се заяждам само отбелязвам...
    Ако през 2014 си имал малко под 50 К на БФБ а сега под 10 К.....
    и основната част е на ДАХ и валути....а тук спекулираш в две,три /Гагарин ,бтх/компании и си блокиран в трета /петрол/....какво да кажа....участвам или не.....
    Та в последните 6 дни нямаше сделки с тях.... аз не ги следя постоянно имам поръчки и от двете страни но и да купя и продам не ме интересува....живо...

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
      Бургас, Пловдив, Варна – новите аутсорсинг дестинации

http://www.dnes.bg/business/2016/04/...tinacii.300592
      Тинтири-минтири,кога ли ще ни подгонят като офшорка?

Коментар

• Много ме разочаровахте днес ... И мечките и биковете .... за нищо не ставате. Старият Бен днес беше отпуска и ми мислише, че ще направит еекшън а то ..... Да се взимате в ръце, ей .....
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
          Бургас, Пловдив, Варна – новите аутсорсинг дестинации

Явно е време да се направи Технологичен индекс на БФБ

Коментар

• Бургас, Пловдив, Варна – новите аутсорсинг дестинации

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Какви грешки си признаваш ...
              Твойте постове са само наздраве и лупкаш мечките а софикс е 430....
              Изчислявах преди малко твоя портфеил даден в една друга тема....загубите са ме над 20% .... а ти пишеш за плюсове....

Ккави дървета, аз съм излезнал от БФБ от 2014 г.... аз на валути и ДАХ...
              Монти, или горния пост е лъжа или постовете че имаш в Петрол, БТХ, Гагарин?
              Не се заяждам само отбелязвам...

Коментар

Ами на борсата е такова спокойствие ..... че на некой колеги нервите почват да избиват....
                А развитие ще имаме може би другата година....и то ако има ново правителство....
                В момента със сложил 10 бона на гьоме в 5 позиции /вярно много в ниското /,след тази тирада на избушени колеги и техните мокри сънища ....,бегай лиске ,да бегаме......та да не ги вържа вътре.....тези дни....
                Не е препоръка....
                Те това е вече оптимизъм

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                  време е да се преповтори крилатата сентенция, за да не се изпускат нервите

"Спокойствие и здравословна храна!"
                  Ами на борсата е такова спокойствие ..... че на некой колеги нервите почват да избиват....
                  А развитие ще имаме може би другата година....и то ако има ново правителство....
                  В момента със сложил 10 бона на гьоме в 5 позиции /вярно много в ниското /,след тази тирада на избушени колеги и техните мокри сънища ....,бегай лиске ,да бегаме......та да не ги вържа вътре.....тези дни....
                  Не е препоръка....

Коментар

• Продължавам да мисля, че кой какво е познал се определя по резултатите на портфейла на съответният човек. За съжаление миналата година беше една от най-слабите ми от доста време насам. Печалбата беше само два процента. Направих няколко грешки поради, което си понесох последствията. Утешавам се, че безгрешни хора няма.
                    Аз възприемам мисленето и действителността като едно цяло. Промяната в едното води до промяна в другото и обратно. Няма как да се възприемат по отделно. В общи линии познах какво ще се случи с предприятията и икономиката, но бях изненадан от силно негативната оценка на събитията. Нищо от събитията, които очакваха апокалиптиците не се случи. Нямаше срив на икономиката, фалити, загуба на конкурентноспособност и какво ли още не, но понякога очакванията се материализират дори и погрешните. Примерно през 2006-2007 имаше погрешно възприемане, че всяко увеличение на капитала или ИПО задължително трябва да доведе до нарастване на цената. В резултат самите спекуланти надуваха акциите в очакване , че мажоритаря ще го направи. До ден днешен не разбирам какво хубаво има в един сплит, след като по този начин печалбата влиза в основен капитал и не може да се разпредели като дивидент.
                    Та в общи линии всеки позна нещо и не позна друго. Гледайте си портфейлите. Само там може да се разбере кой, колко е добър. Другото са глупости. Да честитя пак на Чичо Манчо който беше с най-точна прогноза към 31.12.2015 година и да напомним, че когато средата се променя е много вероятно спекулантите да са си променили и очакванията. При наличието на толкова нова информация за компаниите и сентимента не вярвам всички са са останали на инат на първоначалното си мнение и да не са го актуализирали. Да не се адаптираш към ситуацията е глупост.
                    Лично аз съжалявам, че тогава дадох мнение. Никога не обичам да давам точни стойности за индекси. Не трябваше да се съгласявам на кандърдисването на Гетов. След последващите коментари в анкетата съм сигурен, че повечето сериозни хора ще откажат в бъдеще да участват в нея.
                    Лека и доходна.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      ГолЕм оптимизъм се вихри във форума .....
                      След "лекото"заяждане, ще почне "нежно" псуване...и като си определите срещи за да се покютечвате , борсата ще скочи...

Благодаря за обобщението! Случват се сблъсъци, но е добре да се придържате към темата и спазвайте добрия тон!
                      http://ibg.bg/id-157/
                      http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• време е да се преповтори крилатата сентенция, за да не се изпускат нервите

"Спокойствие и здравословна храна!"

Коментар

• ГолЕм оптимизъм се вихри във форума .....
                          След "лекото"заяждане, ще почне "нежно" псуване...и като си определите срещи за да се покютечвате , борсата ще скочи...

Коментар

Изчислявах преди малко твоя портфеил даден в една друга тема....загубите са ме над 20% .... а ти пишеш за плюсове....

И като си Излязъл от борсата 2014 год. това ти дава право да дразниш ПОСТОЯННО хората ???

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                              Монти, аз за разлика от теб си признавам грешките! Вярно е, че моята прогноза не се сбъдна, но това е само една прогноза. При теб нещата обаче стоят по друг начин. Ти се напраска в дърветата, но не знам защо не си го признаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Софиксов, за пореден път показа характера си на мелез между трол и палячо.Ти точно ли ще определяш прогнозите.Всеки ден ги биеш и все си вътре.Няма по- голям комплексар и смешник от тебе.Един път не си казал нещо сериозно- само комплексарските си- бой, лупкане и все пада Борсата.Хайде сега напрегни си мозъчето и дай една прогноза за 2016г, която да отива на лупкането ти..за което говориш всеки ден по- няколко пъти
                                Кире, ти пък си такъв палячо, че въобще не ми се занимава с теб!

Коментар

Working...
                                X