If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо да съм шут, бе, Кире Че бия мечките ли? Ми бийте ги и вие, какво ви пречи? Ма те мечки се бият с акъл, знания и умения, а не със заяждане във форума.
може би надценява нашето чувство за хумор а по възможно е да надценява положителното ни отношение към неговото нахалство..... а още повече може би надценява нашето търпение към неговите обиди....
Стига бе Човека се шегува и иронизира в труден момент ...
може би надценява нашето чувство за хумор а по възможно е да надценява положителното ни отношение към неговото нахалство..... а още повече може би надценява нашето търпение към неговите обиди....
Ама това ли било оптимизма- комплексарите да лъжат .Ами то има и такива заболявания, а утре може да твърдят, че са Бъфет, Сорос или Тръмп...Ами по- добре да си направят една отделна тема- крейзи- оптимизъм и в нея да си пускат маниите и фобиите.За мен оптимизма е да си упорит, да не се отказваш в трудните моменти и да не си затваряш очите пред реалностите.Няма по голям оптимист от този, който е издържал до края въпреки всичко.За мен това превъртане и лъжи са всичко друго, но не и оптимизъм
Стига бе Човека се шегува и иронизира в труден момент ...
Ама това ли било оптимизма- комплексарите да лъжат .Ами то има и такива заболявания, а утре може да твърдят, че са Бъфет, Сорос или Тръмп...Ами по- добре да си направят една отделна тема- крейзи- оптимизъм и в нея да си пускат маниите и фобиите.За мен оптимизма е да си упорит, да не се отказваш в трудните моменти и да не си затваряш очите пред реалностите.Няма по голям оптимист от този, който е издържал до края въпреки всичко.За мен това превъртане и лъжи са всичко друго, но не и оптимизъм
Добре де другари, защо му ядете гъза на SOFIX толкова ? Темата е за оптимизЪмЪ и той оптимистично говори.Освен това явно не схващате иронията .... По-лекинко малко го давайте.
Софиксов, за пореден път показа характера си на мелез между трол и палячо.Ти точно ли ще определяш прогнозите.Всеки ден ги биеш и все си вътре.Няма по- голям комплексар и смешник от тебе.Един път не си казал нещо сериозно- само комплексарските си- бой, лупкане и все пада Борсата.Хайде сега напрегни си мозъчето и дай една прогноза за 2016г, която да отива на лупкането ти..за което говориш всеки ден по- няколко пъти
Ако през 2014 си имал малко под 50 К на БФБ а сега под 10 К.....
и основната част е на ДАХ и валути....а тук спекулираш в две,три /Гагарин ,бтх/компании и си блокиран в трета /петрол/....какво да кажа....участвам или не.....
Та в последните 6 дни нямаше сделки с тях.... аз не ги следя постоянно имам поръчки и от двете страни но и да купя и продам не ме интересува....живо...
Коментар