IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Трола шут пак е в партер и чака Мечока
    Защо да съм шут, бе, Кире Че бия мечките ли? Ми бийте ги и вие, какво ви пречи? Ма те мечки се бият с акъл, знания и умения, а не със заяждане във форума.

Коментар

• Трола шут пак е в партер и чака Мечока

Коментар

• Днес пак ще ги лупкам напук на троловете

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Ако през 2014 си имал малко под 50 К на БФБ а сега под 10 К......
          само петрол падна с 70-80% .................... добре, че си имал и други акции в портфейла за да ограничиш загубите...

Коментар

• Ами парите са си сериозно нещо, а и да си направи една тема- лошите комплексарски шеги на един палячо - трол..Не ми харесва как без повод обижда..

Коментар

може би надценява нашето чувство за хумор а по възможно е да надценява положителното ни отношение към неговото нахалство..... а още повече може би надценява нашето търпение към неговите обиди....
              Или вие гледате прекалено сериозно на нещата
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Стига бе Човека се шегува и иронизира в труден момент ...

може би надценява нашето чувство за хумор а по възможно е да надценява положителното ни отношение към неговото нахалство..... а още повече може би надценява нашето търпение към неговите обиди....

Коментар

Ама това ли било оптимизма- комплексарите да лъжат .Ами то има и такива заболявания, а утре може да твърдят, че са Бъфет, Сорос или Тръмп...Ами по- добре да си направят една отделна тема- крейзи- оптимизъм и в нея да си пускат маниите и фобиите.За мен оптимизма е да си упорит, да не се отказваш в трудните моменти и да не си затваряш очите пред реалностите.Няма по голям оптимист от този, който е издържал до края въпреки всичко.За мен това превъртане и лъжи са всичко друго, но не и оптимизъм
                  Стига бе Човека се шегува и иронизира в труден момент ...
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Ама това ли било оптимизма- комплексарите да лъжат .Ами то има и такива заболявания, а утре може да твърдят, че са Бъфет, Сорос или Тръмп...Ами по- добре да си направят една отделна тема- крейзи- оптимизъм и в нея да си пускат маниите и фобиите.За мен оптимизма е да си упорит, да не се отказваш в трудните моменти и да не си затваряш очите пред реалностите.Няма по голям оптимист от този, който е издържал до края въпреки всичко.За мен това превъртане и лъжи са всичко друго, но не и оптимизъм

Коментар

• Добре де другари, защо му ядете гъза на SOFIX толкова ? Темата е за оптимизЪмЪ и той оптимистично говори.Освен това явно не схващате иронията .... По-лекинко малко го давайте.
                      Life won't wait for you.

Коментар

Софиксов, за пореден път показа характера си на мелез между трол и палячо.Ти точно ли ще определяш прогнозите.Всеки ден ги биеш и все си вътре.Няма по- голям комплексар и смешник от тебе.Един път не си казал нещо сериозно- само комплексарските си- бой, лупкане и все пада Борсата.Хайде сега напрегни си мозъчето и дай една прогноза за 2016г, която да отива на лупкането ти..за което говориш всеки ден по- няколко пъти
                        Хахаха !!

Коментар

Начално

Цитат:

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

..... и жените да станат общи ... ама само хубавите.

http://ureport.bg/116840/2016/04/25/...shte-sa-obshti

Казах аз .....

Това защо не е изтрито ??

Коментар

..... и жените да станат общи ... ама само хубавите.
                            http://ureport.bg/116840/2016/04/25/...shte-sa-obshti

Казах аз .....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• България реанимира "Бургас - Александруполис" в името на "Южен поток"?

http://www.investor.bg/energetika/47...-potok-215775/

Коментар

Ако през 2014 си имал малко под 50 К на БФБ а сега под 10 К.....
                                и основната част е на ДАХ и валути....а тук спекулираш в две,три /Гагарин ,бтх/компании и си блокиран в трета /петрол/....какво да кажа....участвам или не.....
                                Та в последните 6 дни нямаше сделки с тях.... аз не ги следя постоянно имам поръчки и от двете страни но и да купя и продам не ме интересува....живо...
                                Участваш, макар и с малко.

Коментар

Working...
                                X